LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aaa...inca nu v-ati apucat de construit? vezi ca fata de anul trecut s-au ieftinit materialele de constructie.
daca vreti sa o terminati intr-un an, apoi sa aveti un cont gras la banca.
asa e....mag. e pe ultimul rand...am uitat sa-ti spun.
Nasol cu rana. pe mine m-a cauterizat si era mica de tot, 6 sapt. pauza si pe urma gata. am mai avut si acum cativa ani si am bagat bani grei in ovule si tot nu s-a vindecat, tot la cauterizare am ajuns...dar aia era mai marisoara. sa dea DD sa se vindece cat mai repede ca sa va puneti pe treaba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova , felicitari, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sarcina usoara !!!!!
Ma bucur pentru tine!
Noi suntem bine, numai ca am atat de mult de munca la servici incat nu am timp nici sa respir dar sa mai intru si pe net.
Matei e ok si el.
Pe 16 decembrie are serbare la gradi....am emotii, desi la cta il cunosc eu la Matei nu va scoate niciun cuvant.
Cand e multa lume de fata e foarte sfios.
Vad ca intrand asa de rar pierd foarte multe noutati, dar voi incerca sa recuperez...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi ! Noi am stat acasa azi, am iesit impreuna pana la farmacie si gata, Alain e tot cu muculti si sacait cat incae, febra nu a mai facut. Azi m-a teminat ca nu vrea sa manance, se tezeste ca vrae paste s p cand ii fac nu mai vrea se baga si umbla peste tot, am o spalatorie mica unde tin masina de spalat si uscatorul de rufe dincolo de baie o incapere, azi acolo s-a bagat si il strigam si nu raspundea de nicaieri ...el mesterea acolo.In fine abia astet sa vina vacanta, sa se faca mai cuminte, nu stiu nici eu ce astept.
Cristina am vazut pozele, sunteti o familie super draguta si Razvanel e un copil dulce de tot sunt topita cand il vad.
Maraki scuze ca am uitat sa iti raspund cu LOST-UL am realizat dupa dar nu mai avem nervi sa mai scriu un mesaj nu stiu de ce ca netul merge bine dar site-ul asta merge ca naiba la mine. Atunci vazusem dvd bonus cu filmari si tot felul de rezumate si comentarii, acum am vazut deja 11 episoade ca stau noaptea pana la 3 la ele mai am numai 3 episoade si e gata . Tu ai vazut seria asta e total diferita ca arata in paralel si din actiunea prezenta si trecuta, sunt 6 care parasesc insula si arata viata lor si de acum si e pe insula, o nebunie Jean-Paul a zis a il doare capul de la filmul asta nu se mai uita dar mie imi place ca eu cunosc bine subiectul. Tu cat ai vazut din el ? Cica o s afie 6 serii Cum e Angelo, super ca mananca mai bine !
Giova deci aveti service la domiciliu la masina super bine asa bine ca sunt corecti si vin sa schimbe farurile la pat chiar suna simpatic.
Canda, Toanca hello de la noi ma bucur ca ati intrat.
Imediat ramanem in minoritate cele cu un singur copil felicitari mamicilor cu 2 sau care au asemenea tel....eu una cred ca zic pas dupa Alain ca face el car 3 mai cumintei si singura aici si fara loc de cresa sau ceva nu ma incumet .
O seara frumoasa tuturor.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara gagici...
Noi suntem bine, imediat il bag pe Dani la un dus scurt ca s-a facut ca purcelul dela cata ciocolata a mancat azi .
Si eu sunt curioasa daca va spune poezia ca fata noi o spune dar numai daca are chef. In rest turuie toata ziua, colinda cum poate, azi s-a apucat sa cante ceva cantec cu Scufita Rosie(si ma duc la bunicuta sa ii duc placinte...la la la...)...o colinda mai canta Domn domn sa inaltam.... Se vede ca are activitate la gradinita.
Tuseste putin incarcat si i-am dat un sirop naturist.
Sandra a avut azi prima teza si se lauda ca a stiut de un 9.50 . Sa vedem acum nota...saptamana vitoare.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Am trimis mesajul ca mi s-a pus pata sa il filmez cum canta.
Si am facut 2 filmulete...o sa ma auziti si pe mine cantand .
Am facut repetitie pt serbare...vai ce repede spune poezia ca nu se intelege mare lucru
In primul film s-a apuicat sa cante "am plecat sa colindam" si eu nu o mai stiam,...apoi mi-am luat colinda de pe net si am cantat impreuna.
http://www.dropshots.com/biancas1

Merg sa il spal ca e in baie cu Nelu deja

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

i-am luat aplica cu cars, da o lumina difuza, numai buna de citit si de adormit pe ea.
acum am un sos de rosii pt. spaghete pe foc si mi-e o , mama-mama. sunt dezastru... azi am cautat dispe Budinca dintr-aia cu biscuiti de la Milli Mia si nu am gasit.

Toanca ma bucur ca ai aparut, nu mai stiam nimic de voi.lasa ca poate va zice matei poezia, numai sa nu planga.
Silvia si mie mi-e putin cam groaza cu 2, dar mai este.... nu vreau sa ma gandesc deocamdata. Am cochetat cu ideea de bb2 si nu am stat prea mult la puricat, caci de nu...nu mai faceam defel. e tare bine cu unul, mai ales ca e mare, pricepe, te intelegi....
Cu service-ul masinii...lasa ca iar m-a sunat tipa, daca i-am trimis pozele...i-am zis ca fiecare latura cam are cate ceva, ea continua ca-mi trimite tot patul, dar Clau nu vrea. a zis s-o las balta ca oricum nu se vede, doar abtibild pt. faru sa-mi trimita, daca o avea. sa vad maine, cum o dau la pace cu ea.
Bianca si Marco a invatat Domn, domn. lasa ca va zice poezia, mai ales daca o zic si ceilalti si afla ca le aduce ceva mosul.
de tusit si noi tusim, iar e o viroza naspa. ma gandesc sa-i dau iar o tura de Imunogrip.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova...daca Clau ar avea clienti in Alba ati iesi mai ieftin in caz ca vreti sa va luati casa + ca vei avea ajutor cu copiii. V-ati mai gandit la varianta mutatului? Nu iti va fi greu sa o iei de la capat cu bb2? Ai grija cu poftele ...eu la Dani m-am mai stapanit si tot am pus inevitabil 14 kg. Si acum am 18 in plus .
Poate peste 2-3 ani o sa mai fac si eu bb3 . Poate... cine stie..dar ma incanta gandul sa mai am o fetita dar nu acum. Si apoi imi e ca e prea mare diferenta intre Sandra si ....
Eh...m-a apucat si pe mine melancolia unui bebe dar nu stiu daca as mai avea nervi .

De abia l-am scos pe Dani din apa...a de numa ca el mai sta. La 21.30 era in pat.

Mergi la inceput

Bianca cu criza asta...e cam nasol si aici. nu platesc clientii...s-au cam oprit constructiile...sa speram ca va fii bine si trece odata, ca afecteaza pe multa lume.
In Alba s-au inchis sau au concediat o groaza de firme in domeniu. asa ca...deocamdata tot e bine aici, iar daca chiar nu o voi scoate la capat cu 2....cgasim noi o varianta.
eu cu marco am pus 13 kg pe care le-am dat rapid, dar am pus vreo 6 dupa ce nu am mai alaptat.

ma duc si eu sa-mi culc copilul atomic....azi iar a atipit la gradi. cica numarau si cand i-a venit randul...s-a trezit cand l-a strigat educatoarea si s-a apucat sa zica zile esapt. in loc sa numere.
, pe maine.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova
ma duc si eu sa-mi culc copilul atomic....azi iar a atipit la gradi. cica numarau si cand i-a venit randul...s-a trezit cand l-a strigat educatoarea si s-a apucat sa zica zile esapt. in loc sa numere.
_

Mergi la inceput

daniel si eduard!!! Tatiana sa-ti traiasca puiutii dragi, numai de bucurii sa ai parte de pe urma lor!!!

azi dim. m-am programat pt. analize, in 6 de ziua piticului. macar nu trebuie sa astept, caci azi mi-a fost cam rau pe acolo.
Marco tuseste rau, cel putin noaptea. am dormit bustean nu l-am auzit defel. saracul Clau tot el e de serviciu ...

am fost cu Clau la un latte macchiato si o broiche si din cauza fumului am comis-o in wc de acolo. si stateam la nefumatori, dar uite......
acum ma simt mai bine, am stat in pat, un ceai, o vitamina si sper sa-mi revin pana la ora 14 ca am ceva cumparaturi de facut...cadouri...vine Craciunul si eu sunt in plop.

o zi buna sa aveti.

_

Mergi la inceput