Gravidutze si mamici de Cluj - 101

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Andreea aceea era Magda , vezi k am scri s la fiecare cine e

co superbe pozele , dar cary e cea mai cea

multumesc fetelor paote toatusi stie careva un post

alex da as dori sa ma angajez

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Elena, in ce domeniu te-ar interesa?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Bex-cand ai timp,nu ai putea sa-mi trimiti pozele cu noi pe adresa mea de mail te rog? melindapapp2005@yahoo.com

mersi mult.

raportam si noi o raceala, offff, oare ce sa-i dau la inceput daca numai tusim si ne curge nasucul?Adriana voi cu ce ati inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

Meli, asa a inceput si la noi, cu tuse si curs nasucul. Am inceput cu Eurespal pentru gat/tuse si Betabioptal pentru nas. Dar dupa 3 zile am fost la dr, s-a uitat in gat si era rosu, fapt pt care am intrat pe antibiotic.

Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Eu am scris ultimul mesaj.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

La multi ani tuturor de ziua mamicilor!
Este o zi superba ..abia astept sa mergem in centru la artificii. sper sa nu se sperie edi.:)

o zi buna tuturor.
p.s. am vazut poze minunate...pacat ca nu am fost si noi..poate data viitoare.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

hi hi ..se vede ca sunt aeriana...nu am vrut sa scriu de ziua mamicilor..de ziua ROMANIEI..ce mai ..am facut noapte alba....edi e tare necajit din cauza nasucului infundat si a maselutelor...am dormit cu el in brate.
pupici

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Va trimit si eu fotografiile de la petrecere.

O zi frumoasa!

http://good-times.webshots.com/album/569016890bGwpkl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ciao si de la noi!!!!

N-am avut net, dar m-am gandit ieri la toate Andreele si toti Andreii de aici. Asa ca va rog, primiti din partea mea LA MULTI ANI cu intarziere!!!!Ma bucur ca ati petrecut frumos!!!

NOi la DEva,e foarte bine, deocamdata am peterecut si cu ai mei,am iesit la restaurant, la cumparaturi, Sara e fericita, se joaca non stop cu Alessia si Lara, abia mai vrea sa doarma.

Pozele noastre de la perecere au ramas la Cluj, cand ne intoarcem la punem si noi!

La petrecrea din Cluj a fost f frumos, am primit o gramada de cadouri super!!!

Va pup si sa ne auzim cu bine!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

oare e nasol s-o sun pe dr.campean sa vina maine s-o vada?e nasol daca sun azi ca e sarbatoare sa treaca maine pe aici? voi ce ziceti?

Mergi la inceput