LMA Clopotei de ian-febr 2008 (153) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 10
monicaa spune:
bncb b h3e HQQQQQQQY Cx t D HHHHHHHHHHHHHHHHH H"§ c C !^ CBV
mesaj de la Clara ..insotit si de vocalize puternice care insa nu se pot reproduce in scris..acum s-a conectat la usb galusca lui mama
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Lala_D spune:
Monica impotriva varicelei in copilarie nu ai fost vaccinata sigur.
In Romania varilix a intrat in circulatie acum 8 ani.
Dr mea a vrut sa asteptam 3 ani pentru a il vaccina pe Bogdan dat fiind faptul ca era prea nou introdus vaccinul in tara si nu a vrut ca piticul meu sa prinda lotul experimental ![]()
Asa ca vaccinul asta Bogdan l-a facut la varsta de 3 ani in doza unica .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
Ioanact spune:
THEA, PATRICIA, STEFAN, ANDREEA
si sarbatoritii de ieri
STEFAN, CRISTIAN, ANA, BIANCA-ANTONIA, BIANCA
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI ALATURI DE PARINTII VOSTRI!
Buna fetele.
Dana eu as opta pt Teodor si Matei, sa aibe nume de Sfant, ca sa-i ocroteasca toata viata. Asta e parerea mea.
monicaa
Bravo Clara , ai facut-o pe mami fericita , cu acest cuvant magic:mama, mmaammaa.
Am vazut ca vorbiti de pojar,varicela, vaccinuri.. Cand am fost mica, am avut pojar,dar mi-a trecut, deci nu e considerata o boala. Cu toate astea, nu are rost sa gandim de rau, ci ca va fi bine..
Referitor la vaccinul de 1 an, eu ii voi face Ioanei.![]()
Am plecat sa ii dau sa manance
, acum s-a trezit.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ginnette spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lala_D
Da Roli, legal iti cer la inscriere carnetul de vaccinari. Dar ce nu face un pliculet in buzunarul unui pediatru ..... O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze Aventuri cu 2 pitici! |
ohooo.... o multime de chestii!! Si cat "atasament" fata de copil, va manifesta!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
stoisor spune:
o Doamne,am fost cu pitik afara,i un frig de mori si mai bate si vantu,normal ca nu am stat decat 15 minute,pe ceas,si in casa cu noi,daca nu batea vantu mai stateam,asa am reusit si eu sa bag ceva in gura pe ziua de azi,imi chiorlaiau matele
iar acum trec la distrat copilu si apoi nanica scrie pe ea,eu mai am de lucru si vreau sa ma apuc si de invatat,mi-am umplut casa de cursuri si nici macar nu m-am uitat peste ele
Grati sunt studenta repetenta cred,nu serios ca ma apuc de invatat noaptea de musai ca de voie buna
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:
LalaD, acum am avut timp sa citesc blogul tau si mi-a placut foarte mult ce am citit.Abia astept sa mai scrii sa citesc din nou.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 40.Ma bazez pe voi 
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab LalaD, acum am avut timp sa citesc blogul tau si mi-a placut foarte mult ce am citit.Abia astept sa mai scrii sa citesc din nou. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 40.Ma bazez pe voi ![]() |

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
anca.b spune:
Salutare!
Merci fetelor care mi-au raspuns legat de fructoza. nu e pt cine stie ce...am facut o prajitura pe care am indulcit-o cu fructoza si voiam sa-i dau si lui stefan. o sa-i dau la gustarea de la 4. in felul asta testam si albusul de ou...daca tot trebuie sa o facem inainte de un an.
Aaaa...noi nu am fost vaccinati ROR. de asta unii am facut, altii putem face oricind varicela, oreion...boli care sint foarte periculoase la maturitate.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Stoisor, spor la studiat. iti sint colega de suferinta...si eu mi-am adunat cursurile. am de facut si 4 proiecte...toate pina la craciun. clar ca o sa le fac noaptea....
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Si eu tot asta am facut, LalaD; mi-a placut ce-ai scris, mai ales, ce-ar face un copil; si pozele, sunt geniale si potrivite!
Ce mai, mi-a placut tare mult! Felicitari! Scrii foarte frumos!
Ca de altfel, toate fetele care au blog; le citesc pe taote cu placere, pentru ca-mi place ce scrieti, fie sub o form a"glumeata" sau "la obiect".
Inc-odata felicitari pt talent! 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

(16 ianuarie 2008) si Marc