Timisoara, Impreuna!(129) Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

silvano cam devreme cu cafeaua , dar ce sa zic , mie imi place rece si amara ... hm , si zici ca sunteti la imbulgareala

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Moama ce chinuiala sa deschida gura in somn , la 2 a luat seringa , dar la si jumate nu a mai vrut sa deschida gura pt picaturi ... a trebuit sa o trezesc ... sunt curioasa la 3 daca deschide gura pentru bilute sa pot sa ma duc si eu la culcare apoi ce somn imi e , macar sa apuc sa dorm 4h jum pana la 8

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Neata si de la minefetelor eu jucarele nu am foarte multe in rest va rog imi dati sugestii ce sa cumpar?Si luni unde as putea sa le las ca eu plec la Arad si nu stiu cand ma intorc e vreuna din voi disponibila?

Si o urgenta MAXIMA unde gasesc sa cumpar cd-uri in set cu carcasa cu tot la cel mai mic pret posibilce pretentii am nu?Pentru mutiplicarea unui album imi trebe urgent maine....Real?Metro?Aveti vreo idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aida cica rece nu face riduri, o fi n-o fi asa
imbulgareala (moama ce greu ii cuvantu asta, abia l-am scris ) serioasa, ninge continuu de 2 zile iar temperaturile sub bine sub 0

mai luati o

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza... e 5 ceasul...da sunt trezita de la 4...gatu e de vina si harcile...

No, Aidule, tu te-ai dus la somn, io vin sa-ti tin locul...
Si de la 10 merg la job...ce mistoo...

Deya, la Real sau Selgros isi ia Radu cd-uri...
Eu te pot ajuta luni,dar ce ai vrea sa cumperi?
Idei ar fi: banane, portocale, napolitane, biscuiti, bomboane...
Dar la fructe e cam devreme sa le iei de luni...daca vrei si nu te deranjeaza, fructele le-as putea eu cumpara atunci vineri dimineata, iau chitanta...
Sau alte idei: cosmeticale: sapunuri, gel de dus, sampoane, etc...depinde ce suma vrei sa donezi pentru asta...
Gandeste-te si-mi spui...

Silva, si noi vrem zapada...sa faci poze, sa vedem si noi...

Papanash, asa e...suntem nemaipomenite... stai linistita ca avem fotograf profesionist, pe Anda...nu vom scapa nici lacrima din coltul ochiului, nici zambetele largi...apoi ma ofer sa fac eu un montaj, am gasit si melodia potrivita ca fond sonor...e de vis...

No, fug sa fac cafeua...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda

[Dori draga, culmea io te injur si tot io iti raspund. Asa-i modelu' ..ce sa-i faci. Din punctul meu de vedere orice ajutor pentru copii este bine-venit. Deci spor la adunat lucrusoarele de ghemotoci. Daca cineva are ceva impotriva celor scrise mai sus, sa zica. Ca-i liber.

Anda, nu-ti fa griji, ca tin la , doar convietuiesc in termeni amiabil cu 3 zmei in casa! Asadar ... si sanatoase sa fim sa ne putem in voie... desi ar fi mai intresant daca ne-am accepta reciproc, cu bunele si relele din dotare

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Fabrica de podoabe a lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai 'neata,
Ca sa nu va stric atmosfera asta superba de sarbatoare...intre doua reprize de sex mintal pervers...va pup,va imbratisez,va doresc sanatate maxima si voie buna si...ne intalnim pe aici pe marti incolo.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Dorisasa m-am gandit si eu la ceva chestii de igiena mi sa nu aibe prea multe pe acolo.Ai idee cumva de vreo masca pentru par uscat?

Plec sa imi cumpar pantaloni scurti in miez de toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

aaaa...neatza...

nush ce-i cu mine pe lumea asta...ma duc sa fac o inviorare in jurul firmei, revin dupaia.

ca sa nu uit, Deya ti le preiau io daca vrei. Nu-i problema. Sa zici numa' de unde si cum?

....revin (imi revin ) sa va pove ce mi-a bantuit noaptea.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput