Nou stil de viata (238)
Raspunsuri - Pagina 20
gusta spune:
Neatza.
Sunt bine numai ca nu am avut timp de calculator.Am incercat sa citesc ceva din urma dar nu imi ramane nimic in cap ,sunt super debusolata si parca mi-am iesit din ritm,sper sa vina vremuri mai bune.
Cu dieta nu am ce sa va zic ca eu mananc aproape de toate ,pe cantar nu m-am urcat .Cam atata pot sa zic ,mai vin pe la voi si de acuma am sa va citesc mai mult.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata
Gusta, ma bucur ca esti bine.
Madelaine, pai tocmai ce te-am felicitat si gata, te culci pe-o ureche??? EEeeeee....hai, diseara la urcat scari cu tine.
Sabina, mersi de pont.
Mihaser, tocmai ca era o intrebare aiurea merita si un raspuns pe masura... Oricum, vorba ta, nu vrei sa te stie copiii din poze...
Donna, bine ai revenit...cu pasi mici incearca sa iesi din starea negativa... Felicitari pentru scaderea in greutate.
Vik, asa de scurta? Nu prea iti sta in fire...
Puskin, bravo, ai slabit aproape 1 kg ceea ce e foarte bine.
Eu tot stagnez dar pina nu-mi iau alt cintar nu sint 100% sigura de greutatea mea.
Rolo, vreau si eu la munteeeee!
CristinaT, imi pare rau pentru cunostinta ta.
Tlaura, tu ce mai faci?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carolinah spune:
Va rog sa preia cineva urmatorul capitol. Eu nu sunt in preajma computerului urmatoarele 2 zile. Multumesc.
Mihaera spune:
Neata!
Vin si eu la raport: 67 kg (tot porcusor)
Dar sunt bucuroasa pentru ca ieri m-am mobilizat si m-am dus la sala, impreuna cu o prietena. yeei E cam departe de mine, dar e bine si-asa.
Azi ma dor toate cele, de-abia ma mai misc, deci nu cred ca ma duc azi, poate maine, daca-mi revin. Ma dor picioarele si spatele si abdomenul de zici ca nu-i adevarat. Am facut doar niste exercitii simple, miscari de picioare in principal, cateva ridicari de trunchi si miscari cu greutati de un kg pentru brate si spate, plus 10 minute de eliptica. Nimic complicat, dar parca m-a batut cineva. Se vede ca n-am antrenament, sunt cam anchilozata si ieri imi pocneau articulatiile de la incheietura coapselor, pe interior.
In fine, cu mancatul tot asa de prost stau, dar poate ca miscarea imi va mai diminua poftele. Si macar sa nu-mi mai fie asa de somn. Mersi, Delia, pentru sfaturi. Incerc sa ma vitaminizez pe cat posibil cu fructe si mananc iaurturi multe, dar cu fructe, ca nu-mi plac cele simple.
Tzuni spune:
Cam ASA a venit Mos Nicolae la noi... (una din veniri )
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Zuzilici spune:
Avand in vedere ca eu sunt urmatoarea pe lista am sa deschid eu capitol nou de la servici in decursul zilei de azi.
Gusta bine-ai revenit.
Tzuni superbe pozele. Ce seamana prietena Mariei cu ea. Cat despre 'motivstie" Daca nu ma insel e interzia aici. Dar sa stii ca sunt destul de motivata. In fiecare zi ard 300 calorii pe programul "intervals" in vreo 45 de minute. Daca ma grabesc fac alte setari manuale si le ard in 30 de min. Abia astept ziua cand am sa ard 500 cal. continuu. Momentan 3oo cal. e maixima mea.
Miha felicitari pentru sala si mai ales senzatia de azi. Se vede ca n-ai stat degeaba acolo.
Puskin abia astept dazvaluirile tale despre noua dieta.
Claudia cum se mai simte Luca?
Donna sper sa scapi de starea asta si sa te gandesti ca n-a fost sa fie dar o sa vina soarele si pe strada ta intr-o buna zi. important e sa te mobilizezi in sensul asta.
Vik tare "telegrafic" ai fost azi.
Delidana multumescsi tie de sfaturile referitor la adidasi. Cert este ca acum ma resimt. Ma cam dor incheieturile picioarelor.
Caro ai ajuns la sala? Cum a fost?
Sabina ce noroc pe cantarul tau ca pleaca la munte...
Rolo chiar c-ai fost norocoasa. Vreau si eu la munte.
Fetelor plec la servici si-am sa deschid capitol nou de-acolo.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Caro Am preluat stafeta.
Dragelor va invit la capitolul 239
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)