in zilele proaste aveti chef de sex/amor?

in zilele proaste aveti chef de sex/amor? | Autor: Deus

Link direct la acest mesaj

Cand sunteti suparate pe ....., stresate din cauza banilor sau tocmai ati avut o cearta cu sotul mai aveti chef de amor seara la culcare?
Cum treceti peste suparari si faceti sa va apuce pofta de amor?
Daca ma mai stresez mult din cauza la mii de chestii cred ca o sa se puna panza de paianjen si sotul o sa-si gaseasca o amanta :)
Ce simplu este la barbati! le arati patul, un umar sau le zambesti si gata ei sunt fresh si gata de actiune. La noi totul este complicat.
O saptamana suntem ( sunt ) ciufute ca avem SPM si tot asa gasim motive sa avem toane si mofturi. Vreau reteta barbatilor sa nu ma mai stresez si sa sar in sa oricand!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

nu ma pot abtine, te rog iarta-ma

"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Normal ca razi ca si mie imi vine sa rad de mine :)
O sa sar in sa cat mai repede ca ma urc pe pereti. Si ce sot iubaret am, si ce magarita sunt eu ca ma stresez din orice. Oare o lobotomie ajuta? Stiti vreun cabinet care face asa ceva sau ceva prafuri de putut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

scuze Deus, dar nici eu nu ma pot abtine

Asta cu panza de paianjen a fost de milioane. Ca toata exprimarea de altfel! Cu un alt raspuns nu te pot ajuta. Nu prea am astfel de dileme existentiale..nici macar la ceas de noapte.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

In zilele proaste, am chef de sex/amor, da' n-am cu cine!... Poate ar merita sa incerci si cand ai sezatia ca n-ai chef, uneori pofta vine mancand!
Vorbesc si eu... Am auzit ca sunt destui oameni carora la suparare le scade apetitul (alimentar, sexual), da' nu stiu cum e. Imi dai si mie reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

La mine cheful e dimineata, deci mici sansele sa ne sincronizam.
Seara sunt incarcata cu toate chestiile de peste zi, oboseala, si ajuns in pat cand deja el sforaie.
Deci, mai rarut ca-i mai dragut!
Am momente cand abstinenta mi se pare absolut necesara. Uneori as prefera doar sa ma stranga in brate si sa imi faca complimente.

Deus incearca cu un vin, sau un film romantic poate te detasezi un pic de stresul de peste zi si vine cheful.
Se plange de tine ca stai mai prost cu apetitul sexual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX
Vorbesc si eu... Am auzit ca sunt destui oameni carora la suparare le scade apetitul (alimentar, sexual), da' nu stiu cum e.

La mine creste cel alimentar si scade cel sexual.. as vrea sa fie invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

si pe mine m-ai binedispus!!
Si eu cam tot asa,precum bancul ala "cind fu tica, nu fu tache!"
Daca s-ar putea precum medicamentele ,de 3 ori pe zi,ar fi perfect(pt. el)...da eu unde gasesc prafurile de putut??? numai cind ma gindesc ,ma ia un sooomn

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Deus esti tare haioasa, si eu la fel...sa nu cumva sa-mi ceara astacand sunt obosita varza sau nervoasa ca-mi vine sa-l alerg cu tigaia prin casa...noroc ca de atatia ani stie si chiar daca o comite cerand lucrul asta, dupa ce-l balacaresc un pic, el tace si-si baga capul la cutie, asteptand timpuri mai bune.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

sau tocmai ati avut o cearta cu sotul mai aveti chef de amor seara la culcare?

Pai ar fi si culmea sa mai ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Stresata cred ca este fiecare dintre noi,insa fiecare reactioneaza in mod diferit. Conteaza mult atitudinea si comportamentul sotului/partenerului in acel moment.Cred ca majoritatatea femeilor reactioneza pozitiv la mangaieri, imbratisari si soapte romantice.

Citat:
tocmai ati avut o cearta cu sotul mai aveti chef de amor seara la culcare?

noi nu adormim niciodata dupa o cearta fara sa clarificam si sa ne impacam
nu este sanatos,nici pt trup si nici pt suflet!

P.S. stres si probleme avem pe fiecre zi,nu trebuie sa le lasam sa ne doboare.Fruntea sus

Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7

Mergi la inceput