Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
anca_ spune:
crisspoliss, eu sunt in statu Washington, stau in apropiere de Seattle...de ce sa pierzi asigurarea daca se naste dupa? In orice caz, poti sa ceri inducere, daca vezi ca bebe nu da semne...
Si eu mi-am luat centura, dar numai de aia de dupa nastere...sper sa ajute..si dupa prima sarcina am folosit, dar nu prea des...
32+
IRA_LIZA spune:
Am intrat sa spun noapte buna schimbului si spor la barfa schimbului 2. Pe parcursul serii m-am sucit si, loc de desene, am vazut un film de Stephen King si pe urma o comedioara.
Gudnait fetele!
Ira 35+ mami de Lizuca
crisspoliss spune:
Fug la controlul de rutina..dupa aia ma duce sotiorul la cina undeva..de-abia astept..cred ca voi manca la restaurantul israelian azi, ceva falafel..mmmm cu humus.
Anca, eu merg cu autobuzul la serviciu, de aia imi trebuie centura, ca mi-e greu sa ma catar in el cu ditamai burtoiul dupa mine( desi nu sunt eu asa de mare, am vazut fetele de la cursul meu, eu sunt cea mai mica..desi avem aceeasi saptamana).
Crisss 32+
crisspoliss spune:
A, vroiam sa zic ca la noi nu se face inducere decat daca e absolut necesar..adica dupa 14 zile de la due date..deci nu poti cere inainte daca nu ai probleme. Din cate stiu eu, la noi se incerca sa nu se dea prea multe medicamtente si interventii in plus-la spitalul la care voi naste...sunt ei mai new age putin..ceea ce pe mine ma incanta.
Crisss 32+
lisa79 spune:
vai fetelor, am ramas fara cuvinte. am fost de l-am avzut pe cel mic...e chiar mic si frumos de imi venea sa il mananc. am stat mai toata ziua,ca am mers cu mamica si cu piticul la doctor,la pediatru. a fopst asa cuminte.iar proaspetii parinti m-au impresionat tare de tot cand imi povesteau de ce face el,cum se uita la el si nu le vine sa creada ca e al lor,tatal mi-a zis"nu imi vine sa cred ca am putut face asa copil frumos", ce sentimenete frumoase.
Vai Doamne,ce minune ai stiut sa ne dai. de abia astept sa imi vad si eu fata,sper ca lunila astea sa treaca cat mai repede.
va pup!
32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
anca_ spune:
Asa e Lisa, e f emotionant sa vezi proaspeti parinti alaturi de bebelus...abia astept sa il vedem si noi pe al nostru..bebeii aduc atata bucurie, incat o sa uitam de toate greutatile din timpul sarcinii si de noptile nedormite..Nu mai e mult, incat putin!
32+
lisa79 spune:
vai fetelor,sa intrati la "cum ne educam copiii",e acelasi subiect despre care vorbea mire mai devreme,tipa cu raiul si iadul. va veti soca!
mie imi vine sa ,da rau de tot
32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
IRA_LIZA spune:
Buna dimineatza, fetele! Buna dimineatza, Dariuta & mami a ei! m-am trezit cu o foamee!!!
Ira 35+ mami de Lizuca
cristi_2003 spune:
buna dimineata
mama dark - ce cazaturi am tras si eu prin hasdeu iarna, ca nu puteam sa stau pe scaun. mai ales pe scarile si panta de la geografie... daca vii la vara in cj vin si eu la intalneala. o doamne ce frumos era
naty - ma bucur ca e totul bine cu noua bona
nici de la tuchi nu avem nr de telefon?
noi am fost ieri la doctor - si a ramas stabilit ca pe 29 de dimineata ne prezentam la spital pregatiti de nastere. ma ia cu emotii. asta mic cred ca e pudic si acuma isi croseteaza hainute sa nu iasa pe lume in fundicul gol
34+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 4 SAPTAMANI
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspoliss Anca, tu in ce stat esti? noi in california avem dreptul la 4 saptamai de disability cu acordul medicului( care se da usor) inainte de nastere. Si eu voi fi la serviciu pana in saptamana 37, ca daca bebele nu se naste la termen, adica intarzie, risc sa pierd asigurarea medicala, fir-ar sa fie de treaba! Mi-e greu sa vin la serviciu, ca si mie imi cam cade burta in jos, dar mi-am comandat pe net centura din aia prenatala care sa-ti sustina burta si spatele, si mi-am mai luat inca una din aia dupa ce nasti, trebuie sa soseasca zilele astea...de pe amazon. Crisss 32+ |
cum se cheama centurile astea in engleza?
sau ai niste linkuri sa vad cum arata? ca as lua si eu de pe ebay.