Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Off si noi stam rau de tot cu , avem 1 mil, dar toti sunt imobili. Iar raportul FSH/LH este de 3,12. Daca as stii, ca se va mai imbunatatii spermograma, l-as pune sa faca o luna injectii! Deocamdata asteptam intalnirea cu Dracea si apoi vedem care-i planul de bataie!
toate fetele!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

andrabirni - deci si eu am inteles ca si tine, se da gonal doar la barbatii cu hormonale ok. Hai in februarie cu vesti bune si vezi ce-i de facut. Oricum, pana nu vorbesti cu Matei sau Feldberg nu e cazul sa-i dai Gonal
ioanacl- super-rezultaaaat ! te rog scrie si rezultatul la spermograma asta noua ca sa mai prind curaj
april - pai si eu tot in ideea in care am gasi spermatozoizi mai de calitate apelez la Gonal
dear_bambie - eu zic ca merita incercat

Mergi la inceput

Fetelor, seara asta am fost la dr Voinea si dupa cateva ecografi + consult am aflat ca sotul meu nu are canale deferende si nici veziculi seminali.
Deci pt noi clar nu exista nici o optiune de tratament, singura cale fiind biopsia /punctia

Vestea care m-a daramat este ca fiecare an care trece afecteaza dramatic spermatozoizii si ca ar putea deja sa nu se mai gaseasca nimic.
Sfatul lui este sa nu mai asteptam nici un pic, sa mergem sa facem o biopsie si daca se gaseste ceva sa congelam.

Eu as fi dispusa sa fac rapid FIV dar la eco pe care mi-am facut-o ieri am aflat ca am 30 de chisturi.

Nu are sens sa va spun ce simt. Multe din voi ati tot simtit asta...
Imi vine sa nu mai dorm ca sa stau ca gasesc clinica perfecta.

Ana de la Viena mi-a scris ca sansele de reusita la un FIV cu biopsie sunt de 10% ...

Mergi la inceput

Am senzatia ca am ramas putin singura pe-aici dar daca mai citeste cineva sper sa va dau info interesante

Am stat azi-noapte pe un forum din anglia si am ramas socata sa vad acolo azoogirls care erau gravide sau aveau bebei.

Subiectul era mult mai optimist decat al nostru si acolo pana la urma toate parca ajung la un happy-end
In plus, media de varsta e undeva pe la 36-38 de ani, deci e mare lucru

Am mai aflat de o tehnica de prelevare a spermatozoizilor cu mult mai multe sanse de succes: micro-biopsia sau MESA, care presupune aspirarea spermatozoizilor din 9 puncte difrite, in conditiile in care nu o fac la intamplare, ci au un microscop special la care vad unde sunt tubii seminieri si iau de acolo. DECI TOTAL DIFERIT DE ROM !

Si nu in ultimul rand am aflat ca exista o clinica in america ce ofera sanse de 76% de sarcina pt azo cu sperma obtinuta prin MESA.

Toate astea m-au facut sa vad mai relaxata situatia...

Am gasit si alte clinici in Europa care fac Mesa: in Grecia, Anglia, Belgia ...si sunt abia la inceput de cautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Pisix, nu esti singura dragutza mea

eu bananai pe-aici si mi-am prins urechile dar am reusit sa deschid capitol nou

April

Mergi la inceput