LMA Clopotei de ian-febr 2008 (152) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Ceska de ce ,cei?ceva rau???

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Stoisor,
.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Stoisor Ma bucur ca te simti bine azi. Ce-ti face Saratica?

Ceskule, chiar,...cum e situatia? Da-ne de veste!

Baietii mei acum sunt la parada militara de 1 Dec. Luca abia astepta sa mearga. Dar...aseara iar mi-a trantit una de m-a lasat paf. Mi-a spus ca el nu e fericit de viata pe care o duce. Chiar asa s-a exprimat. Culmea este ca de cand am avut ultimele discutii cu sotul, chiar a avut rabdare cu el, i-a dedicat timp, a parut sa fie ok. Si nu stiu de unde vin sentimentele astea ale lui Luca. L-am intrebat de ce simte asa si nu a vrut sa-mi spuna.... Dimineata era ok.. Dar eu ma tot gandesc la ce a spus.

Ana e mucioasa de vreo saptamana. Si aseara a si tusit putin. Ma gandesc ca va trebui sa-i fac in curand vaccinul de 1 an ... si daca e mucioasa...nu se poate...

Unde sunteti, zuzilici???

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

de ziua nationala!! LA MULTI ANI, ROMANIA!

tre' sa fug la sedinta dar revin dupa .. sa va spun una alta ..

creata, louiza, ramo, stoisor, raluca, ereena, gabby .. aveti mail pe adresele de mail, nu pe PM. legat de .. masute ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

multumesc lui D-zeu e foarte bine,papa,doarme bine,rade si se amuza,ne uimeste cu cate ceva zilnic,e chiar ok

imi pare asa de rau de Luca,chiar trebuie sa il descosi umpic cu multa rabdare si tact,sa afli ce i cu el,de ce vb asa.......are ceva pe inimioara sigur,ce mila mi de el,sper sa il faci sa se deschida si sa comunice cu tine

despre Ana mica sa ai grija cu vaccinul,Sara era racita ,ia trecut am fost de 3 ori pt vaccin cu ea la doc,si il tot amana pt peste 2 zile si tot asa si in final,la o sapt dupa ce nu mai prezenta nici un sintom de raceala i-am facut vaccinul,ce spaima am tras in noaptea aia Alina,o facut 39.3 si nici cum nu i scadea si asta in conditiile in care la nici un vaccin pana atunci nu a facut deloc febra,m-am speriat ff tare,apoi am vb cu o prietena care este asistenta la maternitatea unde am nascut eu si mia zis ca trebuia sa mai fi asteptat cu vaccinul caci ea nu mai avea simptome dar ......ups,a trecut dar grija

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Stoisor Ma bucur ca te simti bine azi. Ce-ti face Saratica?

Ceskule, chiar,...cum e situatia? Da-ne de veste!

Baietii mei acum sunt la parada militara de 1 Dec. Luca abia astepta sa mearga. Dar...aseara iar mi-a trantit una de m-a lasat paf. Mi-a spus ca el nu e fericit de viata pe care o duce. Chiar asa s-a exprimat. Culmea este ca de cand am avut ultimele discutii cu sotul, chiar a avut rabdare cu el, i-a dedicat timp, a parut sa fie ok. Si nu stiu de unde vin sentimentele astea ale lui Luca. L-am intrebat de ce simte asa si nu a vrut sa-mi spuna.... Dimineata era ok.. Dar eu ma tot gandesc la ce a spus.

Ana e mucioasa de vreo saptamana. Si aseara a si tusit putin. Ma gandesc ca va trebui sa-i fac in curand vaccinul de 1 an ... si daca e mucioasa...nu se poate...

Unde sunteti, zuzilici???

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Ooofff...Stoisor.. Aseara m-am rastit putin la el pt ca se tot bazaia ca nu-l mai lasam la desene si a tezit-o pe Ana. Si l-am certat. Apoi cand am revenit in camera l-am gasit bagat sub pilota, suparat. El vroia sa doarma cu mine...dar cand sotul este la serviciu nu am cum sa dorm cu amandoi, asa ca trebuie sa dorm cu Ana iar Luca doarme singurel in sufragerie. Cred ca si asta il menultumea destul de tare. De fapt sigur! Dar...sunt una. Sunt cazuri in care nu-i pot multumi pe amandoi copiii. In seara asta o sa dorm eu cu el si sotul cu Ana. Cred ca se simte neglijat atunci cand eu stau cu Ana si el singurel. Puiul mamei drag! Ma iubeste mult de tot si sufera cand nu stau cu el...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hai ca se pare ca nu mai facem sedinta .. s-au anuntat rez partiale la vot ..

alina mi se rupe sufletul de mititelul tau. iti dai seama ca el a acumulat supararea asta in timp si probabil ca acum crede ca tatal lui are o parere tare proasta despre el .. astea nu pot disparea peste noapte .. trebuie sa-i aratati ca aveti incredere il el, sa-l laudati, iar daca face ceva gresit (gen varsat un pahar, spart o farfurie) sa nu-l certati si nici sa nu tipati la el (ma refer la tatal lui) .. ci sa-l sfatuiti sa fie mai atent data viitoare, sa-i spuneti ca a fost un accident si ca se mai intampla .. trebuie sa-i redati increderea in el .. asta e cheia, sunt sigura. pupam piticii frumosi si pe anita sa-i treaca mucisorii.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

da cam asta ar fi cauza atunci,m-am gandit la asa ceva dar nu stiam exact situatia.... si tu nu ai cum sa te imparti i drept ,off,sper sa i treaca ,perioada ce vine este una de vis pt copii si poate mai uita,i mai distrage atentia Mosu si sarbatoriile iar voi ve-ti fi mai mult cu ei acasa si poate va fi bine
pup baiatu

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Ooofff...Stoisor.. Aseara m-am rastit putin la el pt ca se tot bazaia ca nu-l mai lasam la desene si a tezit-o pe Ana. Si l-am certat. Apoi cand am revenit in camera l-am gasit bagat sub pilota, suparat. El vroia sa doarma cu mine...dar cand sotul este la serviciu nu am cum sa dorm cu amandoi, asa ca trebuie sa dorm cu Ana iar Luca doarme singurel in sufragerie. Cred ca si asta il menultumea destul de tare. De fapt sigur! Dar...sunt una. Sunt cazuri in care nu-i pot multumi pe amandoi copiii. In seara asta o sa dorm eu cu el si sotul cu Ana. Cred ca se simte neglijat atunci cand eu stau cu Ana si el singurel. Puiul mamei drag! Ma iubeste mult de tot si sufera cand nu stau cu el...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

hai ca se pare ca nu mai facem sedinta .. s-au anuntat rez partiale la vot ..

alina mi se rupe sufletul de mititelul tau. iti dai seama ca el a acumulat supararea asta in timp si probabil ca acum crede ca tatal lui are o parere tare proasta despre el .. astea nu pot disparea peste noapte .. trebuie sa-i aratati ca aveti incredere il el, sa-l laudati, iar daca face ceva gresit (gen varsat un pahar, spart o farfurie) sa nu-l certati si nici sa nu tipati la el (ma refer la tatal lui) .. ci sa-l sfatuiti sa fie mai atent data viitoare, sa-i spuneti ca a fost un accident si ca se mai intampla .. trebuie sa-i redati increderea in el .. asta e cheia, sunt sigura. pupam piticii frumosi si pe anita sa-i treaca mucisorii.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Da, Ellenutz, si tu ai dreptate. Daca sunt frustrari acumulate, nu se sterg asa de repede. Am de lucru. Si pe sot trebuie sa-l mentin in starea asta buna. Dimineata l-am sunat si l-am rugat sa fie rabdator cu el. Mi-a promis ca va fi.

Stoisor, si eu sper ca perioada care vine sa-l linisteasca putin. Mai ales ca voi sta si eu mai mult cu el acasa.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata
Alina , cu rabdare se vor rezolva toate
Va pupam, azi avem un program mai incarcat .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele.
Am intrat sa urez si eu tuturor ROMANILOR: LA MULTI ANI!

Deasemeni si tuturor clopoteilor nascuti pe 1 si anume: SOFIA, DAVID
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERCITI ALATURI DE PARINTII VOSTRI!

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. 27 Noiembrie, data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput