Bazar pentru Andrei
Raspunsuri - Pagina 10
tania2 spune:
sal,
In primul rand vreau sa felicit persoanele care au avut ideea de predare a bazarului!
Doina, sanatate multa lui Andrei, iti doresc sa reusesti sa strangi banii in timp util, eu una sunt de acord cu ideea ta de a dona pentru mai multi copilasi.
so, noi am fost bolnave, pe rand, mai intai bia, acum eu, maine mergem la banci, posta (dalice mii de scuze ), si, incerc sa pun si eu zilele acestea cate ceva la bazar.
Arcadia, daca ai timp, astept pm sa ne vedem, noi din data de 20 dec plecam din Bucuresti.
a, o prietena a mea vrea pe Kitz de la Kokiy poz 53 de la adulti, dar vrea mai intai sa intrebe ce si cum (adica cum se ingrijeste, ce mananca ....), cum reusesc sa iau legstura cu kokiy?
va pupic, vanzare buna
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
kokiy spune:
Io's aici...si am PM...astept si de la Diana adresa...
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
CristinaGoji spune:
Am depus si eu azi banii, de pe numele sora'mii, ca mi-am uitat acasa buletinul, numele sora'mii e Bajureanu Dorina. Si ei cred ca ne descurcam singure cu PM pentru licitatii, Doina.
Cat despre ideea ta cu bazarul comun - Jos palaria in fata ta, esti demna de toata admiratia pentru ca reusesti sa te gandesti si la altii in acest moment de grea incercare pentru tine
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
doina_cel spune:
Tania, bine ai... revenit! Multa sanatate in continuare tie si fetitei tale.
Cristina, Sper sa fie un pic mai usor pentru toata lumea cu propunerea de "bazar comun". Daca si voi agreati ideea, ii dau mai departe cu pregatirea lui. Am fost mai inceata acum, cat a fost Andrei bolnavior, dar sper sa reusesc cat de curand totusi. Chiar daca nu o sa fie perfect de la inceput, sper sa ma iertati si sa imi mai dati sugestii sa fie cat mai bine pentru toata lumea.
Diana, am trimis adresa ta celor pe care nu ai reusit sa le contactezi pana acum. Aly inca nu a raspuns la mesajul meu initial, dar cum raspunde ii trimit si ei.
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag
ANDREEA GEORGIANA spune:
Draga Doina,
In primul rand as vrea sa va trimit mii de ganduri bune si pentru Andrei, dragul nostru "coleg" de la "Ghiocei de martie-aprilie 2006".
In al doilea rand, am pus 200 de roni in contul vostru si sper sa va ajute. Si mai sper sa va faceti bine curand! pt. tine, o mamica foarte curajoasa si puternica.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
saryta spune:
doina - si un lui Andrei.
Cred ca am castigat si bluzita de la 629 ... maine merg si pun banii si pt jucarii si apoi iti trimit dovada.
Multa sanatate la puiul mic .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
diana2242 spune:
am vazut ca au mai aparut din persoanele de la care aveam cate ceva de luat si le-am comunicat si eu adresa mercic mult Doina si despre noua ta idee cu bazarul ce sa zic eu le voi urmari si cand va fii cazul adica abia prin vara vom pune si noi la bazar ce nu ne va mai veni.
CarlaV spune:
Cristina, iarta-ma te rog ca nu am ajuns azi la posta sa pun cd-ul, m-am simtit foarte rau, dar il va pune socrul meu la posta luni. Imi cer scuze inca o data.
Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
elenamardare spune:
am depus la posta 50 lei pt cele 2 produse licitate una castigata ieri si una maine.banii nu au fost depusi pe numele meu ci pe ai prietenei mele prioteasa liliana.