Incercare de trisare??
Am raspuns la un subiect inchis si de atunci nu-mi ramane in memorie decat pagina cu mesajul :Url modificat incercare de trisare.
Specific ca pe Forum pot intra,raspunde etc ,doar ca paginile nu se memoreaza.
Rog moderatori sau explice daca aceasta este cauza sau din alte probleme tehnice??
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Raspunsuri
abramburika spune:
Si mie mi-a aparut o data chestia asta ... am dat refresh si s-a rezolvat.
Am insa o alta problema: trimit un mesaj, imi apare mesaj trimis ... si inainte ma intorcea direct la pagina de forum de la sb. respectiv, acum nu, trebuie sa apas eu pe inapoi ca sa ma duc la pagina de la subiect. Nu stiu daca m-am facut inteleasa ... e de la mine sau de la voi???
o broscuta mica, mica ...
Roxali spune:
Explica mai detaliat ca nu ma pricep
Problema ta e indentica si la mine,dar presupun ca s-a lucrat la forum si s-au facut ceva schimbari
poze
admin spune:
Roxali: incearca sa-ti stergi cookiurile
abramburika: am inteles ce spui. O sa verific care este problema
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Si mie mi-a aparut o data chestia asta ... am dat refresh si s-a rezolvat. Am insa o alta problema: trimit un mesaj, imi apare mesaj trimis ... si inainte ma intorcea direct la pagina de forum de la sb. respectiv, acum nu, trebuie sa apas eu pe inapoi ca sa ma duc la pagina de la subiect. Nu stiu daca m-am facut inteleasa ... e de la mine sau de la voi??? o broscuta mica, mica ... |
si daca nu dai click pe INAPOI nici mesajul nu-ti pleaca sau nu-ti apare pe forum.
Eu am patit, am raspuns la un topic si obisnuita dinainte sa nu dau INAPOI am lasat forumul asa, si am mers la bucatarie...dupa 30 minute forumul arata la fel, am dat click si ce sa vezi, abia atunci mi s-a postat si mesajul.
abramburika spune:
Nu, mesajul il scrie, apare pe forum, doar ca nu ma redirectioneaza pe mine automat la subiectul respectiv. Inainte insa nu trebuia sa apas eu pe inapoi ... ma ducea direct inapoi .
o broscuta mica, mica ...
miki68 spune:
Subscriu si eu problemei cu redirectionarea automata dupa postarea unui mesaj. Pare-se ca e mai greu de rezolvat pentru ca si acum problema persista.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Roxali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADMIN Roxali: incearca sa-ti stergi cookiurile abramburika: am inteles ce spui. O sa verific care este problema O zi buna Echipa Desprecopii.com |
Nu stiu ce sant si nici cum pot proceda...
poze