Puiuti de randunici(151)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, ce draguta si frumoasa si delicata eee! ii sta f. bine machiata si aranjata
Fata, vezi ca maine merg la Auchan, o fi deschis??cred ca e...

Stef era chior...a adormit fara sa pape lapte, mi-a urlat iar degeaba, de la oboseala

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

mandra tare
Acum, voi poate va imaginati rochite in bretelute si diademe din alea ca-n filme dar si asa pe mine m-a costat tot restul de energie pe care il mai aveam la purtator Cica e club si ea se imbraca de club Asa o fi ...pe vremea mea , hahaaa...misterul era mister si missa era in rochita ...e drept, blugi nu se prea gaseau

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Ce schimbare !!! Sa n-o mai lasi la coafor, ca ramai fara ea!!Ti-o ia prapaditul!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Bubu, hai sa ma laud si eu: mi-am revenit la greutatea de dinainte de sarcina:57 kg si imi vin toate hainele vechi... Ce face serviciul din om...

Sovi, si noi ne gandim la bb2 din ce in ce mai des...Adica tot e Matei mic, nu ne iesim din mana...Si soacra-mea e aici sa ne ajute..dar mai deliberam....Dupa ce-l intarc...adica dupa ce se intarca el...

Alice, esti prof de franceza? Si eu...

Trimit si ma mai gandesc ce trebuia sa mai scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Fetele voi ce cereale le dati copiilor? Diana nu vrea sa le manance pe cele de 8 luni, cred ca din cauza ca au bucatele de fructe prin ele. Si imi pare asa rau pt ca iaurtul doar asa il accepta, dupa ce ca nu e foarte grasa, cu laptele nu se omoara renunta si la iaurt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

noapte linistita si de la noi...
la multi ani....
noi iarasi ne grabim ca suntem plangaciosi rau,dintii nu mai ies odata, mama lor...

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cleme, Stef e fan cereale cu biscuiti Milupa si in fructe si in iaurtel. Si mai papa si separat 7 cereale, tot Milupa.

Vali, felicitari! Acum te-ajung si eu din urma . Eu chiar daca m-as duce la servici n-as slabi...nu e felul meu sa ma stresez, consum, enervez...asa ca...grasa si frumoasa . la mine merge cu regim si sport...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Ariel, esti rara avis de cateva zile..Sper ca sunteti bine....

Stela, o sa treaca si asta...

Bubu, m-am inverzit cand am citit de concediul vostru...

LMA Andrei, Andreea , Seb ,Iulia si mai era cineva...

Si eu sunt tot pentru brad natural.Parca nu e Craciun daca nu miroase a brad in casa. Si la cati se arunca, unul in plus sau in minus....

Matei s-a linistit dupa ce i-am dat o lingura sa se joace...
http://good-times.webshots.com/photo/2825478360103382524oKWdoM
Asa ca stiu ce sa-i iau de Craciun...

Am pus poze noi, ca era atat de haios...http://community.webshots.com/album/568868883OHybMG?start=24

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleme

Fetele voi ce cereale le dati copiilor? Diana nu vrea sa le manance pe cele de 8 luni, cred ca din cauza ca au bucatele de fructe prin ele. Si imi pare asa rau pt ca iaurtul doar asa il accepta, dupa ce ca nu e foarte grasa, cu laptele nu se omoara renunta si la iaurt

mami de diana andreea - 18 martie '08

Matei mananca de la 5 luni seara Orez cu roscove de la Nestle, iar dimineata Piersica si maracuja de la Humana. Am incercat si noi Humana cu mar, cu banane si Nestle cu 3 fructe si nu i-au placut.Trebuie sa incerci mai multe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mersi fetele. Problema e de cand am luat cereale din astea pt 8 luni. Pana acum nu am avut probleme si acum i-am luat de la Milupa cu musli si apoi cu mere si iaurt. Dar astea au in ele bucatele de fructe si nu vrea sa le manance. O sa incerc sa iau si cu 7 fructe sau cu biscuiti, poate am mai mult noroc.

Mergi la inceput

Fetelor, caut de 4 zile Orez cu roscove de la Nestle si nu gasesc: am incercat in Real Berceni, in Carrefour Orhideea si in vreo 15 farmacii....Vad ca astia de la Nestle le au pe site...

Mimo, poti sa te uiti in Auchan daca sunt si sa-mi spui? Desi e cam departe de noi....

Mergi la inceput