Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)
Raspunsuri - Pagina 6
tomasa spune:
Rox, am acelasi numar, doar ca l-am inchis mai des, ca sa apuc sa ma odihnesc.
Devylla, imi cer mii de scuze ca n-am apucat sa ajung atunci la intalnire, exact in ziua respectiva am avut un mare necaz cu tatal meu, care si-a ars ingrozitor un picior, cateva zile nu mi-a mai trebuit nimic, mi-a iesit totul complet din cap de n-am mai apucat sa ma adun nici cat sa te sun dupa. Apoi am sperat sa ajung la Quattro Stagioni si n-am reusit nici atunci...in fine, scuze. Imi pare tare rau, as fi vrut mult sa ne cunoastem personal.
Erina,
, esti o dulce!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Roxana_G spune:
Sim, ce ma bucur ca ati mai dat vesti, im iera dor de voi. Dar imi pare rau ca sunt despre Stefan bolnavior. Mare noroc ca e intelegator cu aerosolii. Ma rog, Bubu e mai intelegator cu picaturile, poate ar fi si cu aerosolii. Mai cresc si ei inteleg mai multe.
Maria, ce scumpica e Teo cu codite. Dar cum de a stat sa i le prinzi?
Luy, prestez voturi si de la servici. Ma enerveaza ca le contorizeaza dupa IP, asta inseamna ca nu pot vota si colegele de la serviciu. Cat despre Alex, sigur o inscriu la desen ca o sa ii placa. Trebuie sa ma misc repede, inscrierile se fac prin iunie pentru anul scolar urmator.
Cecilia, bine ca ai preluat tu stafeta aseara. Dar eu nu mai citesc ce face Cristi ca vorba Alinei ridicam prea sus stacheta.
Mandarinutza, si lui Bubu ii plac pisicile, dar nu prea are cum sa le smotoceasca. Noi vrem sa luam un catel la primavara, sper sa se inteleaga bine cu el.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
SabinaY, foarte frumoase pozele de vacanta, se vede ca v-ati simtit bine si Erika a fost in forma.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Papanash, eu le-am votat si ieri pe amandoua si acum. Hai ca o sa treci si de greutatile astea, sunt sigura ca o sa poti si o sa fie bine. Tin pumnii si pentru prietena ta, doamne ajuta sa fie bine si ea si tatal tau. Te imbratisez si ma gandesc la voi sa ne dai numai vesti bune. Succes si cu filmarile.
Tomasa, pai la cate ori mi-a intrat mesageria cred ca te-ai super odihnit. ![]()
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
Neata!
Erina te admir pentru altruismul tau
(nasii nostri si ai fetei au fost de cateva ori in Germania,sa-si aduca masini,dau nu ne-au intrebat niciodata daca am avea nevoie de ceva de pe acolo
)
Papanash pupam pe Ghighi sa-i treaca repede cucuiul
Sanatate multa tatalui tau!
SabinaY tare frumoase pozele,am vazut-o si pe Dana cu puii ei 
Mandarinutza
sa folositi sanatosi noua masina!
tomasa spune:
Hai mai, ca nu te cred!!! Asa des m-ai sunat? Eu sunt ruuupta de oboseala, sigur exagerezi. 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
bebeka spune:
Hello,hello!
Noi suntem bine ceea ce va dorim si voua.Am tercut printr-o perioada prelungita de muci care s-a incheiat cu o viroza cu haraiala,tuse productiva etc si antibiotic.Acum e mai bine dar tot mai fornaie ceva.
Rebeca e o nazdravana si jumate ,nu sta locului o clipa,vb toata ziua ,stie cum fac toate animalele(inclusiv pestele),arata toata partile corpului(inclusiv dintii si limba pt care iti baga mana in gura si te scotoceste) si sa vedeti ce haioasa e cand o intreb unde-i kuru'? si se bate cu mana peste fesa...
Citim carticelele de cate 2-3 ori pe zi si cele cu animale si cele cu alte imagini,una doua se urca la mine in poala si zice carte..adica sa citim...
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Hai mai, ca nu te cred!!! Asa des m-ai sunat? Eu sunt ruuupta de oboseala, sigur exagerezi. ![]() mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005) si a papanashei Maria (25 sept. 2007) |
Te-oi fi odihnit tu activ!Rox ,
Poze
bikmaria spune:
Buna ,
Papanash iti urez o saptamana plina cu reusite ,multa sanatate tatalui tau ,succes la filmari si in tot ceea ce ti-ai propus ,sunt sigura ca vei realiza tot ce ti-ai propus pentru ca te stiu fata isteata 

Rox cum sa-ti pierzi energia tocmai acum cand mosul trage cu ochiul ,hai mobilizarea ca maine poimaine vine vacanta 
Valentina tinem pumnii sa treaca puii tai cu bine de vaccin 
Mada ma bucur ca ne scrii ,sa sti ca nici Teo nu prea bea lapte ,
Erina ai calcat atatea rufe intr-o singura zi?tot respectul meu
Japonici am vazut pozele voastre ,superr
,ce draguta e Erika cu prietena ei pisicuta 
bebeka spune:
A si imi place ca atunci cand o intreb daca ii e foame si vrea papa se duce glont la bucatarie se agata de scaunul ei si zice papa.
De asemenea cand o intreb nani,Rebeca? imi arata botoseii sa ii scot din picioare si apoi se duce in camera ei in dreptul patutului si zice nani;i-l dau pe Rica ,suzi si se culca.
Avem 8 dinti si patru masele asa ca papam bucatele si mere din care muscam cu pofta.
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]