cum sa procedez?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Ramonik si sper sa ca nu vor avea probleme. Desi... (mai bine ma abtin )
Dar mi se pare airea sa vrea sa insoare pe 19 dec si pana atunci sa nu mai deschida subiectul.
Ma rog... eu sper sa nu te trezesti ca nu mai apare la primarie... sau ca in loc de DA spune NU . La cat de nehotarat a fost, ma astept la orice din partea lui!
Sa dea Domnul sa fie bine, si sa raman eu eu cea rautacioasa!
Casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

desi casatoria asta e putin cam fortata si eu iti doresc casa de piatra!
sa aveti grija ca macar de acum inainte sa nu va mai spuneti vorbe grele,pt ca intr-adevara o hartie nu face ca relatia sa functioneze mai bine,ba din contra....dar sa privim cu optimism inainte!!!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

CASA DE PIATRA!
Dar nu cred o iota din telenovela.
Si mi-a ramas ceva "intiparit " in minte,ca o obsesie....vis- a-vis de ce ai scris tu anterior "Daca nu era ,presupun ca nu ne mai casatoream si m-ar fi convins sa dau copilul spre adoptie . DUMNEZEULE sau in caz contrar ne desparteam. De multe ori ma gandesc ca s-a lasat convins sa faca pasul asta cu casatoria numai pentru copil, nu pentru mine. "

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

Daca nu era presupun ca nu ne mai casatoream si m-ar fi convins sa dau copilul spre adoptie sau in caz contrar ne desparteam. De multe ori ma gandesc ca s-a lasat convins sa faca pasul asta cu casatoria numai pentru copil, nu pentru mine. Si culmea, in timpul sarcinii numai eu stiu ce mi-au auzit urechile de la el si de la parintii lui pentru ca nu vroia copil sub nici o forma, el vroia sa se distreze si a incercat sa ma santajeze prin toate metodele ca sa ma convinga sa avortez. Acum a dat in extrema cealalta, de "parinte responsabil", care la fiecare plangere de genul "stau numai in casa" sau "as vrea sa iesim si noi undeva" mi-o reteaza cu "ai vrut copil? Acum asuma-ti responsabilitatea!" in loc sa gaseasca o solutie si pentru noi doi.

Si... avand in vedere cele de mai sus... tu esti convinsa ca vrei sa te mariti cu un astfel de barbat?
Nu ti-ai dori un om care:
1. sa te vrea
2. sa vrea un copil cu tine
3. sa fie responsabil si iubitor cu tine si copilul indiferent de situatie?

Ok, ati scapat de o grija in clipa in care bb s-a nascut sanatos si fericit. Dar.. daca cumva, (Doamne fereste!!!) se imbolnaveste in viitor de ceva, orice, grav sau mai putin grav? Ce baza o sa ai atunci in el?? Ce o sa faci daca o sa iti intoarca spatele si o sa plece cand va va fi mai greu?

Emilia M

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia_m

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

Daca nu era presupun ca nu ne mai casatoream si m-ar fi convins sa dau copilul spre adoptie sau in caz contrar ne desparteam. De multe ori ma gandesc ca s-a lasat convins sa faca pasul asta cu casatoria numai pentru copil, nu pentru mine. Si culmea, in timpul sarcinii numai eu stiu ce mi-au auzit urechile de la el si de la parintii lui pentru ca nu vroia copil sub nici o forma, el vroia sa se distreze si a incercat sa ma santajeze prin toate metodele ca sa ma convinga sa avortez. Acum a dat in extrema cealalta, de "parinte responsabil", care la fiecare plangere de genul "stau numai in casa" sau "as vrea sa iesim si noi undeva" mi-o reteaza cu "ai vrut copil? Acum asuma-ti responsabilitatea!" in loc sa gaseasca o solutie si pentru noi doi.

Si... avand in vedere cele de mai sus... tu esti convinsa ca vrei sa te mariti cu un astfel de barbat?
Nu ti-ai dori un om care:
1. sa te vrea
2. sa vrea un copil cu tine
3. sa fie responsabil si iubitor cu tine si copilul indiferent de situatie?

Ok, ati scapat de o grija in clipa in care bb s-a nascut sanatos si fericit. Dar.. daca cumva, (Doamne fereste!!!) se imbolnaveste in viitor de ceva, orice, grav sau mai putin grav? Ce baza o sa ai atunci in el?? Ce o sa faci daca o sa iti intoarca spatele si o sa plece cand va va fi mai greu?

Emilia M

Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Draga Emilia,

Ca sa afli mai multe si sa intelegi cine este Dora, te rog citeste postarile ei, de ex. "Sunt dependenta de sotul meu", "Ce te mai tine in relatie?", a avut si o postare pe care a sters-o "Mi-am provocat singura nasterea"...Dupa ce vei citi, sunt sigura ca te vei lamuri pe deplin si nu-ti vei mai pune intrebari retorice...

Concluziile le vei trage singura...spor la citit...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSerafiotti spune:

Cum sa te fi determinat partenerul sa dati copilul vostru spre adoptie daca ar fi avut handicap?

Un copil cu handicap are cu atat mai multa nevoie de sprijinul parintilor!

Daca nu era subiectul atat de vechi, te indemnam sa-l dai pe june spre adoptie, neintarziat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

si!?.....v-ati casatorit pe 19 decembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

am citit si celalalt subiect si m-am lamurit ca v-ati casatorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani
Draga Emilia,
Ca sa afli mai multe si sa intelegi cine este Dora, te rog citeste postarile ei, de ex. "Sunt dependenta de sotul meu", "Ce te mai tine in relatie?", a avut si o postare pe care a sters-o "Mi-am provocat singura nasterea"...Dupa ce vei citi, sunt sigura ca te vei lamuri pe deplin si nu-ti vei mai pune intrebari retorice...

Ok... acum vad lucrurile intr-o cu totul si cu totul alta... bezna. Inteleg ca s-au si maritat intre timp...
Pai.. foarte frumos: casa de piatra / beton / BCA si alte d-astea!
Daca cumva - doamne fereste - se va pune problema vreunui divort cre' c-o sa auzim de ea la stirile de la ora 5...

Persista o intrebare in capul meu... cum adica si-a provocat nasterea?? Oare chiar exisa oameni atat de dusi (cu pluta, nu la biserica)?
Totusi... cand a disparut moda femeilor sigure pe ele / puternice / 3 in 1 s.a.m.d?

Emilia M

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia_m

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani
Draga Emilia,

Ok... acum vad lucrurile intr-o cu totul si cu totul alta... bezna. Inteleg ca s-au si maritat intre timp...
Pai.. foarte frumos: casa de piatra / beton / BCA si alte d-astea!
Daca cumva - doamne fereste - se va pune problema vreunui divort cre' c-o sa auzim de ea la stirile de la ora 5...

Persista o intrebare in capul meu... cum adica si-a provocat nasterea?? Oare chiar exisa oameni atat de dusi (cu pluta, nu la biserica)?
Totusi... cand a disparut moda femeilor sigure pe ele / puternice / 3 in 1 s.a.m.d?

Emilia M

Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

O sa gasesti subiectul la Containerul Verde, numai ca nu mai are titlu, a ramas doar o liniuta si nici mesajul original nu mai exista.

Iti vei da seama din reactiile fetelor cam ce a povestit dora in acel subiect, din pacate nimeni cu a dat "reply with quote" ca sa ramana mesajul initial

uite si link-ul : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134599

Mergi la inceput