Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Aveti dreptate, o sa-mi intreb si dermatologul, ca am unul bun, de cand am avut o alunita la o mana la care m-am lovit si incepuse sa creasca si am extirpat-o.

Am fost si l-a votare ca sa ma mai deconcentrez si apoi ne-am plimbat putin.

28+

Si mie mi-au aparut mai multe alunite de-astea, unele dintre ele s-au si rupt deja, stai cumintica ca-i ok!

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna dimineata si La multi ani! tuturor romanilor de pretutindeni ;
Doamne Ajuta pt Dariuta si Adriana - sper ca sunt bine;

Miere - faina masina sa o stapaneasca Luc sanatos si de bucurie sa iti faca cadou de Craciun una rosie;

Cami_Antonia - binenteles ca e o aberatie afirmatia ginecoloagei....eu cred ca mai vrea ceva "atentii". Ok deci in Belgia se face epidurala;

szmonic - curaj, ne incurajam reciproc , eu tot singurica p-aci si imi e ffff frica, mai ales ca nu stiu ce ma asteapta, si colac peste pupaza imi spune sotul intr-o zi ca el se teme cel mai mult sa nu ramana fara mine ;

Pusycheta - felicitari pt bebe, bine ca e ok si sanatos ;

fetelor - si eu am alunite din alea...

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 9 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pusyketa

Billy,ce putin mai ai,mai e cineva inaintea ta? Sau tu urmezi dupa Dalma?

32+

VINE BEBE!

Da, mai este Selene, cu o sapt mai mare decat noi... Bebe creste in hopuri, aveti timp sa recuperati.

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

La multi ani!
CAMI, intra tare in dr aia si ,explica-i unde-i Europa,pt ca eu cred ca pt ea e in Agfrica!In Italia se fac epidurale si in Franta...decik tin'te tare pe pozitii,te rog...eu nu pot sa sufar mai ales doctoritele ginecolog,femei,frate,care stiu ce inseamna nasterea si nu te ajuta cu nim ic!!!!parca sufera toate de sadism acut,suratelor!
MIERICICO e superba masina!s-o stapaniti sanatosi!
CATALINO,stai cuminte,da indicatii si ai grija maxima de tine si,mai ales,dooooooooooooooooooormi cat poti de mult ca ,mai e putintel si o sa dormi si in picioare!!!Eu deja am inceput cu programul de somn cat de mult ,iar dragul de sotzul meu a inceput sa simta ca ma cam chinui ca sa pot ajunge la termen...aseara m-a intrebat,mangaindu-l pe bebe,daca pot sa-l mai tzin pana pe 2 februarie!!!ooooooooooooooooooooooofffffffff!
pe 9 sunt iar la dr...ce sa facem?!aaaaaaaaaaaaaa!azi dimineata m-am trezit pe la 5 din cauza unei contractii puternice....
hai ca mai vi mai tarziu...pup burtici miscatoare!!!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 29+Mihai Adrian

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Miere intrebai ce recomandam: sa te superi sau nu pe Luc pt masinuta...well, cred ca-i tardiv orice nerv, mai bine bucura-te, este cel mai intelept! Dar, gaseste un prilej in care sa-i spui verde ca ar fi putut fi decizia amandurora, ceea ce semana mai mult a cuplu...

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

ariya tu o sa nasti tot la filantropia...tu cat te preg sa dai la dr? si treb sa venim cu epidurala in buzunar sau ne-o asigura spitalul? Am uitat sa-l intreb pe dr...

2 februarie?? Wow! pai mai este pana atunci!! si tu deja ai dureri??

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata fetelor si Buna dimineata RomaniaLa multi ani!!!!!!!

Dariuca sa te faci mare si voinica!!!!Hai mai tati mai spune-ne si noua ceva de voi!!!Sunteti bine???

O sa ma apuc sa scriu si eu parerea mea despre ce ati scris dar pentru ca ati scris asa de mult nu mai stiu exact catre cine sa ma adresez cu raspunsurile

Referitor la epidurala, in Sibiu nu se face epidurala decat daca ai pile foarte foarte mari, daca nu, poti sa mori de durere ca nu te salveaza nimeni. V-am mai povestit ca nepotelul meu a iesit mov la culoare din cauza travaliului lung pe care l-a avut sora-mea si plin de dureri insuportabile. In Sibiu nu se face cezariana decat daca este foarte foarte necesar si daca ai pile foarte foarte mari.. In Craiova nu se face epidurala pentru ca cica nu se baga nimeni.

Ira mersi mult de retete, o sa le incerc si o sa iti spun cum au iesit.

Alunite de-alea sa stiti ca si mie mi-au aparut la un momentdat si nu cred ca e nimic grav.

In legatura cu frica, pai ce faceti fetelor??Cum sa va fie frica? Ganditi-va cate dureri am suportat noi de-a lungul vietii fara nici o finalitate frumoasa cum este acum - BEBE. Acum ar trebui sa sarim in sus de bucurie cand stim ce minune aducem pe lume...Iar despre frica de a nu stii sa te comporti dupa...nu cred ca s-a nascut nimeni invatat. Si eu am incredere ca toate simturile noastre vor fi atunci foarte ascutite si vom sti cum sa reactionam sa fie bine pentru ingerasul nostru.

Eu acum va las, ma duc sa pap un pic si apoi revin sa va povestesc ce am facut si eu aseara.

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere am uitat sa iti zic ca e superba masina, sotul meu a fost fascinat cand a vazut-o, iti dai seama ca asa ar fi dat si el o fuga sa spele masina

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata!!!!iarasi transpirata si cu gatul usturacios...parca mai putin usturacios ca ieri...dar obosita oameni buni, parca am dat la jug.Eu as tot dormi si tot zic ca e de la raceala asta..
Ce pacat ca nu se aprind luminitele azi in capitala primar care vrea neaparat sa iasa in evidenta...era traditionala buluceala de la ora 19 sa se aprinda beculetele...anu trecut fu cu bradul ehehe ce vremuri...ce talie aveamacum m-ar stoarce in multime, noroc ca nu exista
Si mie imi e frica.....nici nu stiu de ce imi e frica...sa fie bebe sanatos asta e marea mea teama.Io eco morfo doar la 22 sapt si nu la vreo somitate...dc e ceva nasol?????am innebunit e clar.Ma si gandesc la ce a patit Monica de la cealalta odisee, ceva ingrozitor....ceva atat de neasteptat.Si mama ma ajuta" da mi mie sa spal hainutele lui bebe ca poarta ghinion sa le ai in casa"

La multi ani tuturor romanilor

bb mic

POZE
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

multumesc de sfaturile referitoare la epidurala .... astept si paREREA celuilalt medic .... sa vedem ce zice .... intre timp am citit pe DC despre aceasta anestezie si se pare intr-adevar ca in multe cazuri din acestea se foloseste vacumul si forcepsul pt scoaterea bebelusului sau se ajunge la cezariana .... DOAMNE FERESTE !!! asa ca deja nu stiu ce sa mai cred .....

bebelusi pofta buna!

irina imi pare atat de rau ca esti bolnavioara .... cred ca iti este super greu .... hai poate te refaci .... dar dupa aceasta raceala te mai duci la munca???? ca uite cat este de periculos .... sa iei contact cu tot felul de oameni si de virusi ..... apropo ....tu cum vrei sa nasti????

29+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput