LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Lamuriti-ma si pe mine: pot sa tin pana maine la frigider o mancarica de legume in care am pus azi galbenus? A papat numai 100g nu a mai vrut si i-am dat iaurt din care a haplait 200g!!!!
Eu am o problema cu oul, cred! Pot?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR=20

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Nu stiu ce sa iti spun, daca e bine sau nu, da eu pt siguranta parca nu as pastra. Desi daca stai sa te gandesti ca tinem de multe ori oua fierte in frigider si le consumam apoi....
Na, nu stiu exact ce sa iti spun.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 41.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Atunci sa dau si eu de veste:
Am repus pe rol divortul...si suntem in bucuresti(la ai mei)...nu stiu de ce dar simt o tarie si o hotarare pe care alte dati nu am mai avut-o...So va rog sa ma sustineti,chiar am nevoie ca sa reusesc sa merg pana la capat de data asta....
Va poop si revin mai tarziu,dupa ce reusesc s-o culc pe bianca sa va povestesc umtimele aventuri(la subiectul dedicat)

Va multumesc din suflet ca existati!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Atunci sa dau si eu de veste:
Am repus pe rol divortul...si suntem in bucuresti(la ai mei)...nu stiu de ce dar simt o tarie si o hotarare pe care alte dati nu am mai avut-o...So va rog sa ma sustineti,chiar am nevoie ca sa reusesc sa merg pana la capat de data asta....
Va poop si revin mai tarziu,dupa ce reusesc s-o culc pe bianca sa va povestesc umtimele aventuri(la subiectul dedicat)

Va multumesc din suflet ca existati!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Bravo LaLa. Ai luat o hotarare inteleapta
Multa forta si tarie iti doresc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

uitati-o pe noua Daria Maria.....cele mai haioase ipostaze ...:

http://community.webshots.com/album/568923355zRQEfk?start=24

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

ce dulce poate fi in poza asta

http://family.webshots.com/photo/2747450650103274444JodguY

si cu peruca blonda e mortala

Multa sanatate sotului !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

gabrittza , monicaa , ramonab , madalina28 ca v-au placut pantofiorii Ioanei.
ceska eu i-am pus Ioanei la frigider mancarea chiar daca avea ou, si i-am dat-o a 2 a zi, nu a patit nimic.
Lala 20 asteptam sa revii sa ne povestesti, sper sa va fie bine la ai tai. Apropo au acceptat parintii tai sa te primeasca?

Sa va zic de Ioana, am cantarit-o, are 9,200 (cu pampersul curat, si o bluzita + mancata), iar eu imi faceam griji ca nu mananca (au fost cateva zile cand nu a papat, de la rosu in gat) si are 75 cm, cam asa, nu statea sa o masor. Eu zic ca are bine, la aproape 11 luni, fara 8 zile.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Off..imi vine sa mor..a fost Clara atat de vesela astazi si asa ne-am jucat de frumos..acum seara noi mancam si ea nimic..se uita asa trist la noi, nu cerea nimic..hmm..ciudat.
O pregatim de nani si zic hai sa luam temperatura..39 ..nici nu stiu de la ce ar putea fi..diaree nu a mai facut...azi a avut 2 scaune normale..ii mai curge nasul..o fi iar viroza??!!
I-am dat 2.5ml Nurofen si o verificam acum din 3 in 3 ore.
Sper sa nu fie ceva grav..uff..nici nu stiu de unde sa o apuc.

Gabitza multa sanatate sotzului si aveti grija de voi.

Lala20 multa tarie in continuare.

Ceska n-am idee cu oul ca noi nu am servit inca. Cel mai sigur faci maine proaspat.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Bonjour, Bonsoir...zuzici!

Scrisesem si eu un mesaj luuung..si mi-a inchis Matei computadorul si am pierdut tot...Imi veneaaa..nu's ce sa-i fac!

So...

Am citit cate ceva din urma..suficient sa vad povesti triste, suflete afectate...Imi pare nespus de rau!
Laurici-ioana si Lala20, va imbratisez si va doresc o viata mai buna si fara suferinta! De Lala20 stiam ca are probleme mari dar de Laurici_ioana...nu mi-am inchipuit nici o secunda ca sunt asa mari...

Felicitari amandurora ca ati reusit sa va desprindeti de acesti oameni (daca le pot spune asa) si ca sunteti decise sa incercati o viata noua, mai linistita sper eu! Poate vor fi un pic zdruncinati si le va veni mintea la cap..desi, cu tristete o spun, nu prea cred...
Ereena si LauriciD, de asemenea, am vibrat si la povestile voastre triste..mi s-a parut groaznic prin ce ati trecut!
Nu prea ma simt in stare sa filosofez legat de tema asta insa sper ca soarele va straluci si pe straduta voastra, in curand!
Pacat ca se intampla lucruri din acestea intre oameni care s-au iubit odata..si intre oameni, in general...

Simt nevoia sa-mi laud nora pentru primii pasi! Bravo Elenita lu' mama! I-ai dat peste nas lu' puturosu' de ginerica!

Danuta, felicitari pt. vestile bune legate de bebe din burtica! Iti dorim si noi sarcina usoara, pana la termen, fara probleme! Dintre numele prezentate de tine, as opta pt. Theodor, Matei (normal! ) si Marc!

Gaby, am vazut-o si noi pe Dariuta cea blondina si cu ochi incredibil de frumosi! Chair, vorba lui Ramo, parca este un ingeras!
Sanatate maxima sotului!...si, BTW iti sta tare bine cu noua coafura!

LalaD am citit si eu pe blogul tau si ma altr si eu fetelor care te-au laudat! Am citit cu mare placere imbinarea povestilor despre copii tai cu lucruri utile si f. interesante!

Cu mare si penibila intarziere urez si eu La Multi Ani cu sanatate, Andreelor si Andreilor! Clopotei si mamici sau tatici de clopotei!
La Multi Ani tuturor romanilor, de pretutindeni (tot cu intarziere) si o viata mai buna!

Ne alaturam si noi manechinuitilor..sa consolidam clubul!

Despre noi...nimic deosebit..
Am fost si am facut analizele de Ca si fosfor si au iesit bune (i-a luat sange din calcai, pana la urma, ca nu i-a gasit vena)..deci nu este de la lipsa de calciu problema cu dantura lui Matei..Am cautat un dentist pediatru si o sa facem o programare, in curand, sa vedem ce zice...
In rest, incercari timide de a merge...desprinderi usoare de sprijin facut 2 pasi si buf...inca ne este teama! Dar, credem ca, pana la 1 an mergem!
Strigam in gura mare: 'meeeeii', 'beeeiii' (de unde o fi invatat sa vb. asa!), 'cu-cu', 'bau', 'do-do', 'tu-tu'...'ba-pa-da' = zapada (repetite dupa mami) o data....cam asta ne este vocabularul...

Am vazut multe pozici de clopotei! Le-am admirat pe fiecare in parte!

Eu sunt incantata ca ne-am facut niste prieteni (romani) care sunt f. simpatici..Au si ei un baietel de un an si duminica ne-au invitat pe la ei! Ne-am simtit super bine, parca ne cunoasteam de-o viata! Nu mai zic ca sotul si cu tipul respectiv s-au gasit ca au facut si aceeasi facultate si, mai mult, el a fost coleg de servici si cu sotul unei bune prietene de-a mea! Ce mica este, domnule, lumea asta! Ce bine este sa mai petreci timp si cu alti oameni...sa te socializezei! Vezi..omul n-a fost facut sa traiasca singur, pana la urma...

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Gabritza am vazut pozele cu Dariutza mica...Cat de frumoasa este E superba!!!
Lala20 ma bucur de hotararea luata Suntem alaturi de voi!
Alina am vazut pantofiorii - ff frumosi! Sa-i poarte sanatoasa Ioana!
Referitor la vaccinul ROR, tocmai am vb astazi cu doctora si ne-a spus acelasi lucru ca LalaD...a fost ceva suspect la el acum cativa ani, dar se pare ca l-au modificat si ar fi ok acum, asa ca...il vom face. Doamne ajuta sa fie bine!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Oooofff Monicaa ...de ce o avea iar febra Clarita? Multa sanatate si sa se refaca cat mai repede. Am uitat, am vazut astazi pozele - ff simpatica si frumoasa Dj Carliontz!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

First of all:
Veeeeeen where are u???
Ne lipsesti!

Monica sanatate Clarei, sper sa dati de cap febrei care va supara.
Am apucat sa vad pozicile Gabritzei cu ingerashu' blond
Ma bag sa vizonez clopotzei si revin

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput