Puiuti de randunici!(153)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
Salut!
eu sunt suparata, Seb a facut din nou febra, a urlat iar toata dimineata, il doare iar urechea cred...m-am saturat de dus la doctori, am decis sa-i dau de la mine putere un alt antibiotic, mult mai puternic( daca nu va merge o sa facem injectabil!)- eu le-am tot zis ca numa' Augm,entin a luat si au tinut-o una si buna ca asta e antibioticul de electie in otite si ca asta tre' sa ii dau !
la interviu n-a fost nicicum, nu stiu daca ala m-o fi placut, eu nu prea cred ca vreau acolo...
sper sa revin pe seara cu scrisoare de amor!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
tuchi
sebica mic si scump sa se faca bine odata! foarte bine faci sa iti asculti instinctul medicamentul! si eu am procedat asa de cateva ori cu teo...si la fel fac si acum: eu tot banuiesc o alergie dupa cum se manifesta, si pediatrii ca nu si nu....dar o programez pentru saptamana viitoare la alergolog de la mine putere, sa-mi ies din pareri! cu interviul...las' ca nu-i bai, e abia inceputul....si daca nici nu te trage inima acolo, mai bine mai astepti un pic...tre' sa apara ceva bun 
Liana, mami de Teo
adrianadana spune:
Tuchi, imi pare rau pt Seb.
Mie doctorul mi-a dat pt faringita si amigdalita ceclodyne 250 (ceflor) si am citit ca are 92% eficienta pt otite medii.
Tu te pricepi mai bine dar poate te uiti si la asta.
sanatate multa
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
Simo27 spune:
Tuchi,imi pare rau sa aud ca Surubel
iar e suferind
!cat despre administrarea de antibiotic,nu cred ca gresesti,ca doar si tu esti medic si mai ales esti mama!multa putere
Liana,ce mumusica e Teo cum ne saluta
!
Zoze,mama cati dintzisori ii ies lui Mihai.saracutu
Si mie mi-a zis dr ieri ca tb sa ii iasa dintii
..dar de 2 luni tot 2 are
!
CUSCRA??????CUM MAI SUNTETI????
Clau,Luny,Ursulico???
Bitza,si eu vreau sa o mai vad pe Antonia
Oana,sa-ti fie de bine somnul!ce poezie
Cami
,spor la cumparaturi!eu azi am fugit pana in carfour si i-am luat lui David 2 cartii f frumoase de citit,una din ele se face Castel
!si am mai luat si pt finutzi cate ceva si multe dulciuri..o gramada de bani
!
Nelia,si mie mi se pare ca e bine Cris!nu vad de ce te ingrijoreaza asa dr ala
!
Samuel,cred ca si-a revenit
!a papat legume,laptic,ne-am jucat,e f vesel-Doamne ajuta!acu iar face nanaica
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
Uffff...ce zi!! o iau pe urmele lasate de mimo ce adoborata de trebile zilnice...asa zi am avut si eu si inca nu e incheiata..am fost si la Auchan, i-am luat lui Mufy cadoul de MN, abia astept sa vad cum o sa-i placa!:))eu sunt naspa cu raceala, mi s-a umflat tare o amigdala, nasul explodeaza
..Meme pare mai bine, parca nu mai curg asa tare mucii din el, dar infundat tot este..si, colac peste pupaza, am avut nervi toata ziua pe Liviu, ca la noapte iar [pleaca la peste si vine maine dupa masa, si mergand pe sistemul 'toate se platesc'
, eu am stat la calculator, am citit tot ce ati scris, iar el face ardei umpluti si o iahnie de fasole ca tare pofta ne era!![]()
am vazut-o pe Te(r)o, hlizita, ce dixtractie pe voi!!
aaa, si palaria cu scoica oceanica, suupeer!
ccris ma bucur mult ca sunteti bine, si ca al tau sot se acomodeaza cu noua situatie...e greu, imi imaginez!..pupici!
Gecko in mor clar prima varianta, te avantajaza cel mai bine, resping clar a treia fusta,nu-mi pare ca ti s-ar potrivi,e muuult prea serioasa!
..eventual, ar merge varianta 2, la biserica, iar la restaurant, varianta 2! 
mimo am vazut filmuletele, cand o vad pe Teo cu chitara, mi-amintesc de liceu, aveam gasca de chitaristi in IOR, in FIECARE zi, ne intalneam si cantam in parc! ce fain era! stiam si eu la chitara, una si buna, 'One' Metallica!![]()
nelia draga, Mufa este mai mare cu..2 zile! si are 8 kg si 70 cm, iar pediatra este multumita!evident ca se poate mai bine, ar fi fost ok inca vreo 3-400 grame, dar asta e, asta e felul copilului, e sanatos, voios, si gata! eu zic ca este foarte bine copilul, lasa-l in pace!
adriana si eu vreaaauuuu glooooob!!!!sa-mi spui ce ti-au raspuns, pls!@
tuchi ce e mah, cu bietul Seb?..iar se simte rau?..offf Doamne!
..deci nu ti-a placut locul ala unde a fost interviul..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Simo27![]() Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
sunt prin preajma inca
barosanel sa se faca bine bineLiana, mami de Teo
adrianadana spune:
Referitor la globurile personalizate, am primit raspunsul - comanda trebuie sa contina min 20 buc/tip glob
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
mimonix spune:
Eu sunt explozibil curat...nervi in nervi si nervi de nervi
Nu se stie cand vine mobila, dar e gata si o sa vina...si inainte trebuie data jos asta veche...dar nu mult inainte ca nu pot sa raman fara aragaz vreo 2 saptamani
si trebuie zugravit si mai ales spalat dupa zugravit si nu se stie cand vine, cand pleaca, cand zugraveste, cand cand cand
si teo nu invata si valdutz n-are stare si eu nu mai pot si-mi vars toate frustrarile in mobila asta 
Na ca v-am zis 
Doamne ajuta ca suntem sanatosi, ca vad iar muci si otite pe crenguta
si enterocolite
hai ma, ca vine Craciunul ! E anotimpul bucuriei, trallalala-lala-lala 
Tuchi,Blankar, Simo,Luny, Zoze, Naty multa sanatate puilor si voua ,Doamne ajuta!
Sper ca Clau, Stela, Ursu ...sunt bine ca n-au mai aparut de mult .
Pup pe toata lumea si revin pe seara , fara nervi, promit ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
cami33 spune:
simo, nu esti singurica, eu sunt prin zona
...dar putin in butoi
. Puiul meu nu mai vrea tzitzi de cateva zile si sunt cam necajita
Dr. lui spune ca asa sunt unii copii, se intarca singuri dar pe mine ma doare sufletul ca nu mai vrea. Il mai pacalesc cateodata noaptea, cand se mai trezeste si uneori dimineata dar in timpul zilei nu mai vrea deloc
. Asta este...
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu