Casa in afara Bucurestiului?
Raspunsuri - Pagina 2
Tala spune:
Eu m-am mutat la 'tara', la 8km de Bucuresti. Cat faci din orice cartier pana in centru? mult...eu fac 10 min pana in Buc si adun cu restul de ore pana la destinatie. Am liniste, are curat, o curte in care copilul poate face ce vrea, o casa in care poate sa tropaie cat vrea etc. E mai nasol ca te departezi de cei care te pot ajuta (in cazul meu nu exista asa ceva deci n-a fost nici o puirdere), dar din punctul meu de vedere nici nu se poate face comparatia intre bloc si casa pe pamant...Iar aporpo's de scoli, gradinite, eu am auzit altceva. Sau nici nu se poate generaliza. Dascali buni, rai, prosti sau bine intentionati cred ca sunt peste tot, programa scolara e aceeasi, iar anturajele cred ca sunt mai linistite la tara, totusi...
Bucurie!
brazuca25 spune:
E clar ca parerile sunt impartite. Din pacate cam asa sunt si eu: jumatate as vrea si jumatate nu. Tot nu stiu ce sa fac.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
bloggerita amatoare
Roxana_G spune:
Noe, nu am reusit nici acum sa ne vedem, desi suntem vecine, de cand sunt la job nu mai am timp nici sa respir. Buna scoala americana, dar prea scumpa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brazuca25 E clar ca parerile sunt impartite. Din pacate cam asa sunt si eu: jumatate as vrea si jumatate nu. Tot nu stiu ce sa fac. |
E greu sa iei o decizie, oricum daca te decizi sa te muti macar stii ce inseamna, cu bune si cu rele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
CristinaT spune:
Daca tu nu stii ce sa faci, mergi pe mana sotului!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
ddanagh spune:
Mie mi se pare mult mai greu de intretinut o casa daca vrei sa traiesti in conditii decente. Gazul pe timp de iarna pt centrala costa enorm. E doar un exemplu.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh Mie mi se pare mult mai greu de intretinut o casa daca vrei sa traiesti in conditii decente. Gazul pe timp de iarna pt centrala costa enorm. E doar un exemplu. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
vorbesti din experienta proprie? poate costa enorm la o casa de sa zicem 250mp in comparatie cu un apartament de 40mp...
Bucurie!
ddanagh spune:
La o casa de 150 mp te duce iarna cca 1000-1500 ron/ luna. E drept ca se compenseaza vara.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
''Cand aveam 15 ani, credeam ca tatal meu era cel mai stupid om de pe pamant. La 20 de ani am fost surprins sa constat tot ce a invatat omul asta in 5 ani''
anda141 spune:
Eu nu as sta pe ganduri, m-as muta si gata. Daca tot nu aveti alta varianta e si mai usor de liat o decizie pentru ca nu ai de unde alege, nu? Decat sa stai cu parintii intr-un apartamant in Bucuresti, de ce nu ai sta intr-o casa la 25 de km ? Sunt multi care fac naveta asta zilnic, mie nu mi se pare o asa de mare problema. E destul de usor de ajuns.. de fapt nu mai greu decat din orice zona a Bucurestiului.
alinkav spune:
Eu abia astept sa ma mut la casa!!!!!Din primavara avem de gand sa ne apucam de construit!
Oricum fac 1-1.5 ore dus si atat si la intors, la/de la servici, asa ca nu ne deranjeaza. Iar restul se rezolva!
Succes in continuare, si sa alegi ceea ce iti convine tie personal!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007