Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Nicolae/Nicoleta!
Si eu raportez un plus de 4-5 kg!
Lauraa tocmai ma uitam daca mai e cineva din Iasi in odiseea noastra! SI eu nasc la Cuza Voda cu dr. Mihalceanu Elena. Tu la cine mergi?

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 16+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, tu te simti mai bine? Psihic, mai ales? Au fost bune clatitele?

Ioana 18+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

azi am fost si eu la masuratori.Sarcina e mai avansata ecografic cu 1 sapt. Are 7.6 cm, ~ 200 gr, translucenta nucala 1.4, nu se vedea sexul, dar am numarat degetute, vertebre si costite. Soata mea trmura de emotie, a si iesit din cabinet cand a terminat eco si apoi mi-a spus ca mai avea putin si plangea. Mai ales cand a vazut cum a inceput sa-si suga degetelul.

Se pare ca DPN va fi 13.05.2009. Bun venit noilor , o seara buna tutror si o saptamana excelenta va doresc .

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 9 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

La multi ani Nicolae/Nicoleta!
Si eu raportez un plus de 4-5 kg!
Lauraa tocmai ma uitam daca mai e cineva din Iasi in odiseea noastra! SI eu nasc la Cuza Voda cu dr. Mihalceanu Elena. Tu la cine mergi?

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 16+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

pai dr Mihalceanu e colega in aceeasi sectie cu dr meu- Mihaila Radu Catalin; sunt super extra multumita de el; discut orice, la orice ora si ma ajuta enorm.pupici

15 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Am intrat sa va spun noapte buna si sa schimb semnatura. A mai trecut o saptamana

Oana 17+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Buna dimineata,burtici!
Eu raportez tot dureri sacrale,de data asta mult mai puternice,efectiv nu ma mai pot misca,mi s-a lasat durerea si pe piciorul drept.Week-end-ul asta am stat numai in pat,la baie m-a ajutat sotul meu sa ma deplasez.
Azi imi e un pic mai bine,am reusit sa ajung la serviciu,desi ieri credeam ca o sa-mi iau medical.Sa vedem cum va fi peste cateva ore,ca de obicei depa 10-11 incep durerile alea mari.
Vineri o sa ajung si eu la medicul meu,sa vedem ce parere are,desi stiu ca nu prea are ce tratament sa-mi dea.Acum...cu D-zeu inainte!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 17+

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna dimineata fetelor!
dicirstea, felicitari pentru bebe-junior care e sanatos! La ecograf si in cazul meu sarcina arata mai avansata cu o saptamana si vreo doua zile. Pana acum, dr. mi-a modificat dpn-ul de doua ori.
mamica-oana, si eu am dureri rele de tot in zona sacrala. Uneori ma trezesc si noaptea din cauza lor! Cel mai rau este ca nu am ce sa iau si trebuie sa le suport!
Va doresc o saptamana plina de vesti bune!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
17+

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mh

Raportam si noi un cadou de la mosu' o . Din pacate vestile nu sunt chiar bune, Pop mi-a gasit IR-uri f mari, fetita are un retard de crestere, perioade de bradicardie si lichid amniotic mai putin.
Sunt trista...joi o sa merg la ginecoloaga. Nu prea pot sa intru mai des pentru ca am avut ghinon si cu laptopul care e in reparatii capitale.
Va pup si sa ne citim cu vesti bune.

Mihaela 17+ & Irina (2005)

mh

Mh ce valori ti-a gasit pt IR-uri?
Si mie mi-a gasit IR pe stanga parca marit (0.71) si mi-a zis ca din cauza stresului si oboselii.
Cum se rezolva aceasta problema, se face tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

BebeBeca, multumesc de intrebare, sunt ceva mai bine, psihic vorbind. O sa vina si la noi mosul cu intarziere. Da, clatitele au fost excelente desi nu le-am tinut in stomac pe toate . Am o poza cu un sot model: intr-o mana o tine pe Saby si cu cealalta mana intoarce o clatita .
Didi, la mine bebe a fost mai mare cu o zi la toate ecografiile. Cred ca dpn-ul tau e in iunie, nu? Parca ai scris ca e in mai, nu m-am uitat pe lista dar, daca abia acum ti-a masurat translucenta nucala, prin iunie ar trebui sa fie.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru incurajari si sfaturi.
Trebuie sa ma vada medicul meu si atunci vedem ce e de facut. Pe mine nu ma sperie retardul de crestere de 1 sapt cat bradicardia si lichidul mai putin. Pop mi-a spun ca morfologic copilul e normal dar cauze externe il impedica sa se dezvolte normal, respectiv IR-uri mari si lichidul in cantitate mica. Bradicardia ar fi dintr-o posibila compresie a cordonului ombilical, lichidul in cantitate mica ar fii de la IR_uri mari, dar acum el e ecografist sigur unul bun dar altfel ma gandesc ca vede lucrurile un obstetrician.
Ela eu din ce am citit stiu ca IR-urile mari unii medici le trateaza cu Mg B6 , Bio Marin si injectii cu Pregnyl, altii nu le trateaza deloc..
Cert e ca rezistenta crescuta (IR-uri mari)implica risc de preeclampsie ( hipertesiune a mamei), greutate mica la nastere, probleme placentare si chiar decesul fatului. Nu prea e de joaca.
Uite tocmai am citit niste studii facute in SUA legate de anxietate si IR mari si nu s-a dovedit o legatura directa, se pare ca nu stresul determina asta.
Eu am 0.75 la una si 0.7.. la cealalta ,nu mai stiu valoarea exacta.
Va tin la curent cu ce zice medicul.

Mihaela 17+ & Irina nov 2005

Mergi la inceput