Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 12

Amalia spune:
Otilia nu se intampla nimic rau daca iei No-spa-ul. Doctora mea asa ma sfatuise..ca atunci cand o sa inceapa contractiile sa iau un No-Spa sa vad daca cedeaza. Daca nu cedeaza, inseamna ca sunt contractii de travaliu si e cazuls a le monitorizez.
Cat priveste frecventa lor..nici ale mele nu a fost regulate...ba la 6-7 minute, ba la 3-4, ba la 10..si tot asa. Pana si cand ajunsesem la spital cu dilatatie 2, tot asa erau..si moasa zicea ca nasc muuult mai incolo.
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Ma pregatesc sa plec la moasa, aveam programare la 11 pentru control si acupunctura. Sa vedem ce va fi. Aseara mi-am incarcat cartela de telefon, presimteam eu ceva. Culmea, eu imi pun supozitoare cu glicerina in bagaj iar acum am dat in extrema cealalta, plus ca simt un H ![]() Deja e tare nasol ca parca nu am pauza intre ele cum ar trebui, adica sunt mici si dese, ineficiente. Madutza, nici un No-spa nu-mi vine sa iau. Mi-e sa nu fac vreo prostie asa ca las natura sa actioneze. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica ![]() Pozele noastre |
Ami, mamica lui

si

Amalia spune:
Simona LA MULTI ANI si muuulta sanatate lui Radu!
Sa va traiasca si sa va bucurati de el! Mult noroc in viata si bafta la scoala!
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

mav spune:
DANDUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Da-ne un semn ca sunteti bine!
Simona, sa-ti traiasca Radu!
Ramo, A.Alina, felicitari si toate cele bune! Asteptam sa va intoarceti acasa, cu povestea nasterii.
Babyzapi, din capitolul anterior ma tot tin sa-ti spun, mai incearca cu suzeta... probabil ca pana la urma o s-o ia.
Antonio scuipa suzeta cu bolta la inceput.... si ma gandeam ca n-o sa i-o mai dau... Dar la sugestia dr pediatru, pt ca Anto are ceva probleme cu laringele si era rau sa iesim afara si bb sa urle si sa inhaleze aer rece, am insistat cu suzi si surpriza, de vreo 3 zile o primeste si... il calmeaza!
Cu ajutorul suzetei am reusit sa mai rarim alaptatul (adica sa avem cel putin 2-3 ore pauza) si asa e mai bine si pt burtica lui bb si pt nervii mei.
...As vrea sa scriu mai multe, dar nu am timp. Am intrat si noi in gasca fratilor bolnavi... Il am si pe Sebi acasa, tusitor, pe tratament. Nu intelege sa stea departe de bb...
Ma duc la bucatarie... ca tre' sa-l hranesc si pe Seb... poate reusesc asta pana se trezeste bb...
Pupici la bebici, mamici si burtici!

malinas spune:
mar_ysa, multumesc. Nu vreau ceva mare, tot un restaurant micut cautam si noi.
monicabo, exact asa mi-a zis si mie doctorita> cartofi nu, varza nu, ceapa exclus, usturoi nu, fructe nu, etc. Deci eu ce am voie sa mananc?
Otilia, nu prea ne permitem sa nu se duca, cand a stat acasa fiindca eu nu m-am putut ridica din pat a vorbit jumatate de zi la telefon. Ei stiu ca il pot strange cu usa avand in vedere ca acum are un copil mic, ca nevasta sta acasa si ca e criza economica.Deci...inghitim in sec si mergem mai departe. Acum imi pare rau ca m-am crizat aseara, fiindca i-am facut mutre cand a ajuns acasa, si el era rupt de foame si de oboseala. Macar de luni incepe serviciul pe bune si nu mai am de ce sa-mi fac iluzii ca ajunge acasa mai devreme. Si maine mai e si ziua lui, iar eu nu am cum sa ies din casa sa-i cumpar o maslina si asta ma necajeste.Dar ii pun o funda rosie lui David si ii zic ca asta e cadoul de ziua lui.
Fetelor care aveti epiziotomie, cand ati scapat de dureri?La mine lucrurile se prezinta destul de bine, adica durerea este surda, suportabila, dar, ocazional, ma doare foarte rau. Nu am putut sa asociez aceste dureri cu vreo miscare sau cu oboseala, asa ca ma intrebam la voi cum este? De exmplu toata noaptea trecuta m-a durut foarte rau, desi ieri, pe zi, mi-a fost bine si acum la fel, ma simt bine.
VonHelen, si la mine se intampla la fel cu bebe. Dupa ce suge cu putere 5-7 minute lasa mamelonul din gura si nu-l mai vrea pe ala. Il pun la celalat san dar si cu asta procedeaza la fel, asa ca, in cele din urma, ne intoarcem la primul. Si ne chinuim cateva secunde bune pana reusim sa-l mufam pe copil. Si totul e cu tipete, cu lovituri de maini si de picioare. Initial am crezut ca nu mai am lapte, dar de fapt, sanul fiind mai gol, el trebuie sa munceasca mai mult si asta nu-i place.Si, da, scaunul este apos si exploziv. Adica aud imediat ce a facut, fiindca e ca o mica bomba.
simona, la multi ani pt pustiul tau.Sa fie sanatos, norocos si fericit.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

elilov3 spune:
ziua buna fetele
hai ca fac si eu galerie ca vad niste agitate pt fete..sper ca nu a nascut careva pana acuma....eu numai pot citi cu scorpia...
Hai Cherie, Ramo, Alra, Darling, Oceanborn!
amalia nu ma las ii dau si de la mine si lapte milumil...si vad ca functioneaza plangea ca nu se satura de tzatza lu mama...
mav pai noi tot asa facem ca sa nu papa mai tot timpul suzeta la purtattopr..insa e smecher da cu ea afara pune mana pe ea si afara....spere disperarea mea mai ales noaptea....'hai mai mama mai dormi si tu sa mai dorm si eu.....si el cu ochii mari se uita la mine si trage un zambet in coltul drept al gurii'
ieri am fost la doc...b e bine avem 4.400 baiat mare , fontanelele bine, pc bun..in cl e bine
mai avem o problema avem mucisori ce sa facem? e motiv de ingrijoarere, ieri doca la ascultat pe bb si nu parea racit nici la plaman si nici rosu in gat nu avea...deci ce sa fac?
ma intreba cineva de pojar..eu am facut analiza cu pricina si.....am asteptat 21 de zile cu spaima in suflet....vezi ca pojarul e contragios cu 3 zile inainte sa apara bubele daca avea bube nu poti sa te infectezi...vezi mai multe...sanatate
va pupacesc si va imbratisez
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008

alra spune:
babyzapi, o sa fac o fetita si mai am una acasa.
andy, am dpn pe 6.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania

carmendu spune:
ramo- felicitari mamico. sa fiti sanatoase si fara colici.
otilia- succes la moasa. sa se lase cu nascare.
cherie- multa bafta astazi. sigur si-a adus aminte dr de tine. e un italiano vero!
alra- astazi stau linistita si nu scost agitatele, da' de maine te sustin. ca s-o intampla maine sau vineri, tot se intampla!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre

simonacip spune:
Domnule, premonitie buna ce-am avut!!
Simteam eu ceva..si anume ca va naste Otilia curind. Asa ca vin cu fetele si cu muulte incurajari. Doamne Ajuta sa nasti usor si bblunik sa fie frumoasa si oachesa ca Anutza.
Si punem fetele la treaba si pentru Alra, prietena noastra Sa fie usor si frumos ca o plimbare in parc.
Scuze de interventie si nasteri usoare si gravidutzelor care au ramas
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

babyzapi spune:
Otilia ce faci???? te pui pe nascut??? YUPYYYY!
Sa vina moasaaaaa! Ne tii la curent, da?
HAI OTILIA
Isabela lui
Raphael Nicolas 23.10.2008
Primul nostru