Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Buna ziua si de la noi. Tocmai am pus copilul sa doarma, sa vad daca o s-o si faca. Am mai avut o tentativa si pe la 13, dar dupa ce s-a jucat o ora jumate in patut si n-a adormit, l-am luat sa-l mai obosesc nitel. Si acum se joaca in patut, dar sper sa adoarma repede. Intentionam sa iesim si afara, dar m-am blegit intre timp, asa ca ramane pe maine iesirea.

Am vazut o groaza de poze, care mai de care mai frumoase. Mi-au placut tare mult cele ale Devylei. Ati avut o vacanta frumoasa. Pacat insa ca zana mama a rupt si o inimioara in aceasta vacanta

Pup accidentatii si zbanghii (cred ca intra toti in categoria asta )

Piciulika, sa-ti traiasca Dintosul. Acum este urs in toata regula, poate infuleca mai bine tot ce prinde

Mi-am lasat apa in cada sa fac o baie pana ce doarme Rares, dar cum nu s-a culcat si facuse si caca intre timp, cand l-am dus la baie sa-l schimb, a vazut zmeul apa, si evident a trebuit sa-i fac baie. Mai facuse una si aseara. Asta cand vede apa, nu mai asculta nimic, e in stare sa se arunce din chiuveta direct in vana . Noua lui achizitie lingvistica este din engleza. Zice bye-bye (ba-ba), are o carte de la chicco. Normal ca nu stie ce inseamna, dar e tare haios cum zice exact pe acelasi ton ca si cartea "ba-ba". Intelege mult din ce-i spunem. Azi de exemplu l-am intrebat daca vrea biscuiti si s-a intors imediat cu manuta intinsa inspre locul unde tin biscuitii. Habar n-aveam ca stie cum i se zice la biscuite si ca face legatura intre cuvant, loc, sensul intrebarii. Nu mai trebuie demult sa ii spun ca nu-i bine sa faca ceva, ca spune el "nu nu". Dar asta nu-l opreste sa-si vada in continuare de treaba ba chiar ii face si mai multa placere sa faca De multe ori l-am, si m-am surprins zicand "nu nu" la unele chestii la care nu-i zisesem niciodata ca ar fi sau nu voie sa faca. Creste baiatul meu, si nici nu stiu cand Carti nu este interesat nici sa-i citesc nici sa se uite in ele. Cand va aud pe voi cum le cititi povesti, si cum stiu ei cum fac animalele si aduc carti sa le cititi Sper sa-i placa si lui Rares sa citeasca, mie si lui tati ne place sa citim. Eu una am fost foarte suparata pana am inceput sa citesc, ma uitam la carti cu nervi si fiindca ma tot chinuiam sa citesc si nu stiam, rupeam foile [rad tare]

Vad ca am scris cam mult, n-aveam nicio intentie sa scriu atat, dar daca m-au apucat confesiunile, nu m-am mai oprit

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Diwana, tare as vrea sa sara si al meu in cada asa. Sambata am facut baie toti 3, adica eu si copiii. Alex voia ea prima, Bubu urla de zor, si cum el sare afara din cada si mai si cade, am intrat si eu cu tot cu el.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Bebeka ce minune de copil ai tu acolo,bravo
Eu tocmai m-am inros de la gym si imi tremura toate celesper sa nu ma trezesc maine cu o febra ingrozitoare

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

S va spun cum facem noi ca sa nu planga cand il scot din caditza.Am mai cumparat una si o pregatim in camera cu prosopel in ea si jucarii.Il bag repede in halat si apoi il pun in caditza fara apa.Acolo il usuc si ii streg urechiusele si-l las asa pana se plictiseste.Acum sper sa tina faza cat mai mult

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

gata pe ziua de azi. nu vreti sa stiti ce demolari a facut Ghighi pe-acolo
sper sa nu taie la montaj ce consider eu ca am zis mai cu foc

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, ziceai ca ai idei in legatura cu strangerea jucariilor. locatia, adica.
mai avem vreo 2 saptamani la dispozitie, trebuie sa ne cam mobilizam. vreau sa facem lista cu donatiile,sa stim pe ce ne bazam.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Ce liniste azi! Sunteti afara sau va refaceti dupa week-end-ul prelungit?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Noi ne-am intors de ieri de la mama, dar n-a fost chip sa intru cu maraila care a adormit la 1:00 noaptea trecuta.
Ma darama orele astea de somn, insa din septembrie cam asa a fost. Daca a adormit la 10-11, mi s-a parut devreme.

Mergi la inceput

Week-end-ul a fost placut, Degetica s-a inteles f bine cu bunicii si catelul lor. Am iesit in oras si sambata si duminica seara si n-a protestat deloc ca ramas acasa. Ba, mi-a spus mama ca s-a distrat f bine. Asta ma bucura mult, mi se pare un pas spre intarcare atata timp cat nu-i mai sunt indispensabila.

Mergi la inceput

Mai, da' ce copii cuminti aveti! Mananca bine (Cecilia, bebeka - bravos!), le ies maselele fara nici o problema (Piciu, am ramas fara cuvinte), dorm (Rodica si morosanul ei m-au dat pe spate, dar nici Stefan al lui Sim nu-i departe) si mai si spun o gramada de cuvinte (aici cred ca-i campioana Maria Luizei).
Io am un monstrulet care adoarme cu greu si niciodata in pat, mananca asa, la limita suprevietuirii, vorbeste numai bebeluseasca si se chinuie de 3 sapt cu iesitul maselelor.
Sunt sfarsita!

Mergi la inceput