Cafelutza de Emirate

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Hellou, hellou

Am tras chiulul mey, de unde supi!
Cica organizez prin casa, mai fac loc.
Si dieta merge merge, raportez -4kg pierdute, in 9 zile.
Mi-a mai revenit cheful de viata. Multumesc de sustinere .
Voi suntei bine?

Pearl, eu as folo. creme de ochi, e f sensibila zona. Bine ca mi-ai adus aminte, ca m-am cam neglijat de cand cu bb.

Annie, super poza de pe facebook . Unde e? Fujeirah?
Pe mine ma bate gandul de oun mic drum pana in desert, pe langa dubai. Nu vorbesc de safari organizat, si de ceva ad-hoc. Facem poze, vremea e buna. Ce ziceti, va bagati? Poate o punem si de o colectie de scorpioni [pt. insectar.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

safari...??/ vrei sa fi salvata de Mr Maktoom , parca el era, sau care o fi numele lui

poza noua de pe FB e la hilton, fujairah sa veniti sa te convingi ca este facuta acolo

felicitari pt cele 4 kile lipsa ca eu 4 plus

mey eu vb cu niste pretini, sa merge sa facem un bbq la marginea autostrazii dhaid- dubai, ca noi nu avem 4x4...de mult vreau asta dar nimeni nu mai sare si eu nu mai insist

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Ache, nu ne dai si noua metoda minune prin care ai dat jos asa repede? Ca eu ma chinui de ani de zile, si ce dau vara jos, pun la loc iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Ache, in primu rand bravo tie ca te-ai tinmut de dietaaa!!!!!
Apoi zici tu ca pe vineri se intampla asta cu desertu'? Lasa ca azi ii arunc ideea lui Alin...si cine stie..poate chiar venim.
Pe aici plictiseala mare...ca doar suntem ca la tara (vecinul meu de peste drum are capre, cai, gaini..).
Annie ai pus 4 kg????? Cre ca esti suuuper

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

mai nu sunt sigura de ce +4 kile ale mele, alaltaieri la sala aveam 54, si nu papi, nu apa inainte verific deseara

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

No Ache se pare ca noi venim in "safari"..dar e musai sa ne dai ceva detalii, ca noi n-am mai facut d-astea:
1. Unde ne intalnim?
2. Ce sa aducem cu noi? Mancare, apa, paturi...gratar, carbuni?
Annie va bagati si voi?

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

mie miar place , dar nu cred

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Pearl, nu stiu daca vinerea asta, am zis sa vad intai de vreti si apoi sa aflam unde exact sa mergem.

De obicei se organizeaza safari din Dubai, alea pe bani , ca e o zona cu dune, ca-n filme. Eu bani nu vreau sa dau sa ma urc pe camila si sa-mi danseze una din buric. Daca vad ca vreti, ma interesez intai unde, ce si cum, poate stiti chiar voi.

Daca nu aflam nimic, ma gandesc ca desert e destul, om nimeri undeva.
Am si un ghid turistic, sa-l gasesc, ca erau locatii din astea salbatice, dadeau coordonate GPS de care nu avem .

Annie, sa sti ca de la emailul ala su Sh. Maktum mi-a venit ideea. Stau de atatia ani aici, dar in desert n-am ajuns dacat atunci de ne-am ratacit la intoarcerea din Fujeirah, dar eram in masina, n-am coborat.
Poate reusiti sa veniti si voi, ar fi super. Jucam si carti.
Tot la Hilton am stat, ca ala a fost primul hotel de ne-a iesit in cale. Noi cautam Aqua Meridiene.
Kg alea inplus sigur is muschi, trag mai greu decat grasimea. Oricum nu-mi fac griji ca n-arati bine .

Dodo, sunt pe dieta Scarsdale. Functioneaza supeeer, nu-mi vine nici mie sa cred. Nici nu mi-e foame. nu-mi vine sa cred ca eu zic asta . Maicamea se speriase de cat mancam, cica de parca trecusem printr-o foamete.

Si am respectat cu strictete dieta, fara trishat.
Daca dau toate cele 7 kg promise pt. 2 sapt., am revenit la greutatea de dinainte de sarcina. Apoi mai vreau -10.

Toti "grasii" la servici mi-au cerut dieta, vor si ei ca cica se vede. Am gasit si in engl. pe net. La noi mereu circula cate o dieta la moda.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

D-alea cu bani nici noi nu vrem..io am inteles ceva de genu c-om merge si om parca masina pe margine...si apoi in desert facem un gratar..sau ne plimbam pe dune...sau d-astea.
Ei, daca nu vinerea asta va fi in alta ca n-au intrat zilele-n sac..
Iti tin in continuare galerie pt dieta

Pearl

Mergi la inceput

Da da, ai inteles bine. Numai ca dune nu-s peste tot cred.
Mai sper ca nu ne alearga serpii, ca astia de desert cica te haituiesc, alearga dupa tine.
Deci stam pe langa drum.
Valeu, ce panicoasa mai sunt.
Scriu maine ce am aflat.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput