Timisoara, Impreuna!(129) Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

gataaaa, m-am inviorat.

si la toata lumea.

Gabitza, multumesc ca mi-ai injumatatit somnul azi noapte. Mi s-a parut extraordinar. Imi permit sa-l dau mai departe.

http://video.google.com/videoplay?docid=-2933349021550318008&hl=en

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Azi am primul termin la terapie ptr Deni,om trai si om vedea,dar asa numai merge, daca nu ma ajuta nici aici nimeni,o trimit in ro,eu nu ma mai fac de mirul lumii din nou asa cum am patit acu 4 ani cand am ajuns pana la protectia copilului.
M-am apucat de potoale ptr maine cand am invitat pe niste vecini,gatesc romaneste fac sarmale,mamaliga,friptura,cartofi taranesti,specialitatea casei carnat proaspat via ronat prajit,ardei cu varza,numai ca numai am idei de o praji,fac si niste merdenele cu branza.
Fug la bucatarie ca acusi vine Andi de la gradi.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Ando... inainte sa beau azi apa...zasai tatal nost' asupra ei!

Claudelu...oracaie bine Anda...numa io il includ si pe d-zeu in formula...altfel pe orice culme urci...te indreptzi spre o prapastie..
Pana acu la voi o fost... totzi pt unu...acu e cazu sa fie unu pt totzi...
si io ieri l-am lasat un sfert de ora sa planga ...ca altfel nu gatam mancarea pt scoler shoim si tatal lor...care nici macar nu o mancat ca s-o grabit...s-o invatzat in brate si ma terorizeaza...

va pup pe toate...

soare in suflet si in ochi ...vorba mariucai...

mihi

NOI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

pfuuuu nu gasesti pantaloni scurti in orasul asta
Anda pai eu luni dimineata fac cumparaturile,ai putea luni dupamasa cumva?Si zi tu unde sa ne intalnim
Mihi vroiam sa te intreb daca tii post?
Claudia sa fie intr-un ceas bun.

Fug fac bagaje.......

Mergi la inceput

deya ai norozit draga mea? pantaloni scurti pen' ce? pleci in caraibe??

luni ...nu stiu, da si tu cu presupusul, io stau in zona mircea cel batran...muncesc pe lugojului...cumva te gasesc eu...hai si tu c-o idee.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Anda, la cum ai formulat, sper sa pot sa iti zic "cu placere" Si zici ca ai stat jumate de noapte sa te gandesti la toate cele? Intr-adevar e impresionant filmul. Si gandeste-te ca, de fapt, nu filmul e impresionant, ci Universul in care traim, si noi in el.

Eu am stat azi pe acasa, ca a facut si Lucas febra aseara.

Doresc tuturor bolnaviorilor si bolnavioarelor insanatosire grabnica! Si pentru toata trupa: sa va puna Mos Nicolae in papucei multe bunatati

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Revin, cu vesti proaste din pacate. Am fost anuntata de la centru ca nu mai pot primi jucarii second-hand, numai lucruri noi putem duce. Daca aveti jucarii second si nu stiti ce sa faceti cu ele, am inteles ca se strang la Kaufland si la Facultatea de Vest. Cu actiunea pt centru - discutati si hotarati voi daca mai mergem sau nu, e la latitudinea voastra sa luati decizia .

Va doresc o zi buna !

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Revin, cu vesti proaste din pacate. Am fost anuntata de la centru ca nu mai pot primi jucarii second-hand, numai lucruri noi putem duce. Daca aveti jucarii second si nu stiti ce sa faceti cu ele, am inteles ca se strang la Kaufland si la Facultatea de Vest. Cu actiunea pt centru - discutati si hotarati voi daca mai mergem sau nu, e la latitudinea voastra sa luati decizia .

Va doresc o zi buna !

Good things happen to good people.

si cu hainutele cum ramane? nici alea nu se accepta?

eu zic sa mergem mai departe. vedem cu jucariile cum facem, poate mergem unde or fi mai ieftine si cumparam cite ceva...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Atunci adunam niste banuti si mergem la Euro sa luam niste jucarii si dulciuri. Numai sa propuneti o intalnire ceva, sa adunam banii.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Gabi imi place de tine ca ai cam umblat prin Deutschland,acu am intrat si eu pi casa ta .
Anda nu avem cum sa avem aceleasi ganduri ca nu avem aceleasi probleme in viata,imi pare rau nu ma mai duce neuronu numai fac fata sunt multe prea multe din toate partile,acu am primit telefon ca maine de fapt nu voi avea invitati si eu de azi dimineata numai stiu ce potoale sa fac,ptr cine ??? nu stiu asta e viata printre straini,oameni fara caracter asi spune,nu stiu...ma depaseste si asta sa stau sa inteleg caracterul fiecaruia,de ziua mea am fost blagoslovita de fostul socru telefonic,exact ce imi mai lipsea,ce e mai grav insa e ca ne cam lipsesc bani din porfolele cateodata si nu recunoaste nimeni nimic din casa ,asa rau am ajuns si mai sunt ............
Succes mult cu actiunea caritabila,Dumnezeu sa va dea sanatate ptr ceea ce faceti bun in viata all.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput