Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Salutare, fetele!
Am avut o zi cam nasoala, ma rog, de fapt cam asa sunt toate in ultima vreme Sunt cam iritata din cauza ca primesc tot felul de taskuri urgente si nu am reusit sa finalizez niste chestii mai vechi.

Stefan bine, a disparut raguseala. In seara asta mi-a zis bucatareasa de la gradi ca daca aveau inna vreo 2-3 copii energici ca Stefan, erau doborate toate educatoarele pana seara . Cica e f vesel, comunicativ si receptiv, dar totodata e extrem de curios, sfredelitor si bagaretz .

Papanash, sanatate tatalui tau, sa se recupereze repede. Si tatal meu s-a operat si i-au scos fierea si se simte f bine acum.

Mada, de Mos Nicolae i-am luat o fantana cu bile, iar de Mos Craciun o masinuta - elicopter Winnie.

Rox, sa stii ca m-am cam fofilat de delegatia la Tm, macar atata lucru bun am reusit in ultimele zile.

Ma duc la notele mele contabile

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, ce vaccin ati facut? Va tin pumnii sa nu aiba vreo reactie neplacuta. Daria a recunoscut seringa? Bubu nu are nici o treaba, si a facut 3 vaccinuri la interval de o luna. Cat despre frantuzeasca, numai aia imi lipsea sa car de acolo.

Cecilia, mai bine trage conducta, lasa pompele, ca au si din alea pe acolo.

Apropos de deplasare. Nu v-am spus chiar tot. Nu numai ca am ditamai drumul, ca e aiurea acolo, si ca nu aveam chef. Trebuie sa plec chiar de ziua sotului meu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Sim te inteleg perfect, vad ca si eu am parte de taskuri din astea urgente. Imi pare rau ca esti asa, nici eu nu sunt in forma maxima ce e drept. Bine ca te-ai fofilat de plecare, poate am si eu noroc. atomicul in devenire!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sa inteleg, Roxana ca te bazezi pe mine sa inchei capitlulu

Yaia, bafta multa la Examen, sunt sigura ca totul o sa fie bine.

Anisia, dar obosita mai esti...lasa ca profita Y de tine.

Gabitzsa treaca noaptea si sa nu aveti probleme dupa vaccin.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
atomicul in devenire!

Te tii de glume, da? Poate totusi se mai calmeaza si el.

Ooooof, abia astept sa scap de luna decembrie, poate se mai domolesc si pe la mine treburile. Desi vin fisele fiscale

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Cecilia, pai daca v-am vazut asa active am revenit sa va dau o mana de ajutor.

Sim, pai sa fie cum vrei tu, am zis si eu ce se prefigureaza din ce vad eu. Cu fisele nu mai ai timp pana la sfarsitul lui februarie?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara de la noi !

Adica de la mine, ca domnisoara mea a tocmai a adormit, a cazut franta dupa o zi de maraiala ( inca n-a iesit maseaua aceea incapatanata ) in care n-a dormit decat o ora.
Yaia, mult succes la examen, tinem pumnii stransi !
papanash, multa sanatate tatalui tau ! Sa-si revina cat mai rapid ! Cand e difuzata filmarea ? Sa ne anunti din timp, te rog
gabitz, super revizia, sper sa treceti de vaccin fara febra !
valentina, bine ca ai fost pe faza ! Uite cat de simplu e sa se faca greseli daca medicul nu-si face treaba constiincios
Felicitari pentru mica vedeta ! Dar nu am reusit sa-l gasesc on-line, sunt prea multe poze sau nu am stiut eu unde sa ma uit exact
Rox, imi pare rau ca ai o perioada asa grea Sanatate lui Bubu
carpatina, ne lipsesti Ai intrat in febra pregatirilor pt sarbatorile acasa ? Poate de aceea n-ai mai avut timp de noi ...
papanash, nu stiu ce-i cu votarea. Nici sotul n-a reusit azi sa voteze de la serviciu, tot asa, i se spunea ca deja a votat
Oricum, noi va multumim mult mult pt voturi si sustinere [flo

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Roxana, rezolvam si cu conductele
Mai bine baga o fofileala si asa nu mai facem nimic, ca tot e ziua sotului tau si vin sarbatorile.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Rox, pana la sf lui februarie trebuiesc depuse, dar cine face scripturi si alte chestii? Si verificari? 28 febr e termenul maxim.

Am plecat, noapte buna.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Sim,baiatul atomic, cunosc ce descrii tu acolo...zi mersi ca face asa la gradi si nu acasaMa bucur ca ai scapat de deplasare.

Erina, sa aveti reactii dupa vaccin, sper sa totusi gasesti termometrul.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput