Timisoara, Impreuna!(129) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 7
silvana75 spune:
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
anda m-ai ochit ... urmareste filmuletul si o sa vezi de ce sunt asa shochi
...ma duc si eu la culcare
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
geta_florina spune:
buna dimineatza ...
io-s si .... dar trece ..
sa aveti o zi faina ....
va
Geta, mami de Alex
poze
claudia74 spune:
o cafea fierbinte cu frisca :
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Puneti si scortisoara in cafea? sau portocala?
Neatza si de la mine...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
neatza!
ma inscriu si eu la ceva fierbinte, un coldrex, un erdomed, ceva de supt si...patuuu'
Doris-Alina spune:
Katik, sa ne luam de mana...luat deja Coldrex, acuma fac ceiul, si-l detest...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
sanatate dragelor. io tocmai aprooooape am terminat dupa doo luni de chin....si cica daca nu iese curat si inmiresmat la plamani si in gat luni o iau de la capat cu injectabil.....
da sper ca nu-i cazu'.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
katik spune:
offf, mai, crunt cu viroza asta!!!!
anda, nasol cu injectabilele dar decit zeci de siropele si pastilutze fara efect, mai bine intravenos citeva zile, io asa zic.
doris, baut ceai, sqar'na! acu inghit erdomed-ul. plus ca la mine merge si pe digestiv, asa ca , din pacate nu am laptop sa ma mut intr-o anumita parte a apartamentului