Cafelutza de Emirate

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

pai daca e vb de patinaj , ma mobilizez si eu, iubesc sportul asta cand il fac altii

nam mers niciodata la Global Vilage, si cica ar merita, dar sa vedem cum ne simtim, plus ca al meu sot e posibil sa lucreze.

ovi a fost cu raceala, clau cu vomatul, si eu cu durere de stomac...dar sunt pe tratament de prevenire a racelii

voi? ce faceti maine?

eu fierb ciorba de burta

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Maine prin RAK..daca ii vreme faina pe la plimbare pe plaja..daca nu, clatite si filme

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Unde-s mai pozele alea promise?
Ma vopsesc si eu cand oi gasi culoarea. Tu Pearl ziceai de Florida parca? Ca-i interesanta, dar mie sigur imi iese altceva.

Annie, sper sa va faceti bine cu totii. Nasol cu cupil bolnav.

Noi mergem la Burjuman pt. shopping si daca mai e timp mai vedem.
Sa ziceti de vreti sa ne vedem la o cafea .

Eu amenint ca de saptamana aviatoare incep cura de slabiiire . Sa va tineti bine. Sper sa nu fie ca si vorba aia cu lasatul de fumat.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Ohhh, fetelor....eu va tot citesc, cu speranta ca poate zice-ti pana la urma, ca in sfarsit, a venit vremea calda Incet incet se apropie si timpul nostru de venire...! O teapa am luat:acum biletele de avion sunt mai ieftine...offff !

Mergi la inceput

luxe, pai e cald..23-24-27 de grade e rezonabil zic eu, nopatea cam 12, cand veniti,? in ce perioada?

Ache cum fuse la Burjuman?

Noi de la global village am aterizat la Mall of the emirates, confirm ca totul aici e "unpredictable" ... o gascha de lucruri faine, si acceptabile, si ma enervat o rusoaica la promod, ca nu a vrut sa dezbrace manechinul, sa iau eu rochia...

Mey, si o ploaie...cu galeata...am stat 30 min sa iesim din parcare, mers rezonabil in limite, si pana la FUJ poaie cu galeata...nam vazut niciodata asa ploaie, in fujairah uscat-uscat dar la 5 min a inceput si aici...dar subtire nu ce a fost pe drum

Aici de obicei ploua pe emirate ..oru Dubai, ori AD, AA, Fuj, (aici sunt multi pacatosi)

Va pup, o zi calda, aici e soare!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

La noi ploo de 2 zile incontinuu...a bagat si azi noapte ceva de speriat. Acum e soare si sper sa se incalzeasca o data ca mi-e vesnic frig.(pun pariu ca la vara o sa neg ca am spus asa ceva)
Mie mi-a iesit 98% ca pe cutie vopseaua..aka un almond cu reflexe roscate si aurii (in functie de lumina).
Poze va trimit pe mail ca aci nush cum sa le pun.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Ahhh...ok, la 20 grade e ok ...credeam ca tre sa vin cu cizmele Noi aterizam pe 15 feb !!! Atat am stat pe internet si am citit rewieurile turistilor...ca sunt sigura ca o sa-mi placa !

Annie80...ce e pe la global village ??? Cu intentie venim cu cateva zile mai repede ptr a prinde ultimele zile din global....avand in vedere ce frumos i-a facut reclama Luna anul trecut acestui eveniment !!

Mergi la inceput

off probabil ca trebuia sa zic ca de la planul de a merge la Global Village, am ajuns sa mergem la emirates mall. Asa ca nu am ajuns, nu stiu ce e acolo, dar am vazut un exit pt el, cand mergeam spre EM unii zic ca ai ce vedea, altii ca nu...depinde de gusturi, stii vb aia, nu?

Luxe, dar poti veni cu cizmele, una , ca se si poarta si 2?) poate ai nevoie, depinde cat de friguroasa esti, ca si eu tremur de ceva zile bune ncoace

azi am avut vant...destul de fortos

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

N-am mai ajuns la Burjuman, ca am plecat tarziu. Asta ieri.
Am mers la Emirates Mall si cheltuit toti banii , chiar imi place mall-ul asta, are mai multe magazine meet range. Preturile mi-au parut ca peste tot, nu stiu sa zic de e diferente intre mall-uri.

Am inceput si dieta, ca nici nu ma mai deranjez sa probez ceva pt. mine, e deprimant rau. Si bineinteles ca eu ma vad mai slabuta, am incercat niste blugi ieri si imi pareau mariii, da de unde , n-am incaput in ei .

Annie, v-ati facut bine?

Pearl, imi place culoarea, nu e prrea inchisa., de fapt diferenta e mica. Tu arati bine oricum .

Luxe, la ce hotel ai luat biletele? Vremea nu e rece rau, dar nu-i de plaja. Pt. Emirate e neobisnuit de rece si ploios.

A plouat acum 2 zile in Abu dhabi, rau de tot. Si putina grindina. Tunete, fulgere, tot tacamul. Si parcase al meu masina fix sub palmier, proaspat spalata. Dimineata era singura murdara de pe strada , se scursese tot praful mocirlit pe ea.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Da, emirates mall e cel cu mai multe magazine, si unele dintre cele mai scumpe ... eu channel nam vazut in deira , dar nici nam cautat, bluza, matase 3000 dhs *cough*

si sunt unele shopuri mai ieftinute si uneori cu lucruri chiar mai frumoase decat cele scumpe

ACHE eu iti fac galerie , daca tu tii neaparat sa slabesti te sustin, am fost la Hilton, deseara trag o tura la sala, *sper*

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput