Mamici din Arad...! (111)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
CARMEN rolele astea ce le-am luat au trei pozitii,cu una poti doar pasi,cu una merge doar drept si cu a treia merge lejer in toate directiile,asa a o sa incepem treptat.Intai o trag eu un pic sa se distreze, evident.Si ea n-avea inca doi ani si voia role,tot vedea pe la fetitele mari,ba se mai si urca prin casa cu picioarele pe diverse jucarii zicand ca merge pe role
Fain ca se muta Ovi in Arad cu serviciul,ai scapat de o grija!
MONI
5s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Salutare!
In sfarsit reusesc si eu sa scriu ceva...stau fff prost cu timpul liber. La lucru am o gramada de hartogarii de facut ca-i sfasit de luna, trimestru si an. Mi-am adus si acasa de lucru. Nu mai suport statistica asta. 
Azi am fost singura acasa(inca sunt) ca Dragos e cu Calin si Ade ii la Adina, mi-a "cerut-o" ea pe Ade azi ca a fost libera. A dus-o Calin dimineata si acum astept sa vina. Fiind singura azi am facut o gramada de treburi. Doamne ce bine-i sa lucrezi singura si cate poti face daca nu te streseaza nimeni.![]()
Moni, Carmen, am vazut pozele de la serbare, tare scumpe Diana si Mela.
... Si Vladut ce flacau mare!
L-am vazut si pe Serban ce perinite are la manute.
Eu n-am reusit sa pun pozele de la serbare.
Cristina M., au pus ai tai masina de paine in functiune? ![]()
Carmen, felicitari lui Ovi pentru noul job si sa folositi sanatosi LCD-ul. 
Moni, abia astept sa vad un filmulet cu Diana pe role.![]()
Anca, unde lucreaza Ovi in Armonia?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
Alinush, Ovi lucreaza la Nokia Shop, ar trebui sa faca service, dar inca nu are nici mobilier, nici scule, asa ca deocamdata ii ajuta pe colegi la vanzari.
Anca
, mami de
Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
maria_rubi spune:
Alina, au facut ai mei paine, sunt tare incantati de ea. Au incercat si o paine super rapida dar s-au ales cu o chifla tare
, in schimb cea cu programul de 3 ore iese super, mai ales daca ingredientele nu sunt reci.
Carmen, foarte bine ca ai iesit si fara Serban, ai dreptate cu pauza.
Nu mai e nici o sansa sa punem de-o intalnire anul asta?
cu
Mara 18.01.2007
alinamoro spune:
Cristina, ma bucur ca le place painea. Da, aia de 3 ore iese super faina. Eu incalzeam putin apa la microunde.
Noi mergem la niste prieteni ca isi inaugureaza casa noua. Pe Ade o lasam acasa cu buni ca-i ora de somn, de la 14 mergem.
Edit: buni ii tanti cu care sta Ade, dar asa ii zice ea.![]()
(11.04.2002) poze
ioanaiub spune:
Buna fetelor,
la "parintii intreaba ..." a postat o mamica: "fluturasha". Ea cauta papusa Pinocchio, cadou de Craciun pentru fetita ei ... am cautat pe net si am vazut ca Aradeanca a produs o astfel de papusa ... ati vazut-o cumva prin magazinele din Arad?
o puteti ajuta ?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
alinamoro spune:
Uitasem...
La multi ani David!

Sa cresti mare, cuminte si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Cristiana, sa va traiasca flacaul!
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaiub Buna fetelor, la "parintii intreaba ..." a postat o mamica: "fluturasha". Ea cauta papusa Pinocchio, cadou de Craciun pentru fetita ei ... am cautat pe net si am vazut ca Aradeanca a produs o astfel de papusa ... ati vazut-o cumva prin magazinele din Arad? o puteti ajuta ? noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) |
Ioanaiub, nu stiu daca ii papusa in magazine, imi pare rau ca nu pot sa te ajut. Mai e f putin pana la Craciun, eu zilele acestea nu mai merg in oras ca n-am timp si miercuri plecam din Arad, daca zicea saptamana trecuta...
Poate stiu celelalte fete...
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
La multi ani, David! Sa cresti mare si frumos si sa-ti ajuti parintii! Cristiana, sa va traiasca piticotul.
cu
Mara 18.01.2007
Melania 14 spune:
Ioanaiub tocmai am vazut papusa la standul lui Aradeanca din cadrul expozitiei de Craciun.Doamna de acolo spunea ca nu au magazin de prezentare si ca in restul anului se gasesc papusi la magazinul fabricii.Papusa era 15Ron.
Ca tot veni vorba de papusi ,erau foarte frumoase si nu erau scumpe.
Moni tot asa sunt si rolele noastre.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !