Alcool sanitar, de cand?

Alcool sanitar, de cand? | Autor: iulianegrea

Link direct la acest mesaj

Buna

De cand, de la ce varsta se poate face frectie copilului cu alcool sanitar?

Sanatate la toti copiii pamantului
Iulia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

de la nici o varsta alcoolul e periculos pt copii plus ca duce o falsa impresie de racire

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

frectie...in nicun caz....in cel mai rau caz, in caz de febra, dar si atunci cu grija- mie pediatrul mi-a zis ca 3 parti apa, una alcool si una otet...numai pentru sosete in picioare (si si alea tinute cate putin!!!!)

Oana si Cati mica (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

de la nicio varsta.
exista alte metode prin care poti scadea febra, daca despre asta e vorba...

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Am aflat si eu acum cativa ani cum c alcoolul in frectie nu e recomandat....
Eram gravida si am racit cu febra cu frisoane si nebunii,si medicul ginecolog mi-a dat un pumn de medicamente dar mi-a interzis frectia cu alcool pe motiv ca se absoarbe prin piele si trece in sange si din sange la fat.Medicamentele date de el ,draga, nu treceau la fat: si erau si antibiotice o parte din ele ...Drept urmare am schimbat medicul si am facut frectie,cu singura urmare : stare ameliorata!

Asa ca eu am fcut si la copii cand au fost bolnaviori masaj la talpi manute ,spate piept,ceafa.Un medic pediatru care merge pe metode care au trecut o proba a timpului,si care recomandat masajul cu alcool ,mi-a zis sa amestec jumate cantitate alcool si jumate otet si sa fac asa masajul.Daca imi aduc aminte bine la 6 luni i-am facut astfel de masaj celui mic....

Sanatate multa!!!

PS.m-am saturat de metode si medicamnte de ultima generatie,nou noute ,care nu au nici o eficacitate ,ti se baga pe gat pe motiv de marketing,si sunt ridicate in slavi.Si nu numai ca se baga pe gat "noutatile" dar anuleaza si hulesc metode vechi care au o baza si s-au dovedit empiric si stiintific ca fiind bune...dar ce sa faci?aceste metode "vechi" sunt ieftine si nu se potrivesc cu politica lor de marketing.

Mergi la inceput