Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

impatience - aiurea mai e si e-coli asta, de cand "te stiu" te lupti cu ea
Miki - haide draga mea ca (nu vreau sa sune pesimist) pana va veni o noua graviduta e posibil sa si nasti si sa nu te treaca nimeni pe listuta

Bineeee, sa stii ca Ana se grabeste ca de, nu gasesti Cezarei pe toate drumurile
Insa ai grija sa nu uiti si sa te bagi la vreo combinatie de incuscreala cu nusy

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Buna fetelor. Am fost plecata cateva zile cu treburi si multe s-au intamplat pe aici...
In primul rand vreau sa o felicit si eu pe Miky, cu toate ca nu o cunosc si nu am vb niciodata ma bucur mult pt reusita ei si ii doresc o sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos.
Ma mucur mult pt cele care reusesc sa isi vada visul cu ochii, eu persoanl sunt destul de pesimista si cu toate ca incerc sa nu arat ceea ce simt am momente totusi in care ma cuprinde disperarea. De multe ori ma gandesc ca poate nu voi reusi sa imi strang niciodata copilasul in brate sau ca nu voi simti niciodata cum creste in mine. Am mai citit si eu pe forum si am vazut ca sunt cupluri care au reusit sa fie in cele din urma parinti, dar totusi la ei se gaseau niste spematozoizi, cat de amarati, dar existau...la noi in schimb 2 spermograme arata acelasi lucru, zero spermatozoizi. Nu stiu cum sa fac sa nu imi pierd speranta. Ma uit in jurul meu, vin sarbatorile si parca vin de pomana, casa e tot goala si nimic nu e care sa ne scoata din starea in care suntem. Uneori nu mai stiu pe ce drum sa o apuc. As vrea daca ma puteti ajuta cu un sfat ceva, cu ce sa incepem pana la urma. Miky, am vazut ca si tu ai avut o pb asemanatoare, sotul tau ce valoare a avut la FSH? Sotului meu i-a iesit 23. Ne poate recomanda cineva in ce spital se poate face biopsa sau punctia? Nu mai stiu ce si cum sa facem sa fie bine.
Va pupic si va doresc numai bine.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

Miki,pentru promptitudinea cu care ne raspunzi!
Diana 23 la sotul meu doua spermograme la rand i-au iesit o, iar la a treia i/a iesit 1 .acestea le-am facut la dr. Moisa. dupa cateva luni de tratament, prost indicat, am mai facut o spermograma si la dr Matei, acolo avea 1, 2 mil. nu cred ca e batut in cui rezultatul de azoo total..Inteleg ce simti.eu acum, cand scriu ascult ganguritul unui bebe din cealalta camera, pentru ca prietena mea cea mai buna are o fetita de 6 luni si sta la noi in gazda. cand eu aflam ca Fiv-ul n-a reusit , prietena mea nastea. iti dai seama ce greu ne-a fost. in camera la noi, lacrimi, frsutrari, in cealalta veselie, rasete, impliniri. noi am cheltuit peste suta de milioane cu tratamente si analize, ei se plangeau cand dadeau 60 de lei la o ecografie. nedrept, nu? si ce putem face? O veni si vremea noastra...

Mergi la inceput

neata tuturor.
csana. multumesc frumos de raspuns. Am inteles ca pana la urma sotului tau i-a iesit o spermograma in care se gaseau ceva spermatozoizi? Unde ai refacut-o si cam cat timp a trecut inainte sa o refaceti? Noi le-am facut la diferenta de o sapt una de alta. O alta pb este ca sotului meu nu i-a dat nimeni nici un fel de tratament, nici bun, nici rau. Toti tac si ne trimit dintr-o parte in alta. Poate imi poti recomanda pe cineva bun.
Este f adevarat ca si situatia financiara este f importanta si nici nu pot spune ca ne permitem orice, dar am zis ca vom incerca sa facem in asa fel incat sa gasim bani pt ce este nevoie. In principal am zis sa incercam sa mergem la spitale pt ca momentan nu avem f multi bani si mai ales pt ca trebuie sa punem banuti la deoparte pt FIV. DR. Matei banuiesc ca a fost cel care s-a ocupat de sotul tau. Unde poate fi gasit? AM mare nevoie sa stiu de unde sa incep.
Nu stiu daca ai mai citit din ce am scris acum vreo sapt, eu totusi tind sa cred ca pb sotului meu este si una endocrina, cu toate ca sapt trecuta un medic endocrinolog ne-a spus ca nu avem nici macar 1% sanse, ca suntem zeero barat.
Tu FIV-ul unde ti l-ai facut? Apropo, cam cat dureaza tratamentul inainte de fertilizare la noi, si in ce consta? AM atatea intrebari in cap, atatea nelamuriri ....
Acum fug putin la somn, ne "auzim" putin mai tarziu.
Va pup. Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

miki - wauuuuuuuu!!!!!!!!!
bravos!! felicitari!!! ce ma bucur!!! ce veste!!!!!! super!!!
sa te treci pe prima pagina, si daca se poate cu tot cu link-ul unde ai povestit ce si cum.... io nu mai intru de mult timp pe aici, doar cat sa votez si cat sa citesc noutatile de pe prima pagina de la subiectele mele de suflet... asa ca ma duc sa caut in urma sa vad unde ai povestit cum s-a intamplat....
pisix - imi pare tare rau de austria... pe mine ma batea gandul sa ma duc la aceeasi clinica, acum parca nu mai stiu ce vreau....

pe toate fetele de pe aici

anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

diana, eu am facut Fiv la Giulesti. am inceput analizele pt Fiv = monitorizari in noiembrie si Fiv-ul propriu-zis l-am facut in aprilie. atat a durat la mine. primele doua spermograme cu rezultat zero , le/am facut cu Dr anca moisa, la cabinetul ei particular, la distanta de cateva zile. apoi, dupa ce ne-a dat niste analize de facut, printre care si cele genetice, a hotarat sa urmam un tratament cu Undestor si Lyvercin. dar Undestorul era interzis in situatia lui, adica Fsh minim. daca mai continuam cu el agravam problema. oricum, dupa 90 de zile de tratament cica ii gasise 1 spermatozoid, din care 50% imbili. la Fiv i/au gasit 200 de mii, si am putut sa facem FIV si ICSI. AU REZULTAT 2 EMBRIONI FRUMUSEI FOC, DAR NIMIC. din aprilie pana acum, sotul a luat SPERMOTREND, cred ca l/a ajutat ca a vut la spermograma ultima 1,2 mil. aceasta spermograma am facut/o la Dr Matei Mioara, cercetator stiintific,gr I. Ea a descoprit faptul ca sotul are probleme cu FSH ul, e foarte mic si crede ca are o sansa facnd Gonal F. pe Dr Matei o gasesti la CFR 2,sau la clinica Dr Tutunaru-eu aici merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

miki felicitari!
am votat si eu!

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

csana in ce a constat tratamentul inainte de FIV, poti sa-mi dai si mie mai multe informatii?ma refer la tratamentul tau, nu al lui, ca pt el momentan nu stim nimic, sa vedem ce ne vor spune doctorii.cum a decurs FIV? cum se procedeaza? iti dai seama ca pt mine sunt chestii noi cu care sincera sa fiu nici nu credeam ca ma voi confrunta vreodata. Se face sub anestezie? inca nu am apucat sa ma documentez f tare ca am avut si treburi pe acasa...apropo, ai vre-un nr de tel sau poti sa-mi spui cum pot intra in contact cu Dr Matei Mioara? Doar in CFR2 o pot gasi? In Giulesti nu este? Eu in CFR2 am avut un medic ginecolog dupa care nu m-am mai dus la ea pt ca am auzit de la persoana care mi-a recomandat-o niste chestii nu tocmai ok despre ea si iti dai seama ca nu ar fi foarte frumos sa ma vada ca merg la alt medic acum... Cam cat te-a costat fertilizarea? Au fost pb din cauza medicilor de nu s-a prins sau pur si simplu nu au rezistat ei? Sunt multe chestii pe care nu le cunosc si de care imi este teama. TE pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

miki, multumesc frumos. Sarcina usoara si sa dea Dumenzeu sa te bucuri de copilas peste 9 luni Si pisix la fel, ca sa dansam la nunta
pisix..imi vine sa imi tai venele In septembrie eram decisi pt FIV, am facut analizele si au aparut NENOROCITII!!!! Si pana atunci facusem analizele in iulie, inainte de a pleca in concediu: nici macar o amarata de candida nu aveam! NIMIC! offffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata !

Fetelor, sunt trista , am luat rezultatul de la spermograma, dupa luni de tratamente de la 0.5 mil/ml am ajuns la 1 mil , asta e bine, dar forme aberante 100%; imobili-100%
volum- 6 ml
aspect sperma- anormal
ph- 8
Comentarii:
aspect sperma- galbui translucid
modificari morfologice:
-la niv capului: cap piriform, filiform, alungit, cap globulos, vacuolizat
-la niv piesei interm4diare: resturi citoplasmatce
-la nic cozii: coada dubla
Relativ frecvente celule epiteliale de descuamatie
Rare celule prostatice

Va scriu mai jos si rezultatele celorlalte analize, si daca aveti timp sa cititi si sa-mi spune-ti si mie ce parere aveti si eventual ce pastilute sa mai ia! Sincer nu inteleg din cauza iese spermograma asa.
Va trimit virtual, un , o si o imbratisare din toata inima!!!! Va multumesc ca existati si doresc sarcini la termen si bebeci sanatosi, iar aspirantelor, sa li se indeplineasca visul de a-si tine in brate bebelusul mult dorit, cat mai curand!

Si acum analizele:

Analize genetice:
-cariotip- 46 xy; nu s-au detectat anomalii numerice sau structurale ale cromozomilor
-microdeletiile cromoz y- negativ- nu s-au detectat microdeletii in structura cromoz y

Analize hormonale:

-FSH= 7.61 val ref 1.5-12.4
-LH= 4.49 1.7-8.6
-Prolactina= 335.6 86-390
-Testosteron= 21.38 9.9-27.8

Biochimie:
TGO= 20.6 val ref <37 U/L
TGP= 20.8 < 40 U/L

Imunologie:

RPR Carbon- negativ
Hiv- negativ
Antigen HBs- 0.335 negativ
Antigen HCV- 0.005 negativ

Mai avem de primit rezultatele de la secretia uretala si am cam terminat cu sotulache.
Acum ii dau, sa ia pliculete de L-carnitin de la Redis, omega 3 cu acid folic su Vit B6 si B 12, Vit C- 1000mg si spermotrend.
Ar mai trebui sa-i dau si altceva?
Pliculetele a luat 60 de zile, oare, sa ia pana la fiv?
Sa-i dau si multi maca din nou?
Chiar nu stiu, ce sa fac!

Imi cer scuze, ca m-am intins ca o placinta, sper sa aveti timp sa cititi si sa ma sfatuiti!
toate fetele cu mare drag!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput