costum de baie in decembrie

costum de baie in decembrie | Autor: lenca

Link direct la acest mesaj

salutare fetelor, am si eu o intrebare: daca stiti de unde as putea cumpara un costum de baie acum in decembrie.
Ma duce sotul de revelion in Tenerife si se zice ca s-ar putea sa prindem si ceva vreme de plaja.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si noi am fost anul trecut in Tenerife (si mergem si anul asta) si este intr-adevar vreme de plaja. Si noi ne-am luat lucruri de plaja de acolo (costume de baie, sandale, jucarii de nisip pt copii etc), oferta este f variata si preturile foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

nu gasesti costum de baie decat numere extreme,sau modele oribile.am avut si eu nevoie pe la sfarsitul lui octombrie si nu am gasit ,am mers tot cu cel vechi.
Dar cred ca ai sa gasesti acolo.
Distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Magazine cu articole sportive si imbracaminte sport, echipament sportiv.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

multumesc mult fetelor pt raspunsuri;si eu sper sa prindem vreme de plaja si cred ca o sa gasesc acolo costum de baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Revin cu aceeasi problema. Plecam peste doua saptamani la un spa in Ungaria si am nevoie disperata de un costum de baie pentru ca cele de dinainte de sarcina nu mai imi vin bine. Ne-am hotarat de pe o zi pe alta si nici timp prea mult de cautat nu am.

Aveti vreo sugestie? Ati vazut de vanzare online?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Prin mall-uri sunt magazine unde sunt tot timpul anului. Eu am vazut costume faine de baie la Golden Point.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Intr-unul din mall-urile din oras am cautat dar nu am gasit nimic. Azi merg in celalalt dar slabe sperante.
Deianira, Golden point e magazin din Iulius in Timisoara? Pentru ca si noi avem aici iulius si poate il gasesc.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Da, la Iulius Mall am vazut eu. Bafta!

Mergi la inceput

Vezi ca mai sunt si alte magazine de profil, am zis de Golden Point pentru ca eu de acolo mi-am luat ultima data si aveau modele faine si preturi acceptabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Eu am cumparat in decembrie de la un magazin care avea produse Jolidon. Destul de piperat la pret dar macar aveai de unde alege.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput