Puiuti de randunici!!! (152)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu cat a costat telefonul FP la Auchan?..la Carrefour era cam 600 si ceva parca..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

luny,eu stau langa bergamo.cam la 100 de km de milano.nu prea ma stiu cu asezarea in spatiu a italiei sincer dar daca ma intrebi cate ceva intreb sotul si iti spune.e frumos ca iti place sa vizitezi.eu sunt in iatalia si tot nu plec sa vizitez nimic.sotului ii place sa mearga cu masina inspre munte.sunt niste peisaje super cu stanci mai frumos ca pe valea oltului...
Fete,voi dati si mancare de-a voastra copiilor?sau macar sa guste,sau doar speciala pt ei si nimic altceva?eu as vrea sa il trec pe cris pe lapte de vaca.am auzit zeci de pareri,cineva trecut prin cele spuse poate sa ma lamureasca cum e cu laptele?luio nu cred ca ii mai place laptele.nu mai vrea nici biberonul si nu cerd ca e de la dinti.ceai mai bea.dar lapte gol nici cum.poate doar cu biscuiti sau cu cereale si asa cu linguritza.
Credeti ca gresesc si nu e indicat deloc..?daca nici pe asta scump nu i bea inseamna ca nu ii place praf.nici mie nu mi se pare la gust bun.delok!

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce scumpic e Sean!

LMA puilor nascuti pe 1!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Multa sanatate Iulia si rezistenta maxima, Naty!

La mine se doarem in grup, eu nu m-am mai culcat, am reusit sa ma spal si eu pe cap si sa ma epilez....ma pregatesc de munca!

Eu aveam voie o data pe luna in rockoteca, dar aia tinea oricum pana la 10 seara!
La facultate mi-am scos parleala, dar cu siguranta as fi putu face mult mai multe tampenii!

gecko, vezi cum l-a testat mama pe prapadit! Mimo, ia aminte!

Bubu, sa va fie de bine cumparaturile!
Luny, sanatate si voua!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Luny, 69,98 ron.
Mersi Tuchi!
Acum am citit si de Iulia, sanatate multa ii doresc! of, cred ca e tare greu pt. Naty...

Mai...eu fac parte din categoria tolomaca , n-am fost niciodata la discoteca, doar la baieram, cu colegii . M-am apucat de fumat ca fuma si randunoiul meu si vroiam sa fac parte din gashca, ca sa stau aproape de el

Nelia, eu mai uit de vigantol...o zi da, doua nu ...cateodata ii dau zinic si apoi iar uit...
Inca nu i-am dat sa guste nici o mancarica de la noi pt. ca are sare...aaa, i-am dat o data cateva lingurite de piure, ca prea balea la noi, cateva frimituri de painica facuta de mine si cam atat. Ii fac separat deocamdata.

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sanatate dragei IULYA!!! Imi pare tare rau sa aud ca e bolnavioara!!! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti si de asta!!!

VIO? sa stii ca si eu dorm cu Iannis in pat simi-e tare drag asa... Seara ma uit la el cum doarme pana ma ia somnul iar spre dimineatza se cuibareste in bratele mele si asa de bine doarme!!! Iar eu sunt asa de fericita!!! O fi din cauza ca nu am cine stie ce studii??? Off, of,of... Eu dorm cu el ca salteaua de la patutz mi se pare cam joasa de cand am coborat-o si mi-e teama sa nu fie frigulet ptr el, care nu sta deloc invelit. Asa, langa mine il invelesc tot timpul plus ca are caldura materna Cand va creste suficient le voi face camera impreuna la amandoi!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Luny, multumesc! Am trimis sms. Si o rectificare, ca am citit acum pe cutia de lapte, sa fiu sigura: trebuie consumat in max. o luna, nu 2s.

Si ca azi am mai uitat pe cate cineva:

Cleme, sa stii ca am citit chiar zilele astea in Dr. Spok o chestie interesanta si logica oarecum, zic eu. Si anume ca se prea poate ca un copil care a luat-o devreme in patru labe/ in picioare, sprijinit de canapea, mobile sa mearga mai tarziu in picioare din simplu motiv ca, gasind o cale de a ajunge acolo unde vrea, nu va insista f. mult sa se deplaseze altfel. Poate Diana va merge direct (bine, dupa incercarile de rigoare).

Rox de Amira, iarta-ma ca te uit mereu, desi mereu vreau sa te salut si sa-i transmit Amirei o "falcuiala" buna!

Simo 27....tot 27 sau am ratat aniversarea eu? Ca sigur de data asta nu mai scapam neomenita cum se cuvine, ca mult mai jinduiesc eu dupa prajiturile tale.

Mergi la inceput

Simonette, i-au trecut bubitele lui Luca?

Clauuu, iti face randunoiul masaj??

Lianaaaa, mai calci mult???

Mimo, azi la Auchan, imi faceau ochii la girofarele, si ma uitam dupa o blonda cu copil dintzos in carut . Ce ma ienervezi ca nu mi-ai dat nr sa te sun

Mai, era o aglomeratie acolo. Noroc ca au aia multe case si era doar o persoana in fata . Mie mi-a placut, am luat ce-mi trebuia. Sa vezi de Craciun cheltuiala 2 finuti plus finii mari, noi nasici si nasii mari, nepoata, socrii, cumnate, prietena lui Vladut ma ia cu dureri de cap...Ralu te-am luat??

Mama, si ce baiat cuminte am avut eu azi a dormit pe la 12 o ora si acum doarme de la 3 si un pic . Cand ii culca Lica sunt cuminti amandoi

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumim frumos de urari.

LA MULTI ANI CU SANATATE REBECA!
LA MULTI ANI CU SANATATE DARIA!
LA MULTI ANI CU SANATATE NATALIA!
LA MULTI ANI CU SANATATE GINERELUI MEU SCUMP!
LA MULTI ANI CU SANATATE DAVID!
LA MULTI ANI CU SANATATE IOANA!
Sanatate multa IULIEI DE NATY, lui Muffy si celorlalti bbi bolnaviori!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Ooo, Stela, mersi, mersi! chiar acum pap o fripturica si salata de gulii . Saptamana asta am voie carnita si sunt hepi

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput