Timisoara, Impreuna!(129) Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Clau, tu unde in DE locuiesti?
Anul trecut am stat vreo 5 luni in Köln. Mi-a placut enorm de mult regiunea. Nemtii sunt amabili si simpatici, dar prieteni cu adevarat nu iti sunt! Asta a fost impresia mea generala. Sunt foarte rezervati si individualisti, dar in acelasi timp se comporta foarte diplomatic (nu neaparat si fair-play pentru ca unii te lucreaza pe la spate de nici nu stii de unde ti se trage ).
Ce imi place este ca au constiinta ecologica si sunt si foarte sportivi: merg mult cu bicicleta, au activitati de timp liber etc.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Nu se mai accepta nimic second. Daca doriti continuarea actiunii, strangeti ceva bani, pun si eu un pic (eu repet figura si cu prietenii si apropiatii) si facem un shopping asa cum ziceti, pe la Euro, luam ceva jucarioare si dulciuri .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am ajuns si eu acasa

sunt bine, mai mult nu zic. de fapt sunt fericita. mi-am incarcat bateriile si am inchis cercul. pun un semn de carte la zilele astea in viata mea sa-mi amintesc de ele mai incolo.

dincolo de sentimentele astea, ma duc sa fac un dus ca put ca un sconsc ne 'auzim' mai pe seara. aaa, era sa uit...e oficial, ma dauuu cu opelu' , tananananaanaaaaaaa

looking for my sunshine
+12

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ca sa stiti ca am venit...

looking for my sunshine
+12

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria, as vrea sa-ti spun multe dar cum nu am vreun talent scriitoricesc deosebit iti spun doar ca ma bucur pentru linistea si impacarea pe care o simti

Si ca o cumpletare la Nothing else matters:

Va pe toate, azi is in zona

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Pe astia i-am descoperit de curand si suna bine:

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Mariuca bine revenisi...

Silva...facusi cizmele?

Referitor la copilasii de la centru...cred ca ar trebui sa se stie nr lor, varsta si sexul...fiind varste cuprinse intre 1-18...ca sa nu luam doar pt unii si pt altzii ba...si sa ne impartzim...care cui cumpara...

mihi

NOI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Hai 'neata,
Ca sa nu va stric atmosfera asta superba de sarbatoare...intre doua reprize de sex mintal pervers...va pup,va imbratisez,va doresc sanatate maxima si voie buna si...ne intalnim pe aici pe marti incolo.

perversa mica ce esti la cat sunt de necajita asta m-a facut sa rad. ana si distractie la maxim

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

simonelaaa, ai plecat cu opelu'?

sa va traiasca nshpe mii de km fara reparatii si evenimente :)

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Am revenit pentru ca mi-a lasat mesaj offline Simona sa las detalii.
Copiii sunt aproximativ 15, pana la 18 ani, daca voi vreti, o sa sun sa intreb de ce ar fi nevoie, pentru ca noi (eu fac o astfel de actiune si cu prietenii) asa am procedat tot timpul si asa a fost cel mai bine. Uneori au avut nevoie de produse pentru fetele adolescente - antiperspirant, gel de dus, deodorant etc, altadat cosuri de paine, pahare pentru periutele de dinti, periute. Depinde de situatie, parerea mea este ca asa ar trebui sa procedam, vedem ce au nevoie, cati bani avem noi, si cumparam ce se poate.
Ce spuneti? E ok pentru voi? Pentru ei asa ar fi cel mai bine.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput