Cafelutza de Emirate

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Tatiana, i-a intreaba la Tarom (ca tot ai adus vb de Etihad) poate fac ei viza, sau agentii de turism din RO, poate iesi mai ieftin.

cat de hotel, daca vrei ma interesez de preturi prin Fujairah (sunt numai 3 hoteluri ) dar nu cred la ceva mai ieftin, dar nu poti de ex sa book numai 2 zile la hotel, asa de forma?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Ache, eu la Ajman, mergem sa ne plimbam, soata munceste acolo, si cand termina in jur de 5 vine in City Center..atata tot... decat sa stam in casa, si cum benzina e eftina...

Un week-end placut

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Ba imi vin spumele cand aud ca iaaar merge vinerea la munca....da-mi vine sa-i crap capul la chairman care-si gaseste cele mai "bune" momente sa-l cheme la sedinte...cum ar fi Ajunul Craciunului...si de Revelion...
In RAK aduna Red Crescent ajutoare pt Gaza..ieri am vazut un cort..pe la voi?

Pearl

Mergi la inceput

Si eu vreu sa aflu unde se strang fonduri/bunuri pt Gaza. In cel mai mare market de aici n-am vazut miscare

Am sa vad la red Crescent, si am primit sms de la etisatat in araba ceva cu un nr 20/50/100/200 ...ma gandesc sa fie vorba de telethon ?

La noi e soare/cald, placut..numai sa nu stai in casa nu.

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Si aici au pus corturi, eu am vazut pe Corniche.
S-au strans pana acum parca 320 mil dhs, de la oameni, sper ca n-am pus vreun zero in plus, asta pe Emirate.

Sh. Khalifa si Sh. Mohammed au promis ca or sa consruiasca cate 600 case fiecare, altii tot asa. Eu as prefera viata si demnitatea mea inainte de orice casa.

Annie, poti dona prin telethon sau direct la Red Crescent. Ce adresa de email ai, ca am numai ID-ul de Mess.?

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Am sa donez prin telethon, mia tradus cineva din Araba, macar atat

Ma uitam la al meu sot, nush cum poate sa fie asa de indifernet , ma oftica la culme

MEY eu pt vineri miam programat intalnirea cu voi, asa da Donshoara Ache, sa ne tii la curent o sati trimit PM cu mailul meu

la Fujairah e innorat...da doamne sa ploo!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Fetelor,
cica nimic la orizont sa impiedice intalneala de vineri. Pt. moment.
Asadar, alegeti ce mall vreti, mi-e indiferent. Noi ajungem repede oricum.
Annie, parca la City Center se manca bine?

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Ache, draga sper sa nu intervina nimic pt vineri sa fiti available, si sotul Pearlei , ca sa ne intalnim

LA deira CC se mananca foarte bine, eu ajung repede, (adica stiu exact cum sa ajung), si la Hlton fujairah se manaca bine , dar sa nu cad in nesimtire , sa va chem aici, dar sunteti bineveniti in orice caz

Pearl ce zici, aducem niste Corona rece de acasa,sa nu patim ca in Ajman CC, sa fie aia out of stock ?

TTIK sunteti invitati si voi , doar da un semn

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Carevasazica vineri la City Center....buuuun...da ziceti si la ce ora?
Annie, stiu ca tu esti matinala maica...sa nu ma trezsti la 8 sau 9
Bere la alegere..am si Budweiser..de la Craciun sta in frigider si nu-i cine-o bea..
In afara de ora hai sa zicem si un loc anume ca City Centeru ala e mare....eventual la food court?

Pearl

Mergi la inceput

okay, Deira CC sa fie

ora , acuma fiecare cum ajunge, ca durata e diferita pt fiecare,cred, noroc ca exista etisalatul si ne sunam, eventual cand ajungem la mall, si stabilim acolo unde exact anume

P1 L1 la coltul de fumatori de ex

voi cat faceti pe drum de la casutele voastre? eu cam o ora jumate

Pearl eu ma gandesc pe la 9-10 sa plec de acasa

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput