Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Naty esti ca in filmele alb-negru.....nici nu stii ce sa faci....sa plangi, sa razi.....oricum, bona te-a pus intr-o situatie inedita.....ma intreb, oare ea(bona) este mama? cum poate sa trateze asa niste oameni?

MONICA 34+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu nu m-am mai ingrasat de 2 luni - tot 15 kg am puse pe mine de la inceput. si nici eu nu mai am asa pofta de mancare. da am si facut unele pauze de la prenatale si am mancat muuuulte portocale. plus ca de la mancare imi vine inapoi si nu e o senzatie buna

34+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Porumbita eu de la ei am cumparat salteaua, si mi-am luat si aparatoare din aia, am zis ca o pun cand nu o sa mai aibe bb pampers, dar o pun mai dinainte.. ca si alte fete am zis sa nu se murdareasca.
Cristi este ca un cearceaf, numai ca pe o parte are un material impermeabil, iar pe cealalta parte are un material de bumbacel, asa. Se pune cu partea impermeabila spre saltea.
Flo si eu am luat cam mult si nu am edeme, dar beau apa aproape 3 litri/zi.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

28+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Vad ca faceti pronosticuri, cam cat de mare va fi BB la nastere.....al meu va fi la termen in jur de 3,000 kg.....deci daca va fi inainte de 40 sapt, va fi usor sub 3,000 kg

Si eu am fost la fel tot de 3,000kg, desi mami meu a fost dolofanica si avea saraca o burta, cam de 3 ori cat a mea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor v-am pus poze pe mail cu ce a mai ramas din prajiturica,sper sa o faceti si voi ca se face in 5 minute. V-am pus si poze cu cosul lui bebe strmf...sunt atat de fericita ca am reusit sa fac rost de el....Acest cos apartine unei batrane, in el a crescut si Stefanelu in primele luni. Este foare foarte bun, daca aveti de unde sa va luati...vi-l recomand. Te poti plimba cu el dintr-o camera in alta, il poti legana cu piciorul, si tu sa faci altceva cu mainile...suna ciudat, dar credeti-ma ca stiu de cand l-a avut sora-mea

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Hello!

Nu am reusit sa citesc nimic din urma asa ca imi cer scuze daca s-a intamplat ceva important si eu un reactionez.

Vroiam sa va povestesc ce am patit eu si cat de mare poate fi nesimtirea unora.

O mai tineti minte pe bona mea care in a doua saptamana de gradi a Ioanei (cand fata plangea de mama focului) m-a anuntat intr-o joi ca ea de lunea urmatoare nu mai vine fiindca s-a angajat la o gradi? Si care, dupa ce am plans si m-am stresat cateva zile groazinc ca nu are cine sa imi ia fata de la gradi m-a sunat luni dimineata ca o floare si ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat ca vine de marti inapoi fiindca nu i-a placut noul loc de munca? Si eu nu i-am zis nimic si am primit-o? Ei bine, vineri dupa masa am primit de la ea un ... SMS prin care imi spunea ca incepand cu 1 decembrie colaborarea noastra inceteaza fiindca se angajeaza nu stiu unde . Asta dupa ce vineri ne vazusem, nu a zis nimic, ba chiar m-a intrebat daca pe 1 dec. suntem noi liberi sau vrem sa vina ea ... Nici macar nu am mai putut sa ma enervez, imi venea sa rad de cat de prosti am fost.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 33+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

INCREDIBIL CE NESIMTITA.....
nu imi vine sa cred; si doar vine in casa voastra ca bona a ioanei de ceva timp....

nu am cuvinte, pe bune... ma gandesc cu groaza ca de prin februarie tr sa ne apucam si noi de cautat bona....

Mergi la inceput

Cristi sa inteleg ca ai depasit pragul critic al celor 70 kg?.....nu esti singura......eu ieri aveam 71....radeam singura de mine ca arat ca un dulap cu o usa, insa s-ar putea ca peste cateva sapt sa arat ca un dulap cu 2 usi

E ciudat ca eu am pus kg pe solduri si coapse....si m-am umplut de celulita.....abia astept sa nasc si sa fac cateva sedinte de anticelulita la salon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mvb eu am pofta de mancare dar am o grata mareata care nu prea ma lasa... da cum ma slabeste un pic mananc... macar sa am ce vomita (ieri am dat la bobci grupa mare )

bee eu am luat per total 10 kg si un pic; ultimul kg jumate l-am luat in sapt 31;

cristi la aparatorile astea ma refer :
http://www.baby comfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=171
http://www.baby comfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1462

si vroiam sa va mai intreb: suport de gat pt nou nascuti vi se pare util?
http://www.baby comfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=919

vezi ca am lasat 2 spatii intre baby si confort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Naty, ce bona cu obraz gros, ca sa nu zic altfel. Trebuie sa o pui in garda cumva pe aia mica, sa nu mai sufere ca data trecuta.

Nu ii inteleg pe oamenii astia. Nu stiu de preaviz sau macar de o discutie amicala?!

Vii maine la Plaza?

Bee31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Bebelusi unde sunt pozele? pe picasaweb?

Mergi la inceput