Azoospermie - cap 26 -
Raspunsuri - Pagina 7
hudak_ali spune:
miki
am primit rezultatele genetice ale sotului meu....e tot ok...ma rog la d-zeu ca maine cand mergem la szeged sa-i gaseasca macar un
.
daca am fost si la urolog si e ok,genetic e ok,oare de ce e azoo?ma bag si eu in seama aici pe forum,deoarece nimeni nu intelege prin ce trece un cuplu in situatianoastra mai bine ca voi....toti spun ca trebuie sa te resemnezi?dar cum poti....mai ales ca ii vezi pe toti din jurul tau cu cate unul mic...
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Luca-Luca multumesc!Anes eu ti-am scris pe mess acum vreo 2 sapt si ceva dar se pare ca nu ai primit mesajul meu. Credeam ca esti suparata pe mine de nu mi-ai rasp . BB Remus al tau e o frumusete , sa-ti traiasca si sa te bucure cu realizarile lui. |
Nu am primit nimic
! Cum Doamne iarta-ma sa fiu suparata pe tine?
Crede-ma...nu imi vine sa cred ca ti se intampla! Sunt atat de emotionata pt. tine. Iti stau la dispozitie de data asta eu Vei avea un drum lung...nu neaparat si greu si sa dea DD sa ajungi cu bine la final! Sunt alaturi de tine si te "urmaresc"

Multumim frumos pt. complimente! Azi am implinit 2 luni
si suntem un BB sanatos , vesel si vioi.Fetelor, stiu cata suferinta este in sufletele voastre! Va tin pumnii sa reusiti! Nu abandonati lupta!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
arucs spune:
Da,vreau sa va spun ca am stat pe ganduri daca sa va scriu prin ce-am trecut eu azi sau nu,deoarece nu vreau sa descurajez pe nimeni,dar nici sa stau in umbra nu pot.Sunt datoare pentru cele care m-au sustinut cand am avut nevoie de o vorba buna.
Pe scurt pentru cine nu stie povestea mea.Sotul cu azoo.,analize perfecte,toate chiar si genetice,s-a facut biopsie,s-au gasit gigei,apoi o tentativa de FIV oprit pentru ca eu am facut o hiperstimulare.Toate astea s-au petrecut prin luna iunie.Pana aici nimic grav,insa sunt convinsa ca daca nu aveam o profesie care sa-i faca pe medici mai atenti,s-ar fi intamplat o tragedie.Daca va mai aduceti aminte v-am mai rugat o data sa aveti mare grija de voi si mai ales nu mai acceptati trat peste trat si mai ales fiv dupa fiv.
Dar sa revin la ziua de azi.Am fost la o doctorita care m-a socat,adica....din cauza trt hormonale ovarele mele sunt terminate,adica sunt cu multe chistulete pe ele,sunt aderente mici aparute in urma laparo si histero{care apar la toata lumea care face asa ceva,insa multi doctori nu va spun}.Acum va trebui sa o iau de la capat sa ma reglez,si mai grav,este posibil ca in urma acestor trat sa va fie afectate glandele si mai ales hipofiza.Stiati ca daca aveti un uter mai micut aveti sanse sa pierdeti sarcina la 5-6 sapt,daca nu se face serclaj?
Ce sa va spun,stiati care pot fi urmarile unei biopsii in timp?daca se cauta gigei cel mai bine este cu punctie,dar nici aceia nu este scutita de riscuri.Sotului meu i-a dat un trat banal la prima vedere,adica vit.E,Ginsavit,Noni,si mai ales in fiecare zi cate o telina ,asta timp de 2 luni si trat homeopat in paralel.Dansa a mai avut cazuri si le-a tratat.
Eu am de luat o groaza,de facut analize,sa ma fac bine si apoi mai vedem.
Deci concluzia este sa va iubiti pe voi mai mult,sa nu mai aveti incredere intr-un singur medic,si mai ales sa o lasati mai moale cu trat luna de luna.A,sa nu va imaginati ca am fost la medici de mana a saptea,doar la somitati si uitati ce-am patit.
Sper ca am fost coerenta,dar mai ales va rog sa ma iertati daca v-am deranjat cu ceva,insa ma repet,TIN prea mult la voi toate ca sa va las sa va distrugeti.Si noi suntem disperati,insa acum am inteles ca viata noastra este cea mai de pret.
V-as mai scrie multe dar nu vreau sa deranjez pe cineva,acest forum este citit si de medici.
va pup dulce si sa aveti mare grija de voi.
ANITA75 spune:
Arcus fa-ne sa intelegem mai bine ce s-a intimplat cu voi, spune-ne despre urmarile care ar putea fi de la biopsie si punctie

pishko spune:
Buna seara fetelor. E prima oara cand intru la azoo dar am citit pagina cu pagina toate capitolele din urma si imi sunteti atat de cunoscute si dragi... Eu am mai intrat la FIV in Austria pentru ca la inceputul lui ianuarie avem o programare pt prima consultatie pt un eventual fIV ("eventual" in ideea in care isi face DD mila de noi si n-o mai fi nevoie de FIV)
Arucs Imi pare foarte rau ca treci prin asta. Sa stii ca si eu stau cu grija in ceea ce priveste FIV. Si cred ca vorbesc in numele tuturor care fac asta. Speram totusi sa fim norocoase, iar problemele care apar sa se rezolve si sa fie bine pentru toata lumea.
Eu am intrat si pentru ca aveam o nelamurire apropos de un medicament Multi Gland Caps for men de la Solaray despre care am aflat tot pe DC dar n-am vazut multe fete care sa-l propuna si eram curioasa daca intradevar multele beneficii prezentate in prospect sunt atat de eficiente.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si sa va reuseasca cel mai nobil plan. Sa auzim de bine!

diana23ct spune:
Buna fetelor. Miki am si eu o rugaminte. am inteles ca sotul tau a avut fah marit. ce valori avea? Sotul meu are 23. ni s-a dat sa refacem FSH-ul si testosteronul. Relativ la tratament... sotul tau ce a urmat si cam cate luni? Vrem sa mergem si noi sa facem biopsia la Giulesti, dar am un dubiu. Nu stiu la care din medici sa merg...am primit recomandari si pt Dr Laura Dracea si pt Dr Bogdan Marinescu. Care dintre ei credeti ca sunt mai buni? a, si inca ceva, cam cat a facut tratamentul inainte de fertilizare tu, ca sa fi pregatita? eu ma gandesc sa il incep ca in vazul in care gaseste ceva la sotul meu sa poata sa imi faca inseminarea fara sa mai congeleze spermatozoizii. O sarcina usoara Miki si va pupic pe toate.
Diana
dear_bambie spune:
Neatza!!!
Fetelor, am primit rezultatele de analizele infectioase si arata cam asa:
anti toxo Ig G=<4
anti toxo IgM= negativ
listeria= negativ
anticorpi CMV Ig G= pozitiv
anticorpi Rubeola Ig G= 237
Virus Herpetic Ig G= pozitiv
Comform, analizelor,CMV, Rubeola si Virusul Herpetic nu au iesit bine, adica, trebuiau sa fie negative, iar la mine sunt pozitive. Voi ce spuneti?
Iar sotului, la cultura secretie uretrala i-a iesit stafilococ auriu hemolitic, levuri absente
Oare din cauza acestui stafilococ, ii ies spermogramele asa rau, cu 100% forme aberante si imobili?

toateee feteleeee!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
pishko spune:
Multi Gland caps
Compozitie/2capsule:extract uscat din limfa bovina 15mg, timus bovin 15mg, testicule bovine 20mg, prostata bovina 20mg, plaman bovin sau porcin 40mg, ficat bovin sau porcin 150mg, splina bovina sau porcina 20mg, stomac bovin sau porcin 40mg, pancreas bovin sau porcin 20mg, adrenale bovine sau porcine 20mg, inima bovina sau porcina 40mg, rinichi bovin si porcin 40mg, extract de bila de bou 40mg, hipofiza (pituitara) bovina sau porcina 10mg, betaina HCl 50mg, pepsina 40mg, radacina de Ghimbir/Zingiber officinale 35mg, flori de Cuisoare/ Caryophyllus aromaticus 35mg, radacina de Ginseng Siberian/Senticosus Eleutherococcus 20mg, radacina de Sarsaparilla/Smillax officinalis 20mg, radacina de Papadie/Taraxacum officinale 20mg, fruct de Palmier pitic /Serenoa repens 20mg, radacina de Lemn dulce/Glycyrrhiza glabra 20mg, frunze de Lucerna/Medicago sativa 20mg, pancreatina 4x (6000USP proteaza activa, 6000USP amilaza activa, 480 USP lipaza activa echivalent a 240mg pancreatina activa) 60mg
Componente homeopate: florura de calciu 6x, fosfat de calciu 3x, sulfat de calciu 3x, fosfat de fier 3x, clorura de potasiu 3x, fosfat de potasiu 3x, sulfat de potasiu 3x, fosfat de magneziu 3x, clorura de sodiu 6x, fosfat de sodiu 3x, sulfat de sodiu 3x, siliciu 6x
Indicatii:
- mentine un nivel sanatos al secretiilor hormonale masculine, inhiba mecanismele calvitiei, hipertrofiei prostatei, prostatitei, impotentei, infertilitatii (azoospermie, oligospermie astenospermie-mobilitate scazuta a spermatozoizilor, reactie autoimuna fata de proprii spermatozoizi)
- stimuleaza detoxifierea organismului de reziduuri metabolice si de xenobiotice (radicalii liberi, substante chimice industriale, pesticide, dioxina, compusi policlorurati bifenilici, toxinele produse de mucegaiuri, metale grele, etc.)
- echilibreaza functionarea principalelor glande endocrine (hipofiza, timus, gonade, pancreas, adrenale, prostata)
- stimuleaza troficitatea si functionalitatea organelor vitale (ficat, inima, plamani, stomac, rinichi, splina)
- sustine organismul in stari de efort fizic si intelectual prelungit, creste rezistenta la stres, antidepresiv, antiastenic
- regleaza activitatea sistemului nervos vegetativ (tahicardie, disfagie, fotofobie, spasme gastro-intestinale, etc.)
- adjuvant in stari casectice (stare generala proasta a organismului, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere in greutate si anemie extrema, hipoteremie, etc.)
- antiinflamator (amigdalita, artrita, adenita, vasculita, etc.)
- imbunatateste procesele de digestie in dispepsii, enterocolite, anorexie, meteorism, boala celiaca, boala Crohn, diaree, gastrita, ulcer, reflux gastro-esofagian, inapetenta, antispastic, antivomitiv
- coleretic, colecistokinetic, stimuleaza sinteza proteinelor, refacerea celulelor hepatice, reduce steatoza hepatica (efect lipotropic) si nivelul transaminazelor in hepatite cronice
- creste masa si troficitatatea musculara, reduce rezervele adipoase
- regleaza si mentine nivelul glicemiei
- inhiba agregarea plachetara si reduce riscul trombotic
- corecteaza anomaliile sanguine (poliglobulie, limfocitoza, trombocitopenie, anemie, etc.)
- stimuleaza mineralizarea osoasa, reduce inflamatiile articulatiilor, previne aparitia artrozei
- reduce efectele secundare asociate chimio si radioterapiei
- antialergic
- imbunatateste functionarea sistemului urinar (edeme, litiaza renala, glomerulonefrite, incontinenta urinara, cistita, insuficienta urinara, dezechilibrul pH-ului urinar, albuminurie, etc.)
- reduce inflamatiile si congestiile ganglionilor limfatici, imbunatateste circulatia limfatica (limfedeme)
- imunomodulator
- antiinfectios viral, bacterian, fungic, parazitar
- imbunatateste sanatatea si functiile sistemului cardiovascular (arteroscleroza, sindroame ischemice, angina, hipertensiune, endocardita, aritmii)
- reduce manifestarile in infectii bronho-pulmonare, astm, emfizem, hipertensiune pulmonara
- creste nivelul de oxigenare a tesuturilor
- stimuleaza refacerea tesuturilor in dermatite, acnee, psoriazis, eczeme, rani
- mentine echilibrul sodiu-potasiu (regleaza tensiunea arteriala, echilibrul acido-bazic, normalizeaza ritmul cardiac, stimuleaza functia de detoxifiere renala)
- previne imbatranirea prematura prin efect antioxidant (stimuleaza productia de superoxid dismutaza)
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dear_bambie Neatza!!! Fetelor, am primit rezultatele de analizele infectioase si arata cam asa: anti toxo Ig G=<4 anti toxo IgM= negativ listeria= negativ anticorpi CMV Ig G= pozitiv anticorpi Rubeola Ig G= 237 Virus Herpetic Ig G= pozitiv Comform, analizelor,CMV, Rubeola si Virusul Herpetic nu au iesit bine, adica, trebuiau sa fie negative, iar la mine sunt pozitive. Voi ce spuneti? Iar sotului, la cultura secretie uretrala i-a iesit stafilococ auriu hemolitic, levuri absente Oare din cauza acestui stafilococ, ii ies spermogramele asa rau, cu 100% forme aberante si imobili? ![]() ![]() ![]() ![]() toateee feteleeee!!!aniversare casatorie; asteptand o minune; "Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..." |
Orice analiza la care iti iese IGG pozitiv indica faptul ca ai avut infectia in trecut si acum ai anticorpi. Este foarte bine ca ai avut Rubeola si ai anticorpi in cazul in care ramai gravida. La fel si CMV.
Ingerasul meu
Bubulina +

Doamne ajuta!
dear_bambie spune:
Bubulina1, multumesc mult, acum stau linistita!!!Iti doresc sarcina usoara, la termen si un baietel sanatos si papacios!

aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."