FIV 204

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

buna,fetelor!

Va scriu culcata in pat.
Azi am avut transferul 2 embrioni,de cate 8 celule,mi-au dat lacrimile cabd j-am vazut pe monitor.Nici la toaleta nu indraznesc sa merg.

Huski,esti gainuta cu oua de aur~~~Bravo tie!Multa bafta.
Meda,Kora

VA MULTUMESC DIN INIMA,
Nu am stiut pana acum ce inseamna suport din partea cuiva.Si voi fetelor mi l-ati oferit din plin.Mutumesc.
Meda ,Husi va tin pumnii stransii,keep my finders crossed pentru voi si pentru toate fetele curajoase si iubitoare de aici.

Sa dea Dumnezeu sa fie pentru toti cei care spera cel mai grozav Craciun dintotdeauna!

Moniland,mutumesc pentru tot.
Va pup,
Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Ai vazut, Muffinuta, ca a fost bine?? Doi embrioni de 8 celule - la 42 de ani, esti foarte tare! Doamne ajuta sa se prinda si sa ramana cu tine pana la capat! Asteptarea va fi lunga, respira adanc si ramai optimista.

Ioana, e de bine. Doamne-ajuta!

Succes tuturor!

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Muffinuta felicitari pentru cei doi embrionasi frumosi si sa ramana cu tine pentru toata viata!! Sa ai un Craciun de vis i-ti doresc!
LucaLuca, Iana_mari
Dariaioanaxx te asteptam cu vesti de la punctie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

BUNA SERA GAGICI, LA MULTI ANI ROMANIA!!!

MUFFINUTA MULTUMESC SI ITI DORESC SA TREACA REPEDE-REPEDE CELE 2 SAPT PANA LA TEST SI SA FIE MUSAI POZITIV!!!!
IOANA, SPER SA NE VEDEM MIERCURI LA GIULESTI, EU NU STIU INCA LA CE ORA O SA FIU ACOLO ( MI-A ZIS DNA DR. SA SUN MAINE SA-MI ZICA ) BAFTAAAAAAA SI SA FII SI TU GAINUSA CU OUTZE DE AUR (ORICUM SA TE INARMEZI CU RABDARE CA PROBABIL LA TINE PUNCTIA VA FI IN JUR DE 12)
MEDAMAYA, SARUTMANA

BLANCHE

EU SUNT INCA UMFLATA SI NU MAI STIU CE SA MANANC SA NU CONTINA SARE SI ASTEPT CU NERABDARE SA-MI IAU PUIUTII ACASA .

-ICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miffinuta,tin si eu pumnii sa fie cu ochisori!!Sa auzim de bebei lipiciosi de mami!!!

Huski,de ce nu e buna sarea?Adica tu papasi fara pic de sare zilele astea?Informeaza-ma si pe mine,pliiiz!!Tin pumnii sa se lase cu bebe si la tine!
Astept multe vesti pozitive!
Moniland,deci martea viitoare ne spui cati bebei ai in posesie,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Muffinutaimi dai sperante, mai ales ca ma apropii si eu cu pasi repezi de varsta ta. Tu cu cine ai facut, cum ai reusit, ce tratament? Scuze, dar nu prea mi-am facut temele in ultimul timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Huski multumesc de urare! Sigur ne vedem pentru ca si punctiile si ET-urile sunt in aceleasi saloane si oricum te va chema de dimineata, ca pe noi toate. Asta e procedura de spital, dar nu conteaza pentru ca scopul nostru e mai mare si mai frumos, nu??!
Pe mine ma dor rau sanii si ovarele, senzatia e ca explodez!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

'Neata

Ioana-ieri n am mai putut intra pe forum ca nu m am simtit bine deloc,am intrat putn pe mes si gata era sa lesin; deci, am avut 8 ovocite dar nu toate au fost mature; am sunat acum pe dna dr Dascalesu si m a spus ca se bucura ca 5 dintre ele s au fertilizat, sper sa fie bine, cu Dumnezeu inainte !
Sper sa inmultim natalitatea ca de.....ieri a fost zi mare si am lucrat cot la cot cu dnele doctorite in scop demografic nu !au mai fost doua punctii inainte mea si un ET, imi era teama ca nu va venii dna dr Dracea, pt ca a venit special pt. mine dar a fost OK;am stat cam mult pe masa si am studiat sala si toate cele, caci disparuse anestezista la o cezariana, in final dna dr m a intrebat daca incercam ceva local si cand am auzit am intrat in panica si n am vrut, apoi au chemat un dr,. anestezist, si in 5 min . simteam deja o amortire inceata inceata apoi gata, stop cadru; dupa punctie m a durut f rau burta si am chemat o pe Ana (care este o dulce si mi a mai facut ceva calmant)sotul intrase in panica ca nu mai iesem si ca durase f f mult la mine fata de celelate fete si le a asaltat pe infirmiere cu intrebarile; dar totul este bine cand se termina cu bine !mult noroc !
Huski, Meda, Ali- bafta fetelor !

pupici si sa auzim de bine

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dariaioana, tin pumnii ca cei 5 sa-si continue dezvoltarea.
Muffi, iti doresc sa se prinda strans, strans.
Du-te linistita la toaleta ca nu are nicio treaba cu bb-ii. In Austria imediat dupa ce mi s-au transferat puiutii m-am dat jos de pe masa si m-au trimis la toaleta. Iti dai seama ce mutra am facut si am zis ca nu ma duc ca ii pierd. Dar dr. a insistat si pana la urma m-am dus. A fost de bine .
Deliuta, joia viitoare va fi eco. Mi-ar place sa fie doi, de fapt mai mult ideea, dar as sta mult mai linistita daca e unul singur. Tu pe cand ET-ul?

Mergi la inceput