Bazar pentru Andrei
Raspunsuri - Pagina 7
doina_cel spune:
mariutza_mea, am actualizat prima pagina cu licitatia ta.
Andrei e racit tare , asa ca ma scuzati daca sunt mai inceata in reactii... Nu prea doarme, e foarte miorlait, febra mare, aseara chiar a avut nevoie de un pic de oxigen cand dormea, are plamanasii plini de zemute... Astazi pare sa isi mai fi revenit un pic, sa vedem diseara.
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag
ancadragoman spune:
Doina imi pare rau ca a racit piticutul.Stai linistita ca mai actualizez eu la bazar daca nu ai timp.Azi merg la banca sa pun niste banuti.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
elenamardare spune:
licitam pozitia 346. Perna in forma de inima NICI, nous - 25 ron - oferim 30 ron.multumim
diana2242 spune:
deseara o sa virez banii dar din ING pentru ca e singura banca deschisa la 18 cand plec eu spre casa asa ca s-ar putea sa dureze o zi doua pana intra oricum imi iau chitanta si va trimit si mai departe nu stiu unde si la cine sa apelez sa mi le trimita la fiecare donator in parte?sau cum fac?si apoi dupa ce venim pe lume o sa incepem si noi sa donam ce nu ne mai vine. mercic si ne mai auzim
diana2242 spune:
in lipsa unui raspuns am sa consider si licitatiile deastazi castigate asa ca deseara virez banii si mai vorbim nu stiu cum voi intra in posesia hainutelor.
mstela spune:
Salut.Am micsorat preturile produselor 603,604 si 605 aflate la diverse.Va rog sa treceti voi emoticonul "photo" si sa scrieti "SUPER OFERTA" pe prima pagina.
Deci,
603.15 lei SUPER OFERTA
604.10 lei SUPER OFERTA
605. 2 lei SUPER OFERTA
Multumesc.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
CristinaGoji spune:
Imi pare rau Doina ca e racit Andrei! Multa sanatate va doresc. Eu nu am reusit sa fac inca poze la articolele pe care vreau sa le pun la bazar. Sper cat de curand sa o fac.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
ancadragoman spune:
Diana felicitari ptr licitatiile castigate
Stela am modificat in listuta,multumim
Doina vezi ca am pus azi 200 ron si am modificat eu in bazar.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI