COMBINA FRIGORIFICA? DE CARE?
Buna! Deoarece m-am saturat sa dezghet congelatorul la fiecare 2 saptamani, mi-am propus sa-mi achizitionez o combina frigorifica.
Toate bune si frumoase, DAR, varietatea e mare, preturile difera ff putin.
Ma intereseaza si consumul si sa fie o marca buna, sa raceasca mancarea, etc
Ma puteti ajuta voi cu sfaturi?
Raspunsuri
Lorikay spune:
Si eu am avut problema asta in vara. Pana la urma am redus lista la 2 modele: un Beko si un Zanussi, ambele cu 2 compresoare deoarece asa poti opri partea de congelator independent de cea de frigider. Ni s-a mai recomandat Electrolux dar era diferenta de pret prea mare asa ca ne-am decis la Zanussi.
ni-na spune:
Vezi ca momentan sunt doua branduri la care poti obtine un discount de 15% in sistemul buy back...bosch si whirlpool.duci combina de care te-ai saturat si obtii reducerea.
nicoleta
MihaelaV spune:
Noi am luat acum vreo 2 luni o combina frigorifica cu 2 compresoare Zanussi si suntem f multumiti.
Acesta e modelul http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_frigorifice/Combine_frigorifice/Zanussi/Combina_frigorifica_Zanussi_ZRB636DW
Daca se considera reclama rog moderatorii sa stearga linkul
Lorikay spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MihaelaV Noi am luat acum vreo 2 luni o combina frigorifica cu 2 compresoare Zanussi si suntem f multumiti. Acesta e modelul http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_frigorifice/Combine_frigorifice/Zanussi/Combina_frigorifica_Zanussi_ZRB636DW Daca se considera reclama rog moderatorii sa stearga linkul ![]() Mihaela |
Exact la asta ne-am decis si noi. E super OK. Socrii mei au un model asemanator de vreo 4 ani si sunt foarte multumiti.
TOMALAVINIA spune:
Fetelor, va multumesc ptr idei.

Acum imi ramane doar sa ma hotarasc ce marac doresc!
pasa spune:
Noi ne-am achizitionat acum cateva luni un Beko de care suntem foarte multumiti. Pe langa design-ul foarte convenabil, adica e impartit foarte bine, face parte din clasa A de consum (ceea ce e foarte important) si este si digital :) iti reglezi tu temperatura in congelator si in frigider. De ex., noi am reglat temp. in cong. la -18 grade, iar in frigider la eco (adica sta undeva pe la 1 grad, 2 grade) depinde de cat de des deschizi frigiderul. Pana acum suntem f. multumiti si il recomand.
Alecsia spune:
Mie imi place mult Ariston, cu No frost.
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
TOMALAVINIA spune:
Am ales deja:Whirpool, clasa A de energie.Si e la oferta in Selgros, mai primesc jumatate de purcel:))
Sa vedem cum se va prezenta!
dienutze spune:
Alecsia, ce Ariston No frost ai? Este total No frost? Sau doar frigiderul, iar daca e doar frigiderul, cat de des dezgheti congelatorul?
Si eu ma gandesc la un frigider cu 2 usi de la Ariston sau Indesit.
Multumesc.
Cand zeii vor sa ne pedepseaca, ne indeplinesc dorintele. (Oscar Wilde)