Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Alinus, stii ca eu zic ca fiecare isi educa copilul cum vrea. Cred insa ca poti incuraja o latura a copilului dar sa ii dezvolti ceva ce nu are nu prea cred. Spre exemplu nu cred ca poti transforma un copil timid in tupeist, pur si simplu nu merge fortat. La fel si cu curajul, cred ca Teo e el curajos de se amuza, altfel ar fi fost si mai temator. Un prieten de al sotului a fortat baietelul sa vada niste elicoptere (baietelul se temea de zgomot si fugea si se ascundea de obicei), ulterior copilul facea adevarate atacuri de panica la orice zgomot mai puternic.
Moldoveanca, Bubu bea maxim 200 ml seara. Si de mancat am mancat la MacDonalds. Halal zi nationala! 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Nah ca am ascultat-o pe Cecilia sa termin capitolul, dar cine face capitol nou?
Si stie cineva pe unde umbla cumatra? Ca nu dau neam de ea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
valentina_22 spune:
Roxana, Alexandra este un copil foarte sensibil, o raneste orice repros, asa ca trebuie sa am mare grija cand ii fac observatie pentru ca imediat se inchide in ea. Zilnic ii spun cat de mult o iubesc si atunci vad cum i se lumineaza fetisoara. Nu a fost deloc geloasa pe Andrei, chiar am fost invidiata din punctul asta de vedere de alte mamici.
. Relatia ei cu Andrei este speciala chiar daca se mai cearta de la jucarii. Prima reactie este sa il impinga, dar daca ii explic ca face o greseala se gandeste un pic si il implica si pe Andrei in jocul ei, ii da sa manance, construiesc case, se plimba cot la cot cu carucioarele si schimba la greu amandoi papusi, il lasa pe Andrei sa o pieptene chiar daca asta inseamna sa se lase trasa de par. Daca cineva face o gluma si ii spune ca il ia pe fratele ei , incepe sa planga. In general intelege ca el este mai mic dar seara isi cere dreptul si nu adoarme decat daca o tin in brate.(sa ma vezi cum stau cu amandoi unul in stanga si unul in dreapta.
).
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
La gradinita se descurca bine, participa la activitati,ca optionale am dat-o doar la karate si muzica.La karate chiar a luat un loc 3 la un traseu aplicativ. Oricui este dispus sa o asculte ii arata medalia si ii povesteste cum face ea la ora. Stie sa numere pana la 10 in janopeza si ma amuz copios cum se chinuie sa execute figurile invatate. Nu am vrut calculator, ca oricum sta si acasa unde nu se mai satura de Piticlic.Spre rusinea mea este cam... batausa, dar lucram la asta
. In vara a facut un curs de initiere la innot si dansuri.Acum grupa de la dansuri s-a desfintat si nu ne-am mai dus. Astept vara sa incepem din nou. Sincer nu am vrut sa o incarc cu prea multe activitati, vreau sa o las sa-i traiasca copilaria fericita. In rest are activitatile unui copil de varsta ei, picteaza, deseneaza si canta toata ziua, dar mai ales de L-V de la ora 20.00, cand incepe "Regina"
.
Erina spune:
Buna seara!
mamici multumim din nou pentru voturi.

Sabina-san ma bucur ca ai avut o calatorie linistita cu o oprire minunata in Amsterdam.
Bafta la examen si readaptare usoara!
to Erika!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Greyerash, ma bucur sa te simt optimista.
pup dulce!
Danielle ce scumpica e catelusa cu bebelusii ei!!!
Alinush cum spunea si Roxana, fiecare copil e unic si are ritmul lui.
Cind nu mergea inca Daria si eu imi faceam griji.
Deasemeni incearca ca nu uiti ca Teo e nascut in octombrie. La aceasta virsta 4-5 saptamini fac diferenta.
Mai tirziu diferentele se vor estompa si crede-ma ca nu va conta la ce virsta a inceput sa vorbeasca, mearga sau sau sa faca alte lucruri.
E tare dragalas Teo cum danseaza.
Verisorul Dariei Matei a fost la fel razgiiat de tati. Lui Matei ii placea enorm suspendat, invirtit, provocat la acrobatii ( in limita sigurantei si in spiritul distractie). Acum are o mobilitate extraodinara, face tractiuni la bara fixa, sta ca un liliac cu capul in jos si face desprinderi ca la circ.
Pe linga aceste capacitati e si extraordinar de inteligent si are un vocabular super bogat pentru 4.5 ani.
Cu fetitele e altfel. Eu nu las pe nimeni sa o arunce pe Daria si ma bucur ca are o fire vesela dar linistita.
Erina spune:
Mamici va pun un link cu acorbatii facute de un parinte inconstient. NU E PENTRU CEI SLAI DE INIMA!!! EU NU L-AM PUTUT URMARI DECIT CITEVA MINUTE.
Pun link-ul doar pentru ca a venit vorba de acrobatii, fara referire la nimeni si ca exemplu de ASA NU.
http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html
Erina spune:
Plecam la baita. Va spun noapte buna. Sa stiti ca intr-o zi am incercat sa fac si eu capitol nou dar nu imi iesea cu copy paste-ul primei parti.
Una dintre mamicile care stiu cum se face poate scrie din nou instructiunile cu referire exacta la D&P de sept-oct 2007?
Multumim
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Mamici va pun un link cu acorbatii facute de un parinte inconstient. NU E PENTRU CEI SLAI DE INIMA!!! EU NU L-AM PUTUT URMARI DECIT CITEVA MINUTE. Pun link-ul doar pentru ca a venit vorba de acrobatii, fara referire la nimeni si ca exemplu de ASA NU. http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Parinte inconstient.Are probleme mari cu capul. Si mai inconstienta este mama copilului care a permis asa ceva! Brrrrrrrrr!
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Mamici va pun un link cu acorbatii facute de un parinte inconstient. NU E PENTRU CEI SLAI DE INIMA!!! EU NU L-AM PUTUT URMARI DECIT CITEVA MINUTE. Pun link-ul doar pentru ca a venit vorba de acrobatii, fara referire la nimeni si ca exemplu de ASA NU. http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Efectiv mi-am tinut respiratia la un moment dat. Il invarte ca pe o carpa.

E cumplit ce-i face. Ceea ce face tati cu Teo e exact cum zicea Erina, in limita sigurantei si numai in spiritul distractiei.
Erina, sa stii ca de multe ori discut cu tati pe tema educatiei lui Teo, pt ca as vrea sa stie si de seriozitate si calm. Mi se pare ca rade prea mult si din orice.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)