Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)
Raspunsuri - Pagina 4
moldoveanca spune:
Aaaa si am uitat sa va spun ca are mama un baietel care fuge de acum si e asa de haios asa ca m-am linistit si cu asta.Cu vorbitul mai greu adica doar mama tata papa apa pa mac mac cucu stai taci![]()
teo
moldoveanca spune:
Iar mami de Vladutz(adica io)s-a inscris la cursuri de pilates si aerobic in apa
Dar unde sunteti?Chefuiti asa fara noi?Bineeee![]()
teo
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Andrei de Emma mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni |
multumim frumos!
emma si andrei
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash dragele mele, va invit la petrecere ( virtuala, daca ne place sa navigam ![]() ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
la multi ani! Sa traiti sa infloriti! Venim sigur la petrecere! Multumim de invitatie!
emma si Andrei
slippers76 spune:
La multi ani sarbatoritilor de Sfantul Andrei! La multi ani Celia, Danuta, sa va traiasca dulceturile! Rox, Nana, Ema (aeperju), Papanash, Duamna Teo, sa va traiasca papanashii! Dragi mamici sarbatorite astazi Aniast, Andreea 11, si probabil altele pe care nu le stiu dupa nume, sa ne traiti !
Petrecere frumoasa tuturor.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
greyeras spune:

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de astazi mamici si pitici! 

Si petrecere frumoasa tuturor!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Roxana_G spune:
Gata cumparaturile, am si votat. Numai nu ma intrebati cu cine ca nu spun.
Asteptam bunicii la pranz, masa slabutz azi: mici, pui rotisat, cartofi si muraturi. Si Biscottino! ![]()
Kriss, nu am avut asemenea experiente si nici nu am auzit, imi pare tare rau de asemenea patanii si griji. Nu stiu ce sa spun, doamne ajuta sa fie bine, sper sa fie ceva trecator.
Nana,
multumim si va dorim tot binele din lume voua si mai ales lui Andrei fluturas luptator.
Moldoveanca, din pacate vaccinul pentru varicela nu da imunitate in sensul in care nu face boala, doar face o forma usoara. Si ai mei copii sunt amandoi vaccinati, de aceea m-am si grabit cu vaccinul la Bubu ca stiam din anii trecuti ca asta e perioada de epidemie. Insa copiii multor cunostinte au facut boala desi au fost vaccinati. Poate totusi a scapat Vlad, sper sa fie bine. Cat despre laptop, te intrebasem pentru ca si noi i l-am dat pe cel vechi al meu si nu il vrea. Nici nu reuseste sa deschida capacul si ii smulge la greu tastele. Cat despre vorbit, pai al tau tine conversatii. Ca si ale meu de altfel, numai ca la Bubu totul este dadada.
Iar fuga este deja mare belea pentru mine. Succes la cursurile de aerobic, sa fie cu folos.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
moldoveanca spune:
Yamii ce de bunataturi la voi.Dar si noi avem sarmalutze si placinte cu branza facute de mama
.Cum sa fie de folos cursurile mele daca bag in mine ca o muuuuuu
.Trimite-l pe Andrei sa ia lectii de la Vlad cum se deschide laptop-ul.
Yaia sa stii ca l-am inscris pe Vlad la piscina.Joi mergem sa vedem daca ne place si incepe cursurile din ianuarie.Asta daca nu face varicela pana atunci
teo
Roxana_G spune:
Moldoveanca, bunatati sunt la tine, la mine e asa ceva "la botul calului". Dar nu prea aveam energie de nimic, nici de comandat la restaurant.
Sper sa nu faca Vlad varicela, si chiar daca face cred ca ii trece pana in ianuarie cand incepe inotul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/