Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
Papanash, sanatate tatalui si prietenei. Sunt sigura ca filmarea va iesi super!
Eu nu i-am luat inca nici un cadou Dariei. Astept sa vad ce gasesc in Germania. Bine ca duminica a primit o papusa si tati o mica atentie doar asa ca au fost ascultatori si m-au asteptat cuminti acasa.
Daria are palmele rosii. Mi-a cerut o sticla cu Eosina. Am strins-o eu bine dar nu stiu cum a a facut ca a desfacut-o un pic.
Note to self: cind cere daria lucruri cu care nu ar trebui sa umble, se refuza!
Am fugit la somn. O dupa-amiaza super va doresc!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
bikmaria spune:
Ma intrebati cum a stat TEODORA la facut codite ,iaca asa :
http://good-times.webshots.com/photo/2390177070102550981mUtQjr cu zambetul pe buze ,s-a prins si ea ca sufera baba la frumusete![]()
Oricum e meritul cumnatei mele ,ea a motat-o 
Erina spune:
Bebeka super vesti. Cum era de asteptat Rebeca zice si mai multe cuvinte!!!
E super cite intelege deasemeni!!!
dulci si sper sa ne revedem in ianuarie.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
bebeka spune:
In mare vad ca sunteti si cu bune si cu rele ,uram tuturor multa sanatate,sa va traiasca puiutii si cei nascuti si cei ce sunt pe drum !
Ma bucur ca avem si o ambasadoare printre noi!
Am votat si eu acum papuselele noastre din concurs!!!!
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]
bebeka spune:
Te pup Erina si de asemenea pe papusica ta frumoasa!
Mai e careva care nu are dvd de la petrecere?Poate il primesc si eu cumva pana la sf anului?
REBECA-MARIA(15.09.2007)
bebeka spune:
Am vazut ca mai pomeneati de ce mai papa copiii;noi stam cam asa:
la 7 se trezeste -tzitzi si peste o jum de ora,o ora zice papa si se duce la bucatarie unde papam o cutie de branzica de casa de la covalact(e super) sau iaurt cu putina paine neagra si bineinteles kakaka adica cascaval(de fapt e mozarella-cea de napolact ff buna)
la 11-12 un mar sau o para sau portocala(marul si para curatate de coaja si de seminte si taiate pe jumate musca asa din ele)
la 14-14,30 masa de pranz un castronel de ce o fi(ciorba,supa mai groasa sau felul doi)
la 17 de obicei o banana,2-3 biscuiti(ii plac cei digestivi)-am mai avut uneori surpriza sa refuze banana si sa zica papa adica mancare nu fructe
la 19-20 mamaliga cu branza si smantana,spaghete sau un alt fel doi
Si intre ele muuuuuulta apa.
Azi am incercat sa-i dau iaurt cu musli de dimineata dar nu i-a placut tot scuipa stafidele si ce era mai tare...
REBECA-MARIA(15.09.2007)
Piciulika spune:
Am intrat sa va impartasesc o mare si dintzoasa veste!
(am vazut ca atzi scriiiiis... iar ma demoralizez cand vad cat ar trebui sa recuperez!)
BTW: Am intrat derekt la domnisoare, sa le votez, da nu ma lasa: cica am mai votat o data azi
- mint aia de ingheatza pixelii! Ieri am votat!
Anyway. Ieri am tot tras cu ochiul + scris in Word ceva raspunsuri. Si multe dintre voi spuneau de dintzi si masele...
Si scrisesem: "Cecilia are un dintzoooos! Noua nu ne-a mai crescut deloc colectzia… suntem modesti, cu 8."
Si aseara ma gandesc: hai sa vad daca nu se preconizeaza si la noi niste masele in curand, ca parca ar fi cazul. Dupa maraieli si tratare cu refuz, reusesc sa dau de... 4 MASELE!
Faine, iesite bine, cum trebuie: sus-jos-stg.-dr.!!! Si eu il spalam pe masele, asa, crezand ca periez gingiile! Atata am tzupait si cantat ca "are masele Puiul meu!", ca a inceput sa-i placa si lui si sa deschida cuminte gura la verificat!
(Michael ne lasa sa-l spalam de 2 ori pe zi - ca asa zice la carte: primul an 1x/zi, in al 2-lea an de 2 ori, in al 3-lea... logic! Si noi vrem sa aiba dintzi frumosi castorul, asa ca, executam.
(aici si la servici toti avem paharul cu periutza la baie si dupa masa ne intalnim la spalat cu colegele - e ca la gradi, cumva.)
Deci Maselatul il cheama pe castorul meu! (Daca ii pun si margele va fi Margelatu'-Maselatul!)
...Mai, si nu a zis nici 'mac'. Cand era marait puneam pe seama oboselii... dar chiar nu am bagat de seama. Ce chestie!
Pupici de la servici
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxana_G spune:
Ce cautati pe pagina 2? Rusinica!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Piciulika, sa foloseasca sanatos noua colectie de masele! Foarte bine ca a scapat baiatul fara prea mare tam tam.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
gabitz78 spune:
piciulika - pupam dintosul!![]()

bebeka - daca vrei, iti copiez eu un dvd cu party-ul si poate ne vedem intr-o zi in parc.
isteata.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/