Bazar pentru Andrei
Raspunsuri - Pagina 15
doina_cel spune:
Kid, te referi la sumele pe care le-am adaugat pr prima pagina, nu? Cred ca mai bine scot punctul separator, ca e intr-adevar confuzant Aia e suma restanta pe care o mai avem de acoperit la spital. A mai scazut fata de momentul lansarii bazarului, multumita voua, si m-am gandit ca poate e de interes sa stiti si cat anume am reusit sa strangem prin bazar cu ajutorul vostru.
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag
Reda zambetul copiilor !
kid spune:
Doina Am inteles acum, nu scoate sumele, e bine sa stim de cati bani mai e nevoie.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
diana2242 spune:
mai am de primit hainute de la Kid,Arcadia,Clauclau,aly c20,doxinu si olim iar in ceea ce priveste sumele de la prima pagina chiar as vrea sa ajut si eu mai mult asa ca urmaresc non stop bazarul sa nu imi scape ceva.v-am pupat si aveti grija de cei mici
diana2242 spune:
mai am de primit si de la Ariel hainute care parca tin minte ca erau tot la Kid nu?
kid spune:
Diana Ti-am trimis si PM, cred ca cel mai sigur luni ajunge pachetul cu hainute la tine. Am pus produsele 75, 76, iar de la ariel_7000 - 269, 270, 275, 289. Sper ca nu am omis nimic.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
mihaser spune:
Salut!
S-a incheiat licitatia ptr pompa mea? Astept detalii cu adresa unde trebuie sa o trimit.
Va pup!
kid spune:
puisorul Felicitari pentru licitatiile castigate! Te rog sa iei legatura cu ancadragoman sa stabiliti cum intri in posesia jucariilor
Anca Felicitari! Te rog sa iei legatura cu mihaser.
diana2242 spune:
mercic kid o sa il urmaresc luni sau marti si acum astept sa intre si restul fetelor de pe unde mai am de recuperat cate 1 2 hainute.
kriss79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 mercic kid o sa il urmaresc luni sau marti si acum astept sa intre si restul fetelor de pe unde mai am de recuperat cate 1 2 hainute. |
de la arcadia nu iti fa visuri ca nu ai sa primesti nimic anul asta!!eu astept un pachet de la ea de vreo 3 saptamani, daca nu chiar mai mult..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
carminabulina spune:
Ramona (mariutza_mea) azi nu numai ca nu a plouta in Bucuresti ba chiar a fost o vreme superba pentru plimbare. Asa ca am fost la posta si am pus pachetul pentru tine. Pacat ca avea o asa Posta Romana . As prefera sa nu mai existe decat in halul in care este.
O sa-ti scriu si un Pm sa mai vb .
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi