Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

iar de mancat, papa orice ii dau, nu face mofturi deloc. Totusi prefera ciorbele nu prea acre si supele. Adevarul este ca in sarcina cu bb2 am mancat pe rupte ciorbe si lactate. Exact astea sunt preferintele lui in materie de mancare. Recunosc i-am si dat sa guste din aproape orice.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Vroiam sa va intreb, a cumparat cineva dintre voi, revista Baby, editia de pe luna in curs?
M-a sunat acum o vecina sa-mi spuna ca a vazut poza lui Andrei la o rubrica in revista. Moooor de curiozitate daca-i asa si nu mai am rabdare pana maine!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gabitz, primit, dar eram la dracu cu carti... Deci, duminica ai program de balet? Pot pana in ora 14.
Mai pot vineri, sa ne vedem undeva pe traseu, cand plec eu spre Yanis.
Mai pot sa il las altei fete, poate ai mai mult succes asa...

Sa nu crezi ca nu vreau sa rezolv problema, dar eu sunt truli luli fetita. Mie tre sa-mi spui cu o zi-doua inainte, ca nu se stie pe unde ma poarta gandul. Si nici atunci nu-i batut in cuie, ca o data mi se pune pata si plec leantza prin paduri... Stiu sigur ca pot vineri, ca tre sa-mi iau papusa de la mami, si duminica al meu serveste patria cu drag si spor, deci sunt p-aci.

Ca sa fie cat mai sigur, anunta-ma cand ajungi in cartier si o sa fac tot posibilul sa vin. Dar anunta-ma si pe mine din timp, iar intalnirea sa fie pe la un 3 juma (ca io la 3 ies de la munca si daca am apucat sa plec, pai dusa sunt)...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Maria, multumim, Ce scumpa si dulce e Teuta cu codite! Antonia imi scoate elesticul din par cateodata si atunci ii fac si ei o minicodita.

Mariana, Antonia sta cu soacra mea cat sunt eu la servici, de obicei plec la 8 si vin pe la 3.30-4, dar mai am si zile cand stau peste program. Se intelege bine cu mamaie, dar cand vin acasa ma imbratiseaza si nu mai imi da drumul, azi cand am venit m-a pupat pe cizme.

Sim, deci nazdravanului tau ii e frica de pisici, Antonia e obisnuita cu animalele, caci mama mea are 2 catei care sunt cam batrani si pe care ii cam enerveaza, tot trece prin fata lor cu cate o matura sau un incaltator de pantofi si o mai maraie.Pisicile a inceput sa le indrageasca de cand am fost un weekend la o pensiune din Buzau unde s-a jucat cu iepuri si o mita super blanda.La servici e ok, nu lucrez intr-un domeniu care e legat direct de vanzari, asa ca deocamdata criza nu ne-a afectat.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Devylla, multa sanate Erikai! Am admirat pozele din vacanta, sunt superbe, mai ales cele cu Erika in gradina bunicii si printre flori.

Erina, promit sa revin cu poze.

Danuta, multumim

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fete dragi!

Pe la noi sant niste ploi ...tare mult mi-ar fi placut o ninsoare...in rest santem ok ...cu un cucui stil Ghighi(am insistat cu ghiata ,dar tot se vede)

Marunzika si a mea a avut perioade cand nu manca mai deloc,doar laptic sau budinca de la plasmon...cred ca nu e cazul sa te alarmezi mai ales ca strong a ta
Cu sertarele si usile cred ca mai toti sant atrasi...eu am cumparat cate ceva ptr a le bloca

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Devylla frumoase poze si bolnavioarei...toate avem momente cand ne "mai pierdem capul"...off iti era gandul tot la cei de acasa

Picilika sa poarte sanatos maselutele

Valentina e super innotul si ajuta mult mai mult la dezv si crestere...pe junior 4 ani l-am dat,dupa a trebuit sa accept dorinta lui de a deveni fotbalist

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

buna dimineata, cafea buna pentru toata lumea!

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Buna dimi!
Noi suntem treze de la 7 am luat si micul dejun.Acum citim dintr-o carte.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

papanash, multumim de cafeluta

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput