program pavilion H -Herastrau

program pavilion H -Herastrau | Autor: bursucelu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,stiti cumva programul din pavilionul H? Care a-ti fost de curand i-mi puteti spune daca au si standuri cu imbracaminte copii. Va pup si astept un semn de la voi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

In cursul saptamanii este deschis pana la 18-19, sambata pana la 17, iar duminica pana la ora 14. Au si standuri cu hainute pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

buna, eu am fost azi dimineata si m-am uitat special care este programul de 1 decembrie- se lucreaza normal, 9-19!!!!e adevarat ca si azi erau inchise unele magazine(3-4);au si magazine de copii, nu prea se poate plati ciu cardul din pacate,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si eu am fost astazi. Sunt si hainute de copii cateva standuri. Preferatul meu este Valeza, de la parter. Este si unul cu incaltaminte de copii, foarte bun, eu doar de acolo cumpar de 3 ani. Am luat si azi ghetute de baietel.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Dar carrefour, bucur obor, unirii sint deschise de 1 decembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Stiti cumva daca gasesc costum de craciunita pentru fetita de 4 ani la pavilionul H? Dar un costum frumos, nu prea gros, ceva gen saten ca material. Si nici sa nu coste mult?

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

anuska au costume de craciunite dar sunt grosute din saten chiar nu am vazut....de fapt mai era un stand special cu costume de carnaval pentru copii iar in geam avea si un costum de craciunita,dar din pacate era inchis si nu am vazut mare lucru.

Mergi la inceput