Timisoara, Impreuna!(129) Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Deci sa reluam...pin la urma tot pricepe......stie ea cine...

Anda nu avem cum sa avem aceleasi ganduri ca nu avem aceleasi probleme in viata
asta da cugetare din putzul gindirii. ummm, esti absolut sigura de asta? sincer? chiar stii cum e viata mea? ai habar? nu cred. tu vezi ceea ce eu iti dau sa vezi sigur ca da, as putea spune ca vezi doar ceea ce vrei tu sa vezi ...

imi pare rau nu ma mai duce neuronu numai fac fata sunt multe prea multe din toate partile
care parti mama? unde-s ozn urile alea? pai vrei sa vin io pina la tine, sa-ti fac o poza cu ce-i in jur ca sa poti sa vezi si tu? io vad oameni cu treburi, flori, ploaie, vieti, povesti de viata, nori, soare, ceata, zimbete, lacrimi...tu ce vezi draga mea? inaripati cu colti? capacauni cu 3 ochi?

acu am primit telefon ca maine de fapt nu voi avea invitati si eu de azi dimineata numai stiu ce potoale sa fac,ptr cine ??? nu stiu asta e viata printre straini,oameni fara caracter asi spune,nu stiu...ma depaseste si asta sa stau sa inteleg caracterul fiecaruia,de ziua mea am fost blagoslovita de fostul socru telefonic,exact ce imi mai lipsea,ce e mai grav insa e ca ne cam lipsesc bani din porfolele cateodata si nu recunoaste nimeni nimic din casa ,asa rau am ajuns si mai sunt ............
asa siii? care-i de fapt problema? ca nu vin musafirii? asa siii? ca tot nu inteleg. se face in felul urmator. in primul rand se spune de trei ori multumesc ca ai scapat de ei ca si asa vad ca nu aveai chef, dupaia se ia potolu' si se baga la congelator sau se da la saraci...cum crezi ca-i mai bine, dupaia se face o baie lunga si fierbinte si se ia o carte buna...si se petrece timpul in mod placut cel putin trei ore, timp in care iti pui dopuri in urechi ca sa nu auzi inaripatii cu colti :)

asaa...mai departe....sa vedem azi ce mai avem

"ce-asi mai vrea sa fiu adolesecenta aia bruneta cu breton si sa ma doare in baston"
ma fata, look in the mirror...esti bruneta, adolescenta pari, jur, ca nu te doare la baston asta n-are de-a face decit cu capu tau'...incearca te rog pentru inceput sa te doara la baston...incet asa, cite 5 minute pe zi...o sa vezi ce bine e.

"Doris,Dana super ce ati realizat voi si fetitele voastre frumos
ase si destepte ca mamicile lor emotionant,nu ma intrebati de cate ori am dat replay ,io stau ca proasta si imi plang de mila in loc sa pot participa si eu la actiunea voastra vai si amar de capul meu,doar ca s-au cam umplut paharele,nu stiu cate sunt si cate vor mai veni."
asa, si ce te impiedica? fa un pachet cu ce ai pe acasa, si trimite-l pe adresa mea. ti-o dau? nu poate fi o avere, sa fim seriosi. acest lucru este egal (dpdv al satisfactiei sufletesti) cu a lua aceeasi cantitate de haine si jucarii si a o duce undeva la voi, banui ca exista si copii draguti blonzi si cu paru balai, saraci lipiti...sau toti nemtii is niste milionari??)

M-am taiat asa de tare ieri la lucru,cred ca am curatat vreo 2 saci de cartofi si mi-am taiat jumate de unghie cu tot cu carne si nu mi-a zis nimeni du-te fata acasa ci dimpotriva pune-te si spala vasele incontinuare si acasa la fel... is rau de tot.
pai cum sa te trimita acasa? da' ce-s firma de caritate? ca n-ai fost atenta? sau nu te platesc aia? nu pe bani muncesti? cit despre unghii, zau ca mai bine le tai. io asa am facut pe vremea cind vindeam rosii si morcovi in piata, nu de alta da imi intra noroi sub ele si erau f greu de curatat dupaia. si nu prea puteam sa apuc bine nici sacii

intr-un sat mic ne-am luat o casa la curu vacii. asta-i idealu meu in viata, sper ca macar la pensie sa ajung intr-un loc ca ala, o casa mica, cu vedere la vaca

acu dupa ce te-am analizat pe text, te pup dulce pe toate partile si am o rugaminte. zimbesti azi macar umpic, din ora in ora. hai te rog io, pentru noi.

si alta tema de casa...asculta ce-i mai jos de vreo 150 de ori, piiina pica fisa.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pentru toate Nicoletele, o www.youtube.com/watch?v=AKRCo3347fw" target="_blank"> dedicatie si urari de fericire si noroc !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ando, esti mortala!

Vad ca te-ai uitat si la The Secret.

Draga mé, mai am vreo 2 faine pentru tine? Vrei?

Doris si Dani: felicitari pentru spiridusele Mosului! Deci Doris: eu nu pot pricepe tu cum poti avea la Ines haine impecabile? Ca la noi asa ceva nu se exista. Ai mei se catara si se tarasc peste tot, ca deh, murdarirea este buna si altii spala

Eu as participa la ambele. Jucarii de donat nu am prea multe, ca am triat nu de mult din ele la curatenia de toamna. La hainute la fel. Dar se mai gaseste cate ceva.

Maria, nu as vrea sa te dezamagesc prea tare, dar Deianira zicea de copii de 15-18 ani. Cui mergi tu sa povestesti despre Mos si sa cauti licariri in priviri? Probabil este vorba despre centrul de langa Botanic, care este pentru copii mai maricei, adolescenti. Nu ca ei nu ar avea nevoie de ajutor! Cu siguranta au, iar de Craciun trebuie sa daruim oricui (care merita) cu draga inima. Doar ca pe astia nu ii mai vrajim cu povesti cu Moshu'.

Noi acuma suntem la etapa 2 de boli: Lucas cu peste 39 febra! Deci Mosu nostru nu are un tonus prea bun. Dar pana luni sigur ne punem pe picioare. Imi pare rau ca l-a prins tocmai acum, altfel am fi mers dupamasa de la 18 la Mall la Sarbatoarea lui Mos Nicolae.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

E un centru prin Balcesu Gabi si Mariuca sigur vede ceva frumos si in acesti copii.Ce am face daca i-am alege pe toti,ala da ala nu?

Mergi la inceput

Gabitza: Copiii sunt aproximativ 15, pana la 18 ani. Adica is si mici mici. 15 la numar. in total. io asta am inteles.

cit despre film nu, nu l-am vazut. acu m-am intors la linkul tau sa vad despre ce-i vb exact. si cred ca ma duc sa-l dau jos de pe undeva ca vad ca vb despre aceleasi lucruri .

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

idem Anda...idem Maria..

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

gabi...nu fa discriminari...si pe mine ma intere

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

andule, imi dai voie sa-ti zic [luv iu]?!
claudia, ca sa vezi ca mi-am luat-o si io in freza de la anda in urma cu mai bine de un an cand banganeam prin zone tenebroase iti dau quote la un mesaj de-al ei. citeste-l si judeca bine ce-ti zice copila asta! io am ajuns sa-i multumesc! nu ne este dat zilnic sa stam langa oameni cu 5 minute mai isteti decat noi io langa oameni din astia incerc sa fiu ca si buretele: ochii si urechi mari si gurita mica de tot numai io am de castigat dupa ce trag linie si vad ce-i bun pentru mine si ce nu! iti tin pumnii sa-ti iasa si tie

…si despre crucea pe care o avem fiecare de dus:

Anda trimis la: - 27/09/2007 : 15:21:37
… unora chiar le pasa. Si asta conteaza. Ca nu putem muta muntii din loc? si asta e posibil...dar tot tu ziceai ca rabdarea este cheia fericirii. Stii ca-ti spuneam la intalnire sa nu lasi problemele astea sa-ti ocupe tot timpul? Ca mai existi si tu, si sotul tau, si viata voastra. M-am gandit atunci ca poate suna ca o rautate, dar sa stii ca eu chiar iti spun din experienta...si e una dureroasa pentru mine. Macar sa mai invat si pe altii daca atunci eu n-am stiut. Acuma, dupa ani de zile m-am convins ca nu exista suferinta si oricum nu asa cum eu am vazut-o si perceput-o eu atunci. Maria, tu ai facut tot ce omeneste ti-a stat in putinta. Sunt lucruri care nu stau in puterea ta. Nu poti decit sa-i lasi pe oamenii aia minunati sa-si faca treaba cum stiu ei mai bine. Si sa gandesti pozitiv. Poate ca nu mai poti in momente din acestea critice, dar aduna-te si incearca. Este tot ce poti sa faci acum.O sa-ti povestesc ca eu m-am luptat cu Dumnezeu, la propriu, si l-am adus pe tata inapoi din stopuri cardiace, urland prin spital ca o nebuna si impingand doctorii de la spate sa-i mai dea o suflare, asta pina cind el a fost in stare sa-mi spuna sa ma opresc ca nu fac bine. Ca vede fericirea in alta parte, ca nu depinde de mine si sa-i dau lui voie sa ia decizii pentru el. Si m-a invatat niste lucruri pentru care o sa-i multumesc toata viata. Atunci, pe un pat de spital. Ca viata nu e aici si acum, ca asta e doar o etapa a evolutiei noastre, ca fericirea e de fapt cunoastere, ca ne-o facem noi prin puterea constiintei din noi, si ca nimic nu incepe si se termina cu nasterea si moartea. Este mult mai mult decit atat.

iar despre the secret milioane de l-am mai vazut insa link-ul a picat la fix acum

looking for my sunshine
+12

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mihi
gabi, cred ca de fapt mie vreau sa-mi spun povesti cu Mosu

fug sa ma invart prin bucatarie, cica fac strudel azi, tineti pumnii

looking for my sunshine
+12

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

andule, imi dai voie sa-ti zic [luv iu]?!

ma tu esti deja dubioasa cu atita iubire
adu si niste lamaie ca dam in diabet...

hai ca dau si io de-o sa se asorteze cu strudelu ala...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput