FIV 204
Raspunsuri - Pagina 7
mari_lolutza spune:
MUFFINUTA, impresionanta poveste. Si eu la 41 de ani am obtinut 6 ovocite din care a rezultat un blastocist. S-a prins mititelul, dar , cum n-am avut grija de mine si am facut efort cu toptanul, am pierdut sarcina la 7 saptamini. Asta se intimpla acum mai putin de o luna. Acum astept luna februarie s-o iau de la capat. Eu la 41 de ani am 46 de kg, am o sanatate de fier, nu am avut niciodata nici un fel de probleme si sper sa reusesc din nou. Am obtinut 4 sarcini natural, dar, in prostia mea, am renuntat la ele. Acum 3 ani a intervenit problema hormonala si asa am ajuns la fiv.
medamaya1 spune:
Muffinuta draga, impresionanta poveste, ...m-ai lasat paf...dar esti o persoana tare care nu renunta...va fii bine cu siguranta, iti doresc sa ai parte de cel mai frumos craciun de pina cum bineteles cu la purtator.
Asta doresc tuturor fetelor de aici si nu numai, doamne ajuta, va pup cu drag pe toate
huski spune:
Muffinuta, m-ai facut sa plang si sa zambesc in acelasi timp, nu mai zic ca mi s-a facut pielea de ... gainuta
Eu maine dimineata la 7:30 ma prezint la Giuly sa-mi iau puiutzii acasa
muffinuta spune:
Eu din nou!
Mutumesc:
Meda,Blanche,Huski(va fi super bine,eu nici nu indraznesc sa ma gandesc la blasto,esti fericita,enjoy it!!)
Ceea ce eu am trait e doar viata.Si nu ma las bunica are 93 e ca argintul viu,strabunica a avut 100 si...asa ca..
Mari_lolutza greseala mare,nu fa efort.Tu trebuie sa ai grija de tine ca dc tu nu o faci nimeni altul.barbatii sunt doar barbati!
Din experienta mea,am continuat fiind insarcinata sa alerg pe plaja(oceanul e peste drum de casa mea)am jucat golf,tot ceea ce faceam si inainte,doctorita mea mi-a spus asta.Acum nu as mai risca nimic,mai bine grasa si gravida,nu stiu dc asta e raspunsul dar o sarcina e mult prea pretioasa la orice varsta,ne revenim noi pe urma..
Analizele de sange sa fac aici la 10 zile de la ET,asa ca joia viitoare stiu deja.
Dc nu am reusit ceea ce nu cred,am instincte bune,iar puiutii mei sunt in siguranta,sunt la mine..dar dc chiar nu in martie sunt la doctor din nou pt poseta purpurie,aici toti cu FIV primesc o geanta purpurie,e chiar comic sa vezi,barbatii le cara si sunt intotdeauna in spatele femeilor,comic,ne stim dupa"posete"care suntem cu FIV.
data trecuta am stiut din ziua 8 ca "nu sunt",imi cunosc bine corpul,asa ca i-am tras medicului meu un e.mail duminica era si i-am zis ca n-are sens sa merg marti la analize,el cica trebuie,ca nu am de unde sa stiu.
M-am dus sa ii fac hatarul.Cand m-a sunat sa imi dea rezultatul se balbaia..la care eu printre lacrimile pe care nu le puteam stapani:
I told you,doc!
Asta este.Merg sa dorm din nou.
Si dc vreti mancati bean sprout(vlastari de fasole)aici cica ramai gravida dc le consumi.Eu incerc poate merge!
Si ciocolata,miam miam,nu mai vorbesc ca titul a room service,nu mai gatesc.rasfat,fetelor si kg in plus!
sa auzim numai de bine!
Delia21 spune:
Muffinutza, eu iti doresc sa mergi dupa o alta posetuza purpurie in 2010,....din motive de bebe care te tine super ocupata,....si in 2010 sa-i faci fratioar/surioara!!!Daca te uiti la mine la pozici o sa vezi ca am acolo pe nasa de botez a lui Rudy care a facut primul copilas la 38,urmatorul,fetita la 41,iar la 46 de ani a ramas graida cu al 3-lea si la 47 de ani de ziua ei,...a avut cezariana pentru baietelul care acum are deja un an ,mezinul familiei.Deci se poate,bine in cazul ei nu a fost nevoie de fiv.Dar mai am o cunostinta,care a reusit sa aiba o minune de fetita dupa 10 ani de fivuri,cate 2-3 pe an,..a si pierdut cateva sarcini.Cum spuse si ea,cu banii dati pe fivuri si-ar fi luat sigur 2 case la New-york,dar dumnezeu a fost bun si i-a rasplatit perseverenta si la 47 de ani a devenit mamica de printesa asa cum si-a dorit.Si micuta are acum 4 ani impliniti in februarie,si maica-si inca nu-i vine sa creada ca nu e doar un vis frumos.Deci Bafta si sa fi cuminte cocotzata in pat zilele astea,...chiar nu se merita sa risti aiurea.Tin pumni ca sa avem ce sarbatori!!!Eu am fost norocoasa sa obtin si sarcina si bebe din prima incercare,...bebe are acum 2 ani si 8 luni,...dupa care au urmmat 2 incercari fara sarcina,...dar vorba ta,continuam indiferent de rezultat.Eu oricum sunt determinata sa am macar 3 copilasi,...chiar cochetez cu ideea de 4 sau 5.Daca imi plac copiii la nebunie si avem cu ce sa-i crestem de ce nu?Te pup si pun sampania la rece,ok?
dariaioanaxx spune:
Muffinuta- bafta si esti un exemplu de viata sa stii ! si ai dreptate cu incercatul, nu trebuie sa renuntam atat cat se poate !
Pupici fetelor, Ioana, Huski, Blanche !
si la cat mai multi
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
iana_mari spune:
Muffinuta ai o poveste de viata foarte interesanta si esti o femeie puternica.Sa nu renunti niciodata la visul tau de a deveni mama.
Mult noroc si sa dea D-zeu de data asta sa fie cu noroc.
Ioana,Nusy
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Mi-am luat si eu azi Estradiolul din z11 de stimulare si e 2151. Acum sa vedem maine la punctie ce-am produs. Si eu ma mir cat de linstita sunt acum si sper sa raman asa.
Huski incantata de cunostinta, halatul meu e roz pal. Ne vedem maine dimineata!
Muffinuta emotionanta poveste! O sa fie bine de acum incolo!
Iana_mari ce mai faci iubita?