LMA Bulgarasi si globulete (139)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Adina nu am auzit de Nuvaring.. Si Anca ...gluma.. gluma si misto-ul misto ...dar sper sa fii ok ![]() te asteptai la vb frumoase de la mine ?? Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..11 zile pana vine ![]() |
ai vazut tu drac mort?
sincer nu ma asteptam,ma simt ....nici nu stiu cum ma simt.
Hai ca plec acasa ca ma asteapta puiutul

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si pe mine sa ma pupi,daaa? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
aoleooooooooooooooo...Miha... te-am 'saltat' ?????????? iertare....

ce nerusinare pe mine... oi fi
ceva si de-aia nu te-am vazut...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pussi spune:
citat din mesajul lui oana8188
Parca am vorbit eu!! Sincer... cand o sa scap si de scutece si de dinti si de olita si cu mersul etc, o sa imi fie foaaaarte greu sa o iau de la capat. Mi-ar fi mai usor cu 2 deodata! Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |
serios???

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Andreea am vazut si eu pozele cu Eric...Eu am ramas un fan al lui de la o anumita poza ![]() ..E asa dragutel si expresiv Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..11 zile pana vine ![]() |
multu' ank..

mama, ma ia si pe mine cu emotii cand vad semnatura ta...
dar chiar si asa, te invideiez... vreau si eu unaaaaaaaaa....(a se citi fetita)
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adelamaria spune:
pentru poze imprimate pe diverse chestii (inclusiv calendare) puteti incerca si aici: https://asp.photoprintit.de/microsite/11061/
Plus ca puteti comanda poze imprimate pe hartie prin internet. Eu am facut deja un set si au fost ok (si calitate si ca pret, si ca livrare).
pussi spune:
| citat din mesajul lui Jasmin012 Nela, mi se pare o idee super cu calendarul... Bianca, sunt de acord si eu cu Adina... ... nu te supara pe mine... si eu stiu ca unui copil ii trebuie stabilitate... devin foiarte sensibili cand sunt mutati din mediul lor... Ti-aduci aminte cand am venit noi in Romania si Lucas care a fost mereu sanatos mi s-a imbolnavit imediat si am ajuns in spital? A fost prea mult pt el... toate acele schimbari l-au dat peste cap... Aveam o profa tanara de sociologie in facultate care ne spunea ca atunci cand vom fi mamici ar fi bine sa stam cu copiii nostri acasa macar pana la 2 ani pt ca ei sa creasca siguri pe ei, etc.... Si mie mi-e dor de libertate, sa ies fara nici o grija, sa ma distrez, dar nu ma indur sa-mi las puiul, ma gandesc numai la el si la binele lui.... Hai sa-ti mai zic o chestie: maica-mea vorbeste cu Lucas si ma striga: Nicoleto! si imi vine sa ma iau de ea ca vrea sa-l invete pe fiu-meu sa-mi zica pe nume... parca mi-ar submina autoritatea de mama, asa ma simt... Poate e doar o impresie, dar nu-mi place... Scuze, nu vreau nici eu sa te supar si departe de mine gandul de a invata pe cineva cum sa-si creasca copilul, dar spre binele puiutei tale nu o mai zapaci plimband-o de colo-colo... Nu te superi pe mine, nu? Sper.... Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an |
pe mine ma enerveaza la maxim maica-mea .. cand striga Tustele :"hai la mama" in loc de "hai la buni"... si daca o corectez se enerveaza si ntot mama zice

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
IOANA RADU NICOLAE
DANY - merci de articolul cu pestele, mai, dar astia de unde au scos-o ei ca scrumbia e peste slab, mie mi se pare super gras...baaarrrr! pstravul e f gustos, are oase, se desprinde usor de pe oase de un cunoscator, eu ma descurc pt mine sa il pap, dar pt Alessia mi-e cam greu sa il curat de toate oasele; oricum azi merg in carrefour ca tre sa fie plin de peste, ca toata sapt se papa peste, iau pt noi pastrav intreg si pt ea un file sa vad dc ii place; oricum reinnoiesc stocul de pangasius ca sambata nu aveau; dr a zis ca ii pot da ce peste vreau doar slab sa fie![]()
MIHA - plecaciuni, mai vreau, sigur! eu nu intru la discutiile voastre de la dulciuri ca mi-e rusineeeeeeee...dar va urmaresc si balesc; imi pare rau ca nu mai reusesc sa prepar ce faceam inainte, tu cum de ai timp???? ma tot gandesc ce sa fac deosebit pt Craciun, salate, aperitive, prajituri, dar mai fur idei de la voi; am o pofta de salata de fructe de mare...cred ca fac in wk sa imi chem ajutoare la papat ca al meu sot nu mai mananca fructe de mare de cand a bagat o data muuuult pana a facut indigestie
; gata,vazut, placut, in bookmarks cu ele! ce de prajiii! sigur am ce face de sarbatori!![]()
PUSSI- si la mine lipss ideil de cadou de mosi;
BIANCA- ce sa zic, spor la treaba la ski!![]()
ANCA - si mie imi placce somonul....
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Amy26 spune:
http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric11Luni#5275174651823350034
Andreea, de unde ati cumparat masinutza?
...e super,imi place ca-l protejeaza de jur imprejur sa nu cada...asa vreau si eu sa-i cumpar
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
citat din mesajul lui pussi
pe mine ma enerveaza la maxim maica-mea .. cand striga Tustele :"hai la mama" in loc de "hai la buni"... si daca o corectez se enerveaza si ntot mama zice ![]() PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
asa am surprins-o si eu pe socra mea zicandu-i lui Iustin ``vino la mama pui mic``..imi venea sa-i
,dar nu a fost nevoie cred ca m-a citit din privire
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
pussi spune:
bb mersi de incurajare! si Ana impinge olita prin camera![]()
ellis noi am fost azi la service cu masina .... si aveau acolo un mic centru de joaca pt. copiii clientilor... Elena mea nu s-a despartit de 2 masinute, asa ca le-am confiscat pana diseara cand primesc masina mare
.. Si de Mos v-a primi masinute! Are ceva? daca ei ii plac?
bianca cu BB2 nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar eu zic sa nu faci nimic daca nu simti tu... mie de exemplu mi-e dor de Tuste cand erau bebelase si asta nu ma face sa exclud deloc un viitor bb, mi-as dori sa fie casa plina de copii si veselie. Nu mi-e frica deloc de un alt copil... dar mi-e frica s-o iau de la capat cu Fiv-urile si sarcina....
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!

de
Cecilia care
AMR ..11 zile pana vine
multu' frumos...
Lucas Daniel (28.11.2007)