Cine n-are somn?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

nici eu nu am somn.....ma primiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu m-am trezit obligat-fortat la 5 si ceva... ca tre sa ma duc cu fi-mea la teveu, sa intre in direct cu taica-su... si mi-eee un somnnnn... m-am dat cu ruj, poate ma mai trezesc... ma duc sa-l sterg si sa fac un dus, sa-mi trezesc odoru si sa plec... LA ORA ASTAAA

somnambulele !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

creca voi ,daca trimiteti bebeii in concediu numai cu taticu' ,dormiti neintoarse 2 saptamani!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Deya, dormi?

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Eu acum stau si meditez am primit un e-mail care zicea asa:

Plumbul din rujuri

"Pentru prietene, mame, sotii, rude ... toate femeile pe care le cunoasteti!

E rezumatul unui articol scris de dr. Nahid Neman, sectia senologie oncologica, Spitalul Mount Sinai din Toronto.

Despre: RUJ

De curind, firma producatoare de ruj ' RED EARTH' a redus pretul de la 67$ la 9.90$.. Rujurile contineau plumb.

Plumbul e o substanta cancerigena. Marcile de ruj care contin plumb, sint:

- YVES SAINT LAURENT
- CHRISTIAN DIOR
- LANCOME
- CLINIQUE
- ESTEE LAUDER
- SHISEIDO
- CHANEL (lip conditioner)
- MARKET AMERICA-MOTNES LIPSTICK

Cu cit e mai mare procentul de plumb, cu atit riscul de cancer creste. Cel mai ridicat continut de plumb s-a gasit in rujul Yves Saint- Laurent.

Atentie la rujurile care dureaza mult pe buze. Rezistenta lor este data de o cantitate considerabila de plumb.

Iata un test pe care il puteti face singure:
1. Aplicati ruj pe mina.
2. Frecati portiunea acoperita de ruj cu un inel de aur.
3. Daca rujul contine plumb, se innegreste la contactul cu aurul.

Aceste informatii cu fost facute publice de Centrul Medical Militar Walter Reed.

Substantele tip Dioxina provoaca cancer mamar."

Acu m-am apucat de googalit, si ce gasesc? www.mediafax.ro/life-inedit/mult-jumatate-dintre-marcile-rujuri-contin-plumb.html?4728 953691" target="_blank"> asta si altele, presupun ca s-a mai discutat despre asa ceva, mie mi-a scapat.... si sunt consternata, eram atat de mandra de rujurile mele caren dureaza

Ma duc la

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Buna fetele ma primiti si pe mine p-aici?

Eu la ora asta ma vopsesc Inainte sa ma bag si eu la somn am vazut o cutie de vopsea primita cadou acu ceva vreme, statea singura pe dulap asa ca ce m-am gandit eu?... ca as putea sa incerc noua culoare. Asa ca in 5 minute a ajuns vopseaua pe parul meu... iar eu acum forumesc, cel putin inca vreo jumate de ora... Mai e cineva pe aici?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput