Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

VonHelen-din cite am citit asa se pare.la copii hraniti numai la sin scaunul este moale,apos.asa face si chris.cit despre apucatul mamelonului si noi mai avem momente cind nu ii ia corect si se enerveaza.de multe ori daca ii este foarte foame il mai si scapa si sa vezi atunci nervi ce puiul meu.ma amuza asa de tare ca el ii da drumul si el tipa.ma bucur ca ai reusit sa scapati de biberon.hai sa fac si eu galerie pt fete

PT TOATE VITOARELE MAMICI
curaj fetelor si nasteri usoare.intru mi tirziu ca acum iesim la cumparaturi

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye sa ne traiasca prichindeii ca taaare dulci mai sunt cand fac asa!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

BraveGirl si Luca scoate niste gaze de te sperii! Si are un stil taaare simpatic de a se agita si de a se chinui sa le elimine..scoate niste sunete de zici ca este un calut...parca necheaza usor..."calutzul" i-a ramas numele..la toti ni se pare ca face asa

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Noi ii spunem iedut din cauza sunetelor pe care le scoate.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

VonHelen ma bucur din suflet ca ai fost tare si te-ai ambitionat cu sanul!
Legat de intrebarea ta, raspunsul este da...scaunul unui bebelus alaptat exclusiv la san este mai moale si mai apos.
Pup dulce bebe Tudor si pe mami!

Citat:
citat din mesajul lui VonHelen

buna dimineata burtici si mamici!!!!
nu am mai scris nimic cam de mult , dar puiul meu scump imi ocupa aproape tot timpul, chiar daca e cumintel si doarme 3-4 ore dupa masa, tot imi raman o multime de lucruri de facut!
de sambata am castigat lupta biberon versus san
acum este lapte destul si bebe papa numai tzitzi...problema este ca nu reuseste sa prinda mereu mamelonul corect..si sa vezi atunci lupte, plansete..tati misuna in jurul nostru stresat cand isi vede plodul isteric de foame.."iti pregatesc un biberon??" NU ..mai incercam...asta e partea urata a lucrurilor .

intrebare:scaunul bebelusului hranit exclusiv la san este mai moale, mai apos? cand ar trebui sa ma ingrijorez????

A venit pe lume bebe Tudor
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!
Eu parca nu sunt eu, de aseara se foia bb ceva de groaza, la 4 m-am trezit ca aveam burta tare.
De la 4 la 6 am avut contractii la 10-15 minute si durere de spate. Dupa care am adormit pana la 8 ca nu-mi facusem somnul de frumusete dar m-am mai foit cu dureri.De la 8 iar a inceput distractia, numai ca am si mai usoare si mai nasoale nici nu stiu cum sa le numar. Am avut si la 7 minute , nu mai spun de cate ori am vizitat baia.

Asa ca:

Hai Darling, Oceanborn, Vrabiuta, Alra, Cherie si eu!

Ca tot ne sicanam noi care naste prima poate o comitem in aceeasi zi. Ma duc sa-mi spal parul ca aseara am zis ca e prea devreme.

Amalia, esti telepata, ce m-ai simtit .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

vai ce ma enervezi! taci si le faci.
eu nu am nici un semn nici o contractie, nimic!

acu pe serioase ma bucur mult pentru tine caci astia aici ma nasc daca intarzii peste termen pe cand pe tine voiau sa te tina pana la sfantu asteapta.
multa bafta! sa ne zici cand te duci la spital, de ce mai stai acasa??

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Am si eu o intrebare: bebeii vostri au gaze? Ca a mea ma sperie ce poate scoate

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

cand era Raul de vreo luna il tinea sotul in brate ...si a tras dragutul de el o ragaiala ca eu in secunda 2 m-am intors la sot sa il trag de urechi ...ca vb aia nu se poate sa ragaie chiar in halul asta..Ulat domle' ulat!!!..
Saracul nici nu a apucat sa zica ca fiu-su era de vina

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Am stat pe forum in dimineata asta mai mutl ca niciodata in ultimele saptamani...simt miros de avalanse de nasteri...
Alra ce mai faci iubita pe aici?..Bre, daca eram eu acasa cu dilatatie 4, nasteam la mine in pat! Cum oi reusi tu la a doua nastere sa stai asa de atata vreme si inca sa fi nenascuta, e o maaare nebuloasa pentru mine! Eu te astept inca, sa stii..

Ziceam ca am timp azi mai mult..pai deh, am facut mancare de alalteieri..si am facut 2 feluri si cantitate mare..plus curatenie ieri...asa ca azi in fac de cap! Mai o tzatza, mai niste colici...trece ziua..vine si puiul de la scoala si acum se face dupa-amiaza si trec la corectat teme! Trec frumos zilele astea, pacat doar de vreme ca azi e ceata si nu iesim pe afara..ieri a fost tare frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ma pregatesc sa plec la moasa, aveam programare la 11 pentru control si acupunctura. Sa vedem ce va fi.
Aseara mi-am incarcat cartela de telefon, presimteam eu ceva.
Culmea, eu imi pun supozitoare cu glicerina in bagaj iar acum am dat in extrema cealalta, plus ca simt un H .
Deja e tare nasol ca parca nu am pauza intre ele cum ar trebui, adica sunt mici si dese, ineficiente.

Madutza, nici un No-spa nu-mi vine sa iau. Mi-e sa nu fac vreo prostie asa ca las natura sa actioneze.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Ank83 am ras de m-am prapadit cu urechiatul sotului! Parca ii si vad figura bietului om!

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

cand era Raul de vreo luna il tinea sotul in brate ...si a tras dragutul de el o ragaiala ca eu in secunda 2 m-am intors la sot sa il trag de urechi ...ca vb aia nu se poate sa ragaie chiar in halul asta..Ulat domle' ulat!!!..
Saracul nici nu a apucat sa zica ca fiu-su era de vina

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Asa ca:

Hai Darling, Oceanborn, Vrabiuta, Alra, Cherie si eu!

Ca tot ne sicanam noi care naste prima poate o comitem in aceeasi zi. Ma duc sa-mi spal parul ca aseara am zis ca e prea devreme.

Pozele noastre

pentru lista de mai sus!!!

Astazi e o zi frumoasa pentru mine - puiul meu cel mare implineste 11 ani. Asa ca fetelor, poate poate imi faceti cadou multi bebei astazi!!! asteptam cu nerabdare!

Noi ne chinuim de nu se poate - si zi si noapte - nu mai doarme bebitza deloc, nu mai are nici macar o perioada de somn de 2 ore. Sunt deja somnambula. De colici nici nu mai vorbesc. Corina, parca tu intrebai de partzaieli - parca suntem in clipul cu crazy frog... Am incercat toate ceaiurile, toate picaturile, dar degeaba. Muciosi suntem in continuare, nu ne trece cu nici un chip, azi l-am mai chemat o data pe dr sa vina sa ne vada.

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

otilia, multa bafta. dai sms.
tin pumnii sa nasti natural cum iti doresti si ca totul sa fie bine.

amalia, sunt o gluma a lu mama natura, nu zisei ieri?

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput