Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)
Raspunsuri - Pagina 10
Erina spune:
Noi stabilisem un play date cu cineva tare dragalas
dar a trebuit sa anulez.
Tati ne poate trimite cu ajutorul unchiului vaccinul uitat in frigider la Bucuresti asca ca miine dupa-amiaza incep emotiile.
O seara buna va doresc. merg sa fac o budinca de orez. Cica de miine la dieta.![]()
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Am botezat-o pe Danuta!
Bernix,
sa isi regleze degetica somnul. Imi amintesc cu placere de poza cu Shakira de Romania. 
Si Daria adoarme uneori si dupa o ora-doua, maninca mult mai putin decit fetita unei prietee, mai mica cu 3 luni dar asta face parte din farmecul ei.
Ma ajunge si pe mine foarte des oboseala. Incerc sa ramin optimista.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
luy spune:
Buna seara !
Iar am mult de recuperat din urma, vad ca ati fost harnicutze... Maria e calare pe mine ( la propriu ! ), tati inca nu a sosit acasa, asa ca incerc sa-mi arunc si eu un ochi pe aici si sa-i fac si ei ( cu greu ) fata.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Am botezat-o pe Danuta! ![]() Bernix, sa isi regleze degetica somnul. Imi amintesc cu placere de poza cu Shakira de Romania. ![]() Si Daria adoarme uneori si dupa o ora-doua, maninca mult mai putin decit fetita unei prietee, mai mica cu 3 luni dar asta face parte din farmecul ei. Ma ajunge si pe mine foarte des oboseala. Incerc sa ramin optimista. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Multumesc pt gandurile bune! Somnul sper si io sa si-l regleze, insa mi-e tare teama ca seamana cu taica-su si asta-i ritmul ei.

Adica se trezeste destul de tarziu, chiar si la 10, nu mananca mai nimic dimineata, pofta de mancare vine pe la 13-14, nu-i place mancarea gatita-vrea friptura, perioada de energie maxima e seara, iar de somnul de seara... cum am zis, in jur de miezul noptii. Nus' ce ma fac daca este cum am zis mai sus, ca io-s tocmai pe dos.
De maine cica si io la cura.
Tin pumnii cu vaccinul, sa treca fara febra!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
cecilia L spune:
Vad ca sunteti hotarate pe cura de slabire, eu ma abtin, nu mananca mai nimic toata ziua( atat cat sa nu lesin de foame) si ma ingras

Eu am reusit sa votez printesele si azi.

revin dupa ce dovedesc micul terorist.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
luy spune:
Tocmai i-am scos Mariei din gura un surub
, a reusit sa-l scoata dintr-o jucarie cat am vorbit eu la telefon cu bunicii. E ceva de speriat, acum 2 zile s-a jucat cu niste margele si am observat ca avea ceva in gura: un inelus de-ala de metal de la inchizatoare
. Sunt tot timpul langa ea, dar tot nu reusesc sa o feresc de toate aceste potentiale lucruri periculoase 
De fiecare data am reusit sa o conving sa facem schimb: ea sa-mi dea ce are in gura, iar eu sa-i dau un biscuite. Insa mi-e teama sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca nu observam la timp...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
cecilia L spune:
Luy, ufff intamplare, bine ca nu s-a intamplat nimic, cred ca inginera se face![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Maria, am vazut fetita cu codita, cata rabdare a avut matusica cu ea, sau ea cu matusa,
motata mica
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
liniste va rog, Cristi nu vrea sa adoarma.....de asta nu sunteti pe aici, nu???/![]()
![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
Buna seara fetelor! In sfarsit acasa!
Am reusit si am facut vaccinul si la Andrei, luna viitoare trebuie sa facem Varilix-ul.
Am vazut ca vorbeati de programul de somn al piticilor vostri. Eu ma consider norocoasa pana acum din acest punct de vedere. Andrei se trezeste dimineata in jur de 7.30-8.00, cand pleaca Alexandra la gradinita, are runda 1 de somn in jur de 11-12, dupa-amiaza pe la 15-16 doarme din nou, iar seara pe la 22.00 este din nou in pat. Peste zi reprizele de somn variaza intre 1-2 ore. Peste noapte, daca nu il supara dintii se mai trezeste in jur de 04.00-05.00 dimineata pentru un bibe de 200 ml cu laptic. Nu va mai spun ca asta vara dormea afara si cate 3-4 ore, dar cum intram in casa se trezea imediat. Nu stiu daca este bine pentru varsta lui, dar eu sunt multumita ca doarme si imi pot face treaba linistita.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)